Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa kad se on sam trudi da ispadne bogalj u 90% situacija nije ni cudo sto raji ide vise na rackuBbake je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:55SudoHusika je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:53Prijatelju, on je krilni napadač. Ovo ne smije promašiti ni u najluđim snovima.Bbake je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:50Sjašite malo sa Veselog, pa kakvo.je režanje čim ne uradi nešto kako treba. Lopta odakočila metar, ne rastu mu noge iz ramena. Hebo vas priča!
Kako sudija izjednači utakmicu u sekundi. Nedosuđen penal, dva tri faula i vrati ih u igru. Strašno šta rade sudije, svako kolo kardinalna greška na našu štetu, nego se ne osjeti jer pobjeđujemo.
Ma.sve razumijem, trebao je dati go ali na sredini se pate da čiste pasove smire a ne onakvu loptu. Ne volim ni ja.kad fuli, samo ne treba mu baš svaki put krv na.slamku piti. Napravismo od njega bogalja...
superiore1921 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:05Nije mi jasno kako za citav zivot nije naucio ispucat loptu pa jedino to treba znat, treba nama golman pod hitno
Radi normalno. Odlično ste ovo skontali.
Pa ako ti je Veseli prihvatljivo krilo onda ne znam, Sinisa odlican u prve 3.Bezideja je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:08superiore1921 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:05Nije mi jasno kako za citav zivot nije naucio ispucat loptu pa jedino to treba znat, treba nama golman pod hitno
I krilo umjesto veselog i bek umjesto sinise, aj jos sta treba, sljedeci?
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 49 gostiju.