FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U drugom će biti boljee, hajde Željoooo
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Sjašite malo sa Veselog, pa kakvo.je režanje čim ne uradi nešto kako treba. Lopta odakočila metar, ne rastu mu noge iz ramena. Hebo vas priča!
Kako sudija izjednači utakmicu u sekundi. Nedosuđen penal, dva tri faula i vrati ih u igru. Strašno šta rade sudije, svako kolo kardinalna greška na našu štetu, nego se ne osjeti jer pobjeđujemo.
Kako sudija izjednači utakmicu u sekundi. Nedosuđen penal, dva tri faula i vrati ih u igru. Strašno šta rade sudije, svako kolo kardinalna greška na našu štetu, nego se ne osjeti jer pobjeđujemo.
Željezničar za život cijeli!
LIVE LIVE LIVE
Nevjerovatno da ovako iskusna ekipa sama sebi stvori neku nervozu. Jos vodis, imas utakmicu i nesto dobacuju jedan drugom, trce ko raspustena banda po terenu
**** ce im Amar sve u svlacionici.
Dosta fali i Luka, ovaj drugi Luka solidan.
Hajde momci zavrsite ovo kako treba bolji smo drama.

**** ce im Amar sve u svlacionici.
Dosta fali i Luka, ovaj drugi Luka solidan.
Hajde momci zavrsite ovo kako treba bolji smo drama.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Prvih 10 minuta - odlicno, gledljivo i dominantno - ostatak meca su nasi igraci djelovali "umorno", nezainteresovano, kao da su se zadovoljili s minimalnim vodstvom.
Lendric je u 2 prilike mogao mnogo bolje da reaguje, kao i Veseli sa zicerom.
Misljenja sam kako u nastavku meca priliku trebaju dobiti Hajric i Gasal. Svjeza mlada krv, koja ce se nadmetati sa svojim vrsnjacima.
Lendric je u 2 prilike mogao mnogo bolje da reaguje, kao i Veseli sa zicerom.
Misljenja sam kako u nastavku meca priliku trebaju dobiti Hajric i Gasal. Svjeza mlada krv, koja ce se nadmetati sa svojim vrsnjacima.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
-
- Kontakt:
Prijatelju, on je krilni napadač. Ovo ne smije promašiti ni u najluđim snovima.Bbake je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:50Sjašite malo sa Veselog, pa kakvo.je režanje čim ne uradi nešto kako treba. Lopta odakočila metar, ne rastu mu noge iz ramena. Hebo vas priča!
Joj Dela, mislim da lik u citavoj karijeri nije jos presao brojku od 20 datih golova i ti ocekujes da ce sad kod nas poceti ko lud da zabija. Ocajan igrac. Nama su potrebna ozbiljna i kvalitetna krila i lijevo i desno..
Sloboda je definitivno uz mlafost najlosija ekipa lige i samo je nase opustanje razlog sto ne vodimo sa vise razlike. Meša i Veseli nisu spremni to se vidi al ne vjerujem da ce ih mjenjati prije 60.min al utakmica se mora na vrijeme privesti kraju
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šta ste se na Mladena obrušili, niko ne govori da je Štila osim asistencije sa početka sve poslije zeznuo.
Najgore mi je kad nešto zezne, stane i ne gleda da to ispravi.
Naravno suludo je stavljati njih dvojicu u isti koš, ali svakome dobro dođe konstruktivna kritika.
Naravno suludo je stavljati njih dvojicu u isti koš, ali svakome dobro dođe konstruktivna kritika.
- lijevapolutka
- Kontakt:
SudoHusika je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:53Prijatelju, on je krilni napadač. Ovo ne smije promašiti ni u najluđim snovima.Bbake je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:50Sjašite malo sa Veselog, pa kakvo.je režanje čim ne uradi nešto kako treba. Lopta odakočila metar, ne rastu mu noge iz ramena. Hebo vas priča!
Ma.sve razumijem, trebao je dati go ali na sredini se pate da čiste pasove smire a ne onakvu loptu. Ne volim ni ja.kad fuli, samo ne treba mu baš svaki put krv na.slamku piti. Napravismo od njega bogalja...
Što jest jest, izgubi loptu i mlati rukama, što im to treba...Manijakdolopate je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:55Šta ste se na Mladena obrušili, niko ne govori da je Štila osim asistencije sa početka sve poslije zeznuo.
-
- Kontakt:
Mladost i Krupa su dosta lošiji od Slobode, pa i Olimpik .. ne pricajte gluposti
lijepo za oko ali nekad bas komplikuju sa pasovima
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Takoe na Hajdara se dere cijelo vrijeme
Sad ćemo napasti u drugom dati gol dva i rijesiti utakmicu
mosa lošmi stićko tit-ula!
Iz Barse nekog dovesti pod hitnom
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sad će Bekrija u stilu Giggsa skinuti trenerku i ući na teren da poveže redove. <3
-
- Kontakt:
Ako ih nije stid da Meša sa zemlje gine da spasi loptu više puta, onda ne znam, treba Bekrića ubacit da poveže linije malo, nije ni Dado danas u svom fazonu.
E nije Allah u fazonu yebo ga hljeb!
Nismo Bajern yebem mu sunce, šta koji qurac očekujete.
Aj u qurac krasni i komentarisanje, mačku sa praga ne bi znali šutnut a sve znaju...
Nismo Bajern yebem mu sunce, šta koji qurac očekujete.
Aj u qurac krasni i komentarisanje, mačku sa praga ne bi znali šutnut a sve znaju...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], PeppermintSA, perodeformero, ritam21 i 35 gostiju.