& ?
$ $ & " ? $ $ " сјај – ове $ ? је " - ? расвјете!
? се, ", са ' " ?, а $, " су " уз " $ $ ?, ? " $ $ " $ " са & " ", & је & за 27. август.

TRANSLATE PLEASE !ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑13 avg 2020, 19:34$ - & % ¥ $ ": ? ' ?
& ?
? се, ", са ' " ?, а $, " су " уз " $ $ ?, ? " $ $ " $ " са & " ", & је & за 27. август.![]()
Ugradjuju novu rasvjetu.JaskoBiH je napisao/la: ↑13 avg 2020, 20:40TRANSLATE PLEASE !ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑13 avg 2020, 19:34$ - & % ¥ $ ": ? ' ?
& ?
? се, ", са ' " ?, а $, " су " уз " $ $ ?, ? " $ $ " $ " са & " ", & је & за 27. август.![]()
Evo pitao sam ih sve, kažu da pozdraviš mamu, babu, prababu, čukunbabu... I sve ostale ženske članove porodice
S obzirom da na nekim stadionima i sa potpuno novim reflektorima još uvijek vidimo 4 sjene oko igrača, ovo je napredak. A riječ "rekonstrukcija" bolje ide uz ovo nego uz otkriće sredstva za čišćenje stolica, što se svojevremeno postavljalo na ovu temu.
U zadnjih 5 mjeseci napisao si 2 komentara. Nisi morao ni ovaj obzirom na količinu otipkanih gluposti s tvoje strane.
To je kao kad bi se cudu cudio sto neko pise arapski ili hebrejski
Cuj isto ko arapski... hahagahah... Jesi li ti svjestan da se arapski pise i govori na 2 kontinenta? Jel ti znas koliko je naucne literature napisano na arapskom pa poslije prevedeno na x jezika??? Ćirlicu u Europi koriste samo Srbi na predizbornim skupovima i pojedine budaletine sto svoje komentare napisu latinicom pa copy na google translate i paste ovdje na forum ili you tube..
Nije poenta uopste u tome da li neko zna ili ne zna ćirilicu,ja sam je ucio u osnovnoj školi i znam je i citat i pisat... Ovdje se ćirilicom piše samo iz tog razloga da bi ti kao dokazao nekom da si Srbin i da si veci Srbin od nekog iz Beograda,a ustvari samo pokazujes koliki si paćenik... Sigurno mu je na telefonu ili na laptopu ćirilićna tastatura,kako da ne... Ovakvi ko ovaj sto pise na cirilici su isti oni koji dijele i drzavu i narod na ovim prostorima,tim nekim bolesnim pokusajima svojatanja cirilice,jer gdje je cirilica to je srpsko... Zato su im i polupali u Hrvatskoj prije par godina one table na drzavnim/gradskim institucijama koje su napisali ćirilici i postavili,haman u Vukovaru... A kladim se da je ovaj sto pise cirilicu rodjen nakon rata i veze nema sa zivotom...Signore je napisao/la: ↑15 avg 2020, 11:54Ljudi se uvijek dice znanjem. Samo kod nas se cijeni neznanje, u ovom slucaju cirilice. Da ju ne znam naucio bih ju, ipak je to jedno od dva sluzbena pisma drzave u kojoj sam se rodio, u kojoj zivim, radim i namjeravam provesti zivot.
Kome smeta objava o promjeni sijalica nek izlista ovih 946 stranica i shvatit ce da na njih 500 je pisano nesto manje bitno.
Tebe ni tvoje redovno komentiranje nije naučilo argumentirano raspravljati.ExBlueone je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:12U zadnjih 5 mjeseci napisao si 2 komentara. Nisi morao ni ovaj obzirom na količinu otipkanih gluposti s tvoje strane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.