FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 15 avg 2020, 22:18

Sanchez1987 je napisao/la:
15 avg 2020, 21:46
amypitar je napisao/la:
15 avg 2020, 20:55
Jbt meni je Gavric za Oremusa igracina.On i Djokanovic bi mnogo bolje djelovali na terenu.Dobro sad smo doveli Pejovica, al smo ga olako pustili.Kad se sjetim Batea sa Gavricem,Djokanovicem,Mustaficem puno smo bolje izgedali.
Bate se branio cijelo drugo poluvrijeme na svom terenu,,a sad se mi branimo na svom protiv TC 😁
Mi, Bate, evo i Lyon braca :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Trapatoni
Kontakt:

Post Postao/la Trapatoni » 15 avg 2020, 22:25

Izvinite na upadu, samo da pitam, hoce li se utakmica Sarajevo-Velez igrat za vikend ili ce biti pomjerena ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2020, 22:30

Trapatoni je napisao/la:
15 avg 2020, 22:25
Izvinite na upadu, samo da pitam, hoce li se utakmica Sarajevo-Velez igrat za vikend ili ce biti pomjerena ?
Ja sam i mislio da ce tako biti, da cemo odigrati s Olimpikom a da cemo velez odgodit. To mi se nekako logicno cinilo al eto valjda nasi bolje znaju sta je dobro za igrace.

Dobrinja12345
Kontakt:

Post Postao/la Dobrinja12345 » 15 avg 2020, 22:35

Zip je napisao/la:
15 avg 2020, 22:03
Oni ti ga pushe Vedadee, Vedadeeeeee....

Plavooki bombarder :kafa:
???

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 15 avg 2020, 22:38

Nista od ibisevica. Nasi odustali jer nece supak da prefarba oci u neku normalnu bordo boju.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 avg 2020, 23:01

Dobrinja12345 je napisao/la:
15 avg 2020, 22:35
Zip je napisao/la:
15 avg 2020, 22:03
Oni ti ga pushe Vedadee, Vedadeeeeee....

Plavooki bombarder :kafa:
???
Ako prodjemo Velsane valjda Vedo dolazi.

salim se
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 avg 2020, 23:04

Denchi je napisao/la:
15 avg 2020, 22:18
15 avg 2020, 21:46
amypitar je napisao/la:
15 avg 2020, 20:55
Jbt meni je Gavric za Oremusa igracina.On i Djokanovic bi mnogo bolje djelovali na terenu.Dobro sad smo doveli Pejovica, al smo ga olako pustili.Kad se sjetim Batea sa Gavricem,Djokanovicem,Mustaficem puno smo bolje izgedali.
Bate se branio cijelo drugo poluvrijeme na svom terenu,,a sad se mi branimo na svom protiv TC 😁
Mi, Bate, evo i Lyon braca :D
Samo Lyon zna igrati na kontre 😁

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 15 avg 2020, 23:22

BordoSarajevo je napisao/la:
15 avg 2020, 22:02
Hoćel' bit VAR na tekmi u ovom prvom pretkolu? :mrgreen:
Prijenos (koji nije na int. feedu) jednom kamerom i ti bi VAR :D :urnebes:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 avg 2020, 23:25

tm01hzne je napisao/la:
15 avg 2020, 23:22
Otkud tesarima,opcinarima i zidarima,,sve to 😁 samo da ne ispadnemo od ovih amatera :pray:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 avg 2020, 23:28

15 avg 2020, 23:25
tm01hzne je napisao/la:
15 avg 2020, 23:22
Otkud tesarima,opcinarima i zidarima,,sve to 😁 samo da ne ispadnemo od ovih amatera :pray:
A volio bi ti jelde..taman jos da vise napadnes Vinka i da prizivas idola da se vrati ?? Mislim i ovako to radis, samo sto bi bilo jos jace. Ne vidim neku pozitivu kod tebe ni sad ni prije kad je bas islo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 avg 2020, 23:33

Ako se kritikuje Vinko, ne valja.

Ako se kritikuju igraci da nisu uigrani ni 2% i da izgledaju da nisu fizicki spremni, ni to ne valja.

Ako pricamo o Akademiji gdje nesto opasno smrdi i gdje su losi rezultati, i to nekome smeta.

Ako pricamo o LP i da nemamo sta da trazimo ni protiv Astane ni Bresta,i to nekome smeta.

Ako pricamo o pojacanjima i nekom novom napadacu,ni to ne valja napada se Emir.

Ako kazemo da su kone po meni glavni favoriti za titulu, dobijes salvu napada jer njih spominjes.
Sta god da neko ovdje prica ne valja, pa o cemu da pricamo i pisemo.

