Tema važi za svaki meč Sarajeva, ljudi su već počeli prognozirati.
#samoodgovaram
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tema važi za svaki meč Sarajeva, ljudi su već počeli prognozirati.
Neka ba sta si agresivan prema momku. Nije ni mjesto no vrijeme za takvo ponasanje.
Sutra je druga "epizoda".bordobijeli je napisao/la: ↑15 avg 2020, 11:03Kad je emisija bordo sedmica ?
Imali kakvi info kad putujemo za Wels ko je u rosteru za utakmicu
Pantelija što lažeš? Tema važi za svaki meč Sarajeva, ljudi su već počeli prognozirati.
E buraz kad sam vidio da smo sa tržišnom cijenom u rangu Subotice, Belupa i Celja, ubili su svu pozitivu u menihordasDoboj je napisao/la: ↑15 avg 2020, 01:49Joj Ajdo jesi negativaajdohordas je napisao/la: ↑15 avg 2020, 01:36Belgija, Mađarska, Austrija,Švicarska, Slovačka, Češka, Rusija, Turska, Švedska, Danska, Norveška, Škotska, Grčka, Portugal, Holandija, sve su to lige u koje bi njihovi omladinci prije išli, nego došli nama.hordasDoboj je napisao/la: ↑15 avg 2020, 01:25S Brazzom sjest, neka večerica da par mladih iz akademije Bayernove dodje nama![]()
Kad bi u dogledno vrijeme igrali grupe mozda i nesto ozbiljnije![]()
Btw. sin mu igra desnog beka, a uncle je nekom napadaču u akademiji, samo kazem![]()
A da ne spominjem druge lige, Španije, Italije, Francuske, Engleske i Njemačke...
Znam da vjerovatno nisi bio ozbiljan, ali eto čisto onako sam ovo naveo, da još jednom shvatimo gdje smo na fudbalskoj mapi u Evropi.![]()
Mislis da je lahko odbit poziv od Sabrine, i Brazzo je muskarac
![]()
Sto ne bi nekad ugostili 'Head of youth development' da drži predavanje našim trenerima, ne mora to biti sad al nekad u buducnosti što da ne.
Taj ćeš odgovor morati pričekati, dotični je u rudniku mrkog uglja Banovići.Samozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2020, 12:37Obavezno Pejovica umjesto Djokanovica, takticki bi to bio dobitak. Iznenadjenje.
Krstu umjesto Rahmanovica , zna se potuci, a nije u zivotu dobio zuti. Boji ga se njihov forum,jos od golova Slobodi i Velezu.
Samo radi godina bi Dzafica na gol umjesto Kovacevica.
Pokusati vratiti Lerica(?) ili Bekica iz Laznih umjesto Pidre.
Cekam odgovor šefa sarkazma @AN.
Pa koji ku.rac trenira redovno sa ostalima? Na onim klipovima je bilo par inserata gdje se vidi da ne radi cak niti odvojeno. Valjda se oporavi uskoro, da ne bude kasnije da smo bacili pare u bunar.
Čuvaj se ti štrumfova.. napadaju a ti šutiš