do nas je do sada smo bili dosta ofanzivni ali smo i primali puno golova,sada smo malo poradili na odbrani i upalilo je

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ne serem, smiri se. Nisam ti ja kriv sto imate problema unutar ekipebistrikboy je napisao/la:ne kontam sta seres koji qrac,lik napise rezultat 0-14,ako nece brate nek kaze i neka nekom ko hoce ustupi svoje mjesto u ekipi,sve fol nesto duhoviti likovi ovo ono,majmuni retardiraniribery je napisao/la:E nemoj nas suspendovat, dati cemo ti cvaju, onako na fuka.bistrikboy je napisao/la:Vidim neki bojkotuju ovo kolo,svojim "prognozama",mogla bi neka suspenzija leciJel dogovoreno?
Tako jebayer 04 je napisao/la:Lolina ekipa unatoč "prognozama" ima bod,a neki uopšte nemaju,iako su sve izgubili minimalno ja mislim...
Mislim da utakmica treba biti registrovana 0:0, jer igrac koji je postigao pogodak upisao je svoje parove poslije dozvoljenog vremenageronimo je napisao/la:Izgleda da su Bayern-Amateri ponovo pobjedili, nema sta, gaze ga pravo
![]()
Sto se tice rasporeda prvenstva, tu smo pravo hendikepirani. Samo 4 domace utakmice, pri tome smo startali kao domacini u prvom kolu, i slijedecu domacu tekmu imamo tek u sestom kolu![]()
Nasi navijeci (oni koji ne idu na gostovanja), ostace nas zeljni.
Nece moci ZmajuRK Gradacac je napisao/la:Mislim da utakmica treba biti registrovana 0:0, jer igrac koji je postigao pogodak upisao je svoje parove poslije dozvoljenog vremenageronimo je napisao/la:Izgleda da su Bayern-Amateri ponovo pobjedili, nema sta, gaze ga pravo
![]()
Sto se tice rasporeda prvenstva, tu smo pravo hendikepirani. Samo 4 domace utakmice, pri tome smo startali kao domacini u prvom kolu, i slijedecu domacu tekmu imamo tek u sestom kolu![]()
Nasi navijeci (oni koji ne idu na gostovanja), ostace nas zeljni.
Sta sad znaci ako oni ne zakljucaju temu mi mozemo postavljat parove pa cak i po zavrsetku utakmicegeronimo je napisao/la:
Nece moci Zmajudesavalo je se i u ranijim kolima da neko postavi parove posle dozvoljenog vremena, i sta bi...nista ne bi.
Sad treba na nama koplja lomiti.
Neka lijepo zakljucaju u vremenu predvidjenom za to, i mirna Bosna! Sad bi se neko trebao vaditi na to, uglavnom smo tipovali prije pocetka utakmica.
Kritiku usmjeri ka savezu i njihovoj nonsalanciji.
ok,nije problem.Eagles je napisao/la:Ma komp me zafrkava pravo,pa nisam u stanju.Javio sam High-u da on to odradi pa njega čekamo.
zasto,ja igram rezultate koje ja hocu, sta se preseravas **** te liga tvojaEagles je napisao/la:Evo uspio sam nekako,ako nađete grešku,javite!
lolo ima kaznu od jedne utakmice ne igranja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.