Ne treba ovdje biti jednoumlje jer svakog od nas nesto drugo zanima i ima pravo svako da pise sta god zeli. Nije niciji babo napravio ovaj forum.

Evo mene toliko ne zanima LP jer znam gdje nam je kraj, i bojim se da cemo fokusiranjem na LP a kasnije na EL debelo zayebati u prvenenstvu.
Nemamo mi toliko dobar igracki ni toliko ectra dobre igrace da mozemo ganjati i titulu i kup i Evropu. Mozda nekad budemo imali al sad nemamo.

Moje misljenje je da mi imamo 3-4-5 jako dobrih igraca, ostali su prosjek lige kakvih sigurno imaju i nasi konkurenti.
Iz toga proizilazi cinejenica da tih 5 jako dobrih igraca imaju zabetonirano mjesto u ekipi i nemaju konkurenciju koja bi ih mogla izbaciti iz prvih 11.
Iz toga proizilazi nekad qurcobolja i nezainteresovanost pojedinih igraca i kad dodamo da su tu neki vec 3-4 godine vrlo je moguce da imamo taj problem.
Evo spomenut cu nerado CZ koja ima 22 podjednako dobra igraca i bukvalno sad zadnju tekmu nije igralo 5 nekih "prvotimaca" ako su uopste sigurni da su u prvih 11, i nije se osjetilo ni na igri ni na rezultatu. Isto to ima i Dinamo i Partizan, 22 podjednako dobra igraca. Mi to nemamo!!!
Ne znam kad treba da se upali alarm u 22.kolu kad bude kasno.
Kaze @Zip imas 3 derbija 9 boba u opticaju mozes ih tu uzeti. Pa bolan ja ne zna hocemo li 3 puta uzeti Olimpika a ne kone. Digli smo se i pohasili da nam ne bude bolno spustanje.
Nisam ni za kakvo TJERANJE al da ih svaki dan opominjem da je vrag uzeo salu u svim segmentima bogami hocu.
Od pocetka priprema sve se izgleda radi naopako daj boze da nam se ne obije o glavu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2020, 23:37

Morat cemo se dobro uozbiljiti ako zelimo da odbranimo titulu. Vec sad je jasno da se za titulu mozemo boriti iskljucivo Zeljeznicar i mi. Oni su dobro poslozili ekipu, iskusni su i imaju Amara koji zna kako da ih vodi i ima iskustvo uzimanja titula.
Uprava Hadzija, Vinko i pomocnici, igrac, vrijeme je da se krene punom parom. Vjerujem da smo na pocetku u krizi, opet nakon 3 kola 7 bodova nije lose, lose je sto smo kiksali kod tima koji ce jedva 10 bodova skupiti ove sezone. Krize su prolazne, kvalitet sigurno imamo, pogotovo sa Pejovicem.
Idemo qrati Velsane pa kako god dalje bilo u Evropi ne smije se zapostaviti PL.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 15 avg 2020, 23:41

Sterling kriv kao Haris Handzic
Sljedeca klupa u Man.City il ti ga udebljao se , los si,vaki si,naki si . .Najgori si moj Sterling !

Dobrinja12345
Kontakt:

Post Postao/la Dobrinja12345 » 15 avg 2020, 23:48

Ne treba ni Vinka ni igrače razapinjati ali da je ovo do sada loše jeste i svi se nadamo da će se ovo popraviti abd . Mišljenja sam da se još uvijek trazi idealnih 11.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 avg 2020, 00:05

ado-hz je napisao/la:
15 avg 2020, 23:33

Ako se kritikuju igraci da nisu uigrani ni 2% i da izgledaju da nisu fizicki spremni, ni to ne valja.

Ako pricamo o Akademiji gdje nesto opasno smrdi i gdje su losi rezultati, i to nekome smeta.

Ako pricamo o LP i da nemamo sta da trazimo ni protiv Astane ni Bresta,i to nekome smeta.

Ako kazemo da su kone po meni glavni favoriti za titulu, dobijes salvu napada jer njih spominjes.

Ne treba ovdje biti jednoumlje jer svakog od nas nesto drugo zanima i ima pravo svako da pise sta god zeli. Nije niciji babo napravio ovaj forum.

Evo mene toliko ne zanima LP jer znam gdje nam je kraj, i bojim se da cemo fokusiranjem na LP a kasnije na EL debelo zayebati u prvenenstvu.
Nemamo mi toliko dobar igracki ni toliko ectra dobre igrace da mozemo ganjati i titulu i kup i Evropu. Mozda nekad budemo imali al sad nemamo.

