A i mali Dulja nije los..Bajramovic1999 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:04Cuj zamjena za Messija ne postoji. Boga mi od sinoc onaj Joao Felix pokazao da moze. A i vjerujem da je bolji lider od Lea, iako je mlad, moj vrsnjak.![]()
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑25 feb 2020, 20:55bayern nema šta da traži u evropi sve dok se ne riješi veterana lewandowskog i neuera. postali su samo teret klubu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Dnjipropetrovsk
jel stvarno misliš da city ili psg ne bi isto ovako razbio ovu oronulu barcelonu? pa svaka iole ozbiljna ekipa bi im uradili isto. ovolika pobjeda bayernu nije trebala jer će sada vjerovatno se umisliti previše te bi ih to moglo koštati plasmana u finale. uostalom da se ne lažemo, od preostalih ekipa bayern je tek treći po redu favorit za osvajanje. kao što forumaš @justin napisa na prethodnoj stranici, city i psg je najizglednije finale budući da su igrački daleko najkvalitetnije ekipe u polufinalima.thomashasler je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:16Treba biti realan i reci da si jedan veliki bolid. Trening gluposti ili urodjeni talenat. Prije ce biti ovo drugoDnjipropetrovsk je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:47treba biti realan i reći da bayern uopšte nije odigrao neku spektakularnu utakmicu već je ovo jednostavno bila najočajnija partija barcelone od osnutka kluba pa do danas. bavarci su jednostavno iskoristili sve prilike koje su im se pružile. po meni su protiv citya autsajderi jer pep je ipak trener za razliku od ovog lika na barcinoj klupi.![]()
![]()
Druze TIto, mi ti se kunemo.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa lako je izvuci bolje partije od igraca koji su kvalitetniji od traktora koje imate, e jest ti jaka pricaRajaz je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:14Da,Nail for Real je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:56Iskreno, zao mi Setiena. Covjek je obicna marioneta, a ispade glavni krivac veceras. Tesko bi Guardiola nesto izvukao sa ovim traktorima na sredini.
samo što Guardiola iz 35-godišnjeg Fernandinha izvlači najbolje sezone karijere, maksimalno dobro koristi 34-godišnjeg Silvu, standardan mu 30-godišnji Gundogan i tako bliže i tako dalje.
I ja sam se ucmihao kad je Lopetegui šutnut na zadnja vrata ko otpadak, aha![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
City je vidim vec u polufinalu, nemoj samo da se desi guardioli opet monako..
Pa i prosli rekord u knock out fazi drze upravo Barcelona i Bayern, doduse u domecu..
Pa i prosli rekord u knock out fazi drze upravo Barcelona i Bayern, doduse u domecu..
Imam ga na fantaziju,valjda sutra prekuca MladostBajramovic1999 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:18Nemoj ga, nije los.delinjo je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:14**** li te CrnikicBajramovic1999 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:12
100%
I ja kazem moj delinjo neki dan, i skroz sam siguran, da bi u Tuzla cityu bas dominirao. Zamisli Crnkic, Messi i neugodni Nukic skupa u napadu.![]()
Sta bi nam radili, prestao bih pratit ligu ...![]()
![]()
Tiho sam mu pjevao pitarska pi*ko na posljednoj tekmi na Grbavici
![]()
Sutra bodrimo Lyon, mada sumnjam da ce bit zajebancije na forumu kao veceras.

Ma prolazi Lyon

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Daj ne brukaj se, Bayern je trenutno daleko najjaca ekipa. Najveci favorit za osvajanje.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:22jel stvarno misliš da city ili psg ne bi isto ovako razbio ovu oronulu barcelonu? pa svaka iole ozbiljna ekipa bi im uradili isto. ovolika pobjeda bayernu nije trebala jer će sada vjerovatno se umisliti previše te bi ih to moglo koštati plasmana u finale. uostalom da se ne lažemo, od preostalih ekipa bayern je tek treći po redu favorit za osvajanje. kao što forumaš @justin napisa na prethodnoj stranici, city i psg je najizglednije finale budući da su igrački daleko najkvalitetnije ekipe u polufinalima.thomashasler je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:16Treba biti realan i reci da si jedan veliki bolid. Trening gluposti ili urodjeni talenat. Prije ce biti ovo drugoDnjipropetrovsk je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:47treba biti realan i reći da bayern uopšte nije odigrao neku spektakularnu utakmicu već je ovo jednostavno bila najočajnija partija barcelone od osnutka kluba pa do danas. bavarci su jednostavno iskoristili sve prilike koje su im se pružile. po meni su protiv citya autsajderi jer pep je ipak trener za razliku od ovog lika na barcinoj klupi.![]()
![]()
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Fernandinho može biti kvalitetniji od Busquetsa samo u Sandžaku i nigdje više na planeti.Nail for Real je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:23Pa lako je izvuci bolje partije od igraca koji su kvalitetniji od traktora koje imate, e jest ti jaka pricaRajaz je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:14Da,Nail for Real je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:56Iskreno, zao mi Setiena. Covjek je obicna marioneta, a ispade glavni krivac veceras. Tesko bi Guardiola nesto izvukao sa ovim traktorima na sredini.
samo što Guardiola iz 35-godišnjeg Fernandinha izvlači najbolje sezone karijere, maksimalno dobro koristi 34-godišnjeg Silvu, standardan mu 30-godišnji Gundogan i tako bliže i tako dalje.
I ja sam se ucmihao kad je Lopetegui šutnut na zadnja vrata ko otpadak, aha![]()
.

Protiv Lyona ne može ni Pep sa svojim mudrovanjima sjebati (mada ko zna

- Nail for Real
- Kontakt:
Da da, Busquets je vrhunski veznjak, De Jong sama krema fudbala, klubovi se otimaju za Sergi Roberta, da ne spominjem maestra Vidala, krivi su treneri jer ne znaju kako da ih iskoriste
.
Idi spavaj, lakse ce ti biti sutra
.
I da poselamim igrace Bayerna sto nisu stali nakon 2-5, manji ljudi bi se smilovali GOAT-u i klasama u veznom redu, ali ne i Sauronova vojska
.

Idi spavaj, lakse ce ti biti sutra

I da poselamim igrace Bayerna sto nisu stali nakon 2-5, manji ljudi bi se smilovali GOAT-u i klasama u veznom redu, ali ne i Sauronova vojska

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zato i jesu pali qurcu za usi sto je Messi poseban, **** je on obican od igraca. A ova bruka je direktna posljedica to sto on dovodi trenere i igrace.
Svakako on je sada bezvrijedan igrac.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovu priču više ne puše ni djeca od 5 godina.avenija je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:32Zato i jesu pali qurcu za usi sto je Messi poseban, **** je on obican od igraca. A ova bruka je direktna posljedica to sto on dovodi trenere i igrace.
Svakako on je sada bezvrijedan igrac.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šta sam propustio večeras?
"We need to suffer. And we need to fight."

Ne slazem se s tobom. Najubojitija ekipa danasnjice je Liverpool. To je najtezi ispit i nije polozen. Osim zadnji put i to sa 4:0.
4-IN-A-ROW
Mislim da je Lyon najtezi moguci protivnik od trenutnih i da ako to prodje Pep ide do kraja. Vrijeme mu je.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.