Šteta što mi je Mulić kapiten, ali ko zna šta će tamo biti, možda bude i bolji.
Za koji gol je asitirao,pise ovamo da je sutao pa golman odbranio da bi onda Maksimovic dao gol(prvi gol)
20 minuta do roka za ovo kolo danas prodam Bilbiju koji mi ništa nije donio i kupim Voju, i stavim ga kao kapitena. Ne znam hoće li mu asistenciju upisati za prvi gol.
To je asistencija, kao i izboreni penal. Nalić prvo najavi da je Džafić zdrav i da će igrati i opet ga nema ni na klupi, a Nukić već skupio 3 asistencije.
Nije naravno upisana, cudno bi mi bilo da se to broji kao asistencija.kovacic je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:40To je asistencija, kao i izboreni penal. Nalić prvo najavi da je Džafić zdrav i da će igrati i opet ga nema ni na klupi, a Nukić već skupio 3 asistencije.![]()
Imao je koronu i malo jace simptome od ostalih pa mu treba duze vremena da dodje sebi. Sad Kosorica nema zbog kartona, a ovi sto prate treninge i jucerasnju utakmicu kazu da Ikic izgleda ok, spremno tako da bi trebao zamjeniti Kosorica.
To Ljoze legendo, spasio si me -4bobe, jos ja htio Ikica za Kosorica mijenjati. Nek stoji Ikic onda. Samo upratio sam prva tri kola dobije zuti odmah na pocetku meca, sta mu je ko Rahmanovic
Sudije jedu g sto se njega tice
Za sad golman koji donosi najvise bodova,sa ovim danas ide na 40+.Od ostalih golmana samo Kozic ima 30 .Znaci bas se Bojan odlijepio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.