Moje misljenje je da mi imamo 3-4-5 jako dobrih igraca, ostali su prosjek lige kakvih sigurno imaju i nasi konkurenti.
Iz toga proizilazi cinejenica da tih 5 jako dobrih igraca imaju zabetonirano mjesto u ekipi i nemaju konkurenciju koja bi ih mogla izbaciti iz prvih 11.
Iz toga proizilazi nekad qurcobolja i nezainteresovanost pojedinih igraca i kad dodamo da su tu neki vec 3-4 godine vrlo je moguce da imamo taj problem.
Evo spomenut cu nerado CZ koja ima 22 podjednako dobra igraca i bukvalno sad zadnju tekmu nije igralo 5 nekih "prvotimaca" ako su uopste sigurni da su u prvih 11, i nije se osjetilo ni na igri ni na rezultatu. Isto to ima i Dinamo i Partizan, 22 podjednako dobra igraca. Mi to nemamo!!!
Kaze @Zip imas 3 derbija 9 boba u opticaju mozes ih tu uzeti. Pa bolan ja ne zna hocemo li 3 puta uzeti Olimpika a ne kone. Digli smo se i pohasili da nam ne bude bolno spustanje.
Nisam ni za kakvo TJERANJE al da ih svaki dan opominjem da je vrag uzeo salu u svim segmentima bogami hocu.
Od pocetka priprema sve se izgleda radi naopako daj boze da nam se ne obije o glavu.
Bravo ado adnane admire sabane

Vrijeme je ne dase upali alrma vec da se pocne koristit metode onog trenera turske u svlacionici...

FIZICKI SMO GOLI KURCI

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 avg 2020, 00:09

ado-hz je napisao/la:
15 avg 2020, 23:33

Sve tačno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 avg 2020, 00:20

Bit ce ovo gadno izdržati, Vels pa Velež pa vjerovatno opet putovanje u Brest ili Astanu koja je na kraju svijeta, preko 5000 kilometara odavde.Bolje da smo danas igrali, nekako bi izmrljali pobjedu na Otoci, a odgodili zahuktali Velež, a kad bi još tu kiksali ne bi valjalo nikako.Mi se nikad nismo dobro snalazili u tom tempu prvenstvo - Evropa.Recimo 2007 smo izborili trece pretkolo LP, a na početku prvenstva prosuli bruku bodova te su nas na kraju te sezone 2007/2008 ti bodovi koštali plasmana u Evropu, a isto je bilo i 2009 kad smo izborili play - off EL, a na kraju sezone 2009/2010 nismo izborili Evropu.U augustu 2012, ispali smo od Zete, zato što nismo odgodili utakmicu sa Čelikom par dana ranije.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 16 avg 2020, 00:33

Ma vala preglup potez je odgadjanje utakmice sa Olimpikom. Ekipa bez boda, utakmica u nasem gradu, nema putovanja, nema srkleta... Al eto gotovo je sad.

Nećemo nikog dovoditi

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 avg 2020, 00:43

Ako je ovo radi trazenja prvih 11, odma otkaz marinovicu, jer
Kovacevic vec civjek osjedio koliko dugo je u prvih 11
Pidro bio standardan mnogo vise obecavao nego salcin povrijedio se al nije on toliko losi od salcina nit su mu ove prve utakmice u zivotu u seniorskom nigometu, plus igrali smo protiv ekipa koje su vec sad ispale iz lige.

Handzic nista nije slabi nego prosle godine takode starosjedilac ahmet ok povrijedio se igro sve tri utakmice jednu donio pobjedu nemoze njegovo osustvo 75 minuta u kaknju bit izgovor katastrofalne igre.

Oremus isti ko i prosle godine
Benjo isti
Rahmanovic isti
Dzokanovic je isti cak malo bolji nego prosle god
Hodzic bolji
Serba isti
Milicevic jeste novi al bolja opcija od dupovca i numana
Dupovac mi izgledo bolji
Krste isti mozda malo slabi

Znaci ovo su 11 igraca koji su igrali i kod husrefa i u 3 kola prosle sezone kod vinka.

Znaci ako je iva ekipa karala dvije godine citavu ligu sad nemoze da pobjedi drugoligase i korona ekipu a sisograd bio toliko nadmocni da sam moro zastavljatt sliku da vidim da nije manchester city doso na kosevo..

Ovo ako nije do kondicije ili nekog plana odma danas bi vinku dao otkaz..

Al posto sam misljenja da su ovo ekipe koje SARAJEVO mora sa kadetima da uzima onda misljenja sam sa je JELESKOVIC previse opteretio igrace koji nisu profesionalci i sad gledamo to sto gledamo

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 16 avg 2020, 00:52

Odgoda ide vjerojatno jