Romariooo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:56
O ovome vam je pricao stari romariooo
Sledece sezone pojacat mesiju goatu platu, dovest mu jarana nejmara i ostavit mu ove jarane u ekipi i bice bolje
Pratim ovaj forum zadnjih godina, skoro nikako ne pišem. Trenirao sam nogomet cijeli zivot, igrao do 30 god., valjda nesto kuzim i shvacam kako stvari funkcioniraklju. Moj Romario ti samo pljujes po Messiju zadnje 3-4 godine. Nogomet je kolektivni sport, a ne individualni. Messi je genije, i treba prilagoditi sustav njemu, da bih on pravio razliku kao sto je pravio u vrijeme Pepa, i kao sto bih pravio i sada da imao pravog trenera i da radimo ciljane transfere. Romario probem Barce nije Messi, niti ce ikada biti. Problem.Barcelone zadnjih godina je sto nemaju sustav igre, stalno lutaju. Najveci probelm je što nemaju u ekipi igraca osim Messija sto moze napraviti višak, to čini razliku u modernom napadačkom nogometu. Pogledaj sastav od jučer Buski, Roberto, De Jong, Vidal, Suarez...tko tu moze napraviti višak??? Jos na klupi Grizzman i Raketa, pa daj molim te. Kod Pepa bih Puig igao standarno zadnje 2 godine, kao sto je dao šansu Pedru,Busketsu, Krkicu itd...Potjerali smo Coutinha, i da ne nabrajam dalje promašaje i odluke uprave. Smješna je.priča da se Messi mjesa u trenerov posao, pa da se petlja nikada se ne bih odrekao Coutinha i Arthura. Pogledaj sve top ekipe City,Liverpol,Psg, Real, Bayen, sve te navedene ekipe imaju.minimalno 3-4 igraca koji mogu napraviti višak u ekipi, posebno krila. Kod nas krilo Vidal i Grizman, pa daj.molim.te. Natrpali 7 istih veznih igraca, isti profil igraca, i za sve kriv Messi. Ima on svojih mušica, posebno u fazi obrane, ali to se moze korigirati s formacijom,dobrom formacijom i naravno ciljanim pojačanjima. Covjek je genije, i tek kad ode u mirovinu, vidjet cemo koliko ce faliti nogometu. Nogomet je kolektivan sport i cijela ekipa mora biti kompaktna da bih bilo trofeja i uspjeha. Za takve stvari, najzaslužniji je trener i sustav koji preferira. Toliko od mene, i zivio ti meni 100 godina moj Romario. Svako dobro ti zelim!