kolezeljovac je napisao/la: ↑15 avg 2020, 13:59Sta vam je izvor? Vesela sveska?
Nemojte lagati ipak vas neko moze ozbiljno shvatiti! Cuj Juricic ima koronu![]()

kolezeljovac je napisao/la: ↑15 avg 2020, 13:59Sta vam je izvor? Vesela sveska?
Nemojte lagati ipak vas neko moze ozbiljno shvatiti! Cuj Juricic ima koronu![]()
Ok. Ja imam info da treci golman brani jer Fejza ima temperaturu treci dan.kolezeljovac je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:02Juricic je povrijeđen. Fejza brani danasOsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:00Juricic, Eric i Fejzic. Branit ce im treci golman po mojim info. Zataskava se i ne izlazi u javnost zbog potrebe za Evropskim parama te nadom da ce svi biti negativni do testa od UEFA-e. Vidjet cete danas izmedju ostalog jeli istina ili ne?![]()
Ma problem je sto imamo tri pobjede
To je kljucno.
Samo vi korone nemateOsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:04Ok. Ja imam info da treci golman brani jer Fejza ima temperaturu treci dan.kolezeljovac je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:02Juricic je povrijeđen. Fejza brani danasOsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:00
Juricic, Eric i Fejzic. Branit ce im treci golman po mojim info. Zataskava se i ne izlazi u javnost zbog potrebe za Evropskim parama te nadom da ce svi biti negativni do testa od UEFA-e. Vidjet cete danas izmedju ostalog jeli istina ili ne?![]()
Iskreno se nadam da informacije nisu tacne, jer bi svi klubovi mogli biti izbaceni iz Evrope zbog nedavanja tacnih i pravovremenih informacija savezu i UEFA-i.
Jeste jer su na dan utakmice stigli rezultati da ima pozitivnih slucajeva odnosno jedan pa sljedeci dan jos jedan novi i odgodili skroz. Nama je Evropa 27.8. Do tada Bog dragi zna ko se moze i povrijediti, i zaraziti i ne zaraziti i slicno. Sloboda je sa vama igrala prijateljsku i onda je izaslo u javnost da imaju 1-2 zarazenih i da su ljudi tad vec bili haman ozdravili. Sam Osim je rekao da Eric ima temperaturu i nisu ga vodili niti ga vode po BiH sa sobom pa da kazes krije, hoce druge da zarazi. Iste simptome imao je Ikic jos dok su pripreme bile nakon povratka iz Konjica pa su ga testirali i stalno bio negativan.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:09To je kljucno.
Kosovari su po.pusili evropu zbog identicne situacije koja se vama desava (fakat se nadam da su netacne informacije i da vasi odgovorni nisu toliko neodgovorni).
Kome objasnhavas brateLjoZee je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:15Jeste jer su na dan utakmice stigli rezultati da ima pozitivnih slucajeva odnosno jedan pa sljedeci dan jos jedan novi i odgodili skroz. Nama je Evropa 27.8. Do tada Bog dragi zna ko se moze i povrijediti, i zaraziti i ne zaraziti i slicno. Sloboda je sa vama igrala prijateljsku i onda je izaslo u javnost da imaju 1-2 zarazenih i da su ljudi tad vec bili haman ozdravili. Sam Osim je rekao da Eric ima temperaturu i nisu ga vodili niti ga vode po BiH sa sobom pa da kazes krije, hoce druge da zarazi. Iste simptome imao je Ikic jos dok su pripreme bile nakon povratka iz Konjica pa su ga testirali i stalno bio negativan.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:09To je kljucno.
Kosovari su po.pusili evropu zbog identicne situacije koja se vama desava (fakat se nadam da su netacne informacije i da vasi odgovorni nisu toliko neodgovorni).
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:24Sto lazes bezveze?Tebi cemo vjerovati, imas 20 postova na forumu![]()
Bbake je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:25GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:24Sto lazes bezveze?Tebi cemo vjerovati, imas 20 postova na forumu![]()
Vjerovao, ne vjerovao, tako ti je. Četvrti fight od početka priprema, na žalost. Sam vidis da se osjeti se na igri itekako, ta razjedinjenost i manjak autoriteta.
Eto, stigli i da li je Juricic u Tuzli? Ako nije, a kazes da su stigli rezultati znaci da smo ispostovali protokol. Zarazeni izolovan, ostatak ekipe nastavlja sa svojim radnim obavezama.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:50I ovo je laz. Laz je i da su Juricicu stigli rezultati testiranja.
Ovaj post bi ti imao smisla da i vi ne pisete mahalske o nama, ali posto to nije tako, ondazeljovac21 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:17Juricic ima problema sa trbusnim zidom vec 15 dana. Kakve gluposti pisete i sta vas boli ona stvar jel neko zarazen kod nas ili ne, gledajte u svoju bastu i svoje probleme rjesavajte da se ne bi borili za sesto mjesto sa velezom ove godine.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 12 gostiju.