Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kapiten za kamere nakon što je u prvoj tekmi napravio penal i dobio crveni karton i tako dobrim dijelom odlučio pobjednika dvomeča,bombaysaphire je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:04Ja lika ismijava što kapiten na tribinama bodri ekipu i nervira se , dok njegov blene u pod i to tako treba![]()
![]()
![]()
Dobro , šta je tvoj kapiten sinoć radio ?Rajaz je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:10Kapiten za kamere nakon što je u prvoj tekmi napravio penal i dobio crveni karton i tako dobrim dijelom odlučio pobjednika dvomeča,bombaysaphire je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:04Ja lika ismijava što kapiten na tribinama bodri ekipu i nervira se , dok njegov blene u pod i to tako treba![]()
![]()
![]()
aha![]()
Primio saučešće Bavaraca ?bombaysaphire je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:16Dobro , šta je tvoj kapiten sinoć radio ?Rajaz je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:10Kapiten za kamere nakon što je u prvoj tekmi napravio penal i dobio crveni karton i tako dobrim dijelom odlučio pobjednika dvomeča,bombaysaphire je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:04Ja lika ismijava što kapiten na tribinama bodri ekipu i nervira se , dok njegov blene u pod i to tako treba![]()
![]()
![]()
aha![]()
Jah, zato je pao unazad
Tu se po pravilu svira crveni jer je kao zadnji igrač odbrane dirao protivnika.
Trofeji zadnjih 10 sezona u LP:
Žali se sudiji, šta da ti kažemEpidaurus je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:33Dvostruki arsini na djelu. Ramosov crveni je cist kao i faul koji je Jesus pri postizanju gola za 1-1 napravio. Dvije ruke u ledja defanzivcu, nema se tu sta dalje pricat uopce. Dovoljno da ostvari nedozvoljenu prednost pri skoku.
A to koliko je bekan vidjeli smo u utakmicma Reala bez njega. Odbrane bez njega ne zna gdje udara. Najbolji lider i stoper svijeta zadnjih 10 godina.
Al najjace kad navijaci Bayerna i Liverpoola krenu nesto govorit a u zadnjih 15/20 godina osvojili jednu yebenu LP
Najbolja Barca ikada koja se neće ponoviti nikad više osvojila 2 **** trofeja u 10 godina skidam kapu.
Nije nego 3,emir18 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:37Najbolja Barca ikada koja se neće ponoviti nikad više osvojila 2 **** trofeja u 10 godina skidam kapu.
Vrati se 50 godina unazad pa reci broje mojne mi šuplje.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.