Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ide Mujezinović dogodine za sedmocifren iznos
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Mujezinovic ubica mekog srca 

Štilić ozbiljna klasetina za ovdašnje fudbalske prilike.
-
- Kontakt:
Stilic zasluzio poziv Bajevica ..
Uzeti za Mujeza 500k€ na polusezoni

Said Husejinović

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Moze, Velezu 30% od transfera
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Odlicno je odigrao protiv Krupe, najbolji igrac, cjelom desnom stranom je dominirao, duele dobijao, dodavanja....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:24Ne znam čemu Hordaško pljuvanje Hodžića, u iznošenju lopte do kaznenog ( izgradnja napada ) je najbolji bek, ali završnica i ubačaji su već nešto drugo.Denchi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:21Hodzic = Kimmich za oveDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:10Kakav je ovo prijem Stevanoica sunce ti ljubim.
Desni bek Beganović užasan.![]()
Pidro je užasan.
Prije je slab bio jer se svadjao sa Kesoljubom, a ovaj ga namjerno kinjio jer je gurao Hebiba na beku kakav god taj bio...plus mu je branio da ide preko centra naprijed, a dosao nam iz radnika kao bek koji je golove zabijao u onoj sezoni s Radnikom kad su kup uzeli...mada i on potone kad mu dobacuju s tribina, ovo bez navijaca je njemu najvise valjalo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pa nije Rahmanovic...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stila pravi razliku....
Kad bi bili bolji tereni, kvaliteta kao Stila i da nema padavicara u svakoj ekipi kad ga pipnes... Liga bi bila daleko bolja
Al ova sezona obecava...
Kad bi bili bolji tereni, kvaliteta kao Stila i da nema padavicara u svakoj ekipi kad ga pipnes... Liga bi bila daleko bolja

Al ova sezona obecava...
mosa lošmi stićko tit-ula!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Štila je doktor i najbolji igrač lige ali za repke je previše statičan i nepokretan. Slični igrači poput Vrančića i Prcića ne dobijaju pozive.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
I ja kazem!
Jel on ikad titulu osvojio u karijeri?
Evo ja cu te citirati.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:55U Tuzli nema boDeva, slobodno me citiraj...farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.
Stilic Semir unosi nemir

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Igra Tuce ko u najboljim danima. Momčina prava.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sloboda i nije bila losa s obzirom da su im otisla oba Bekica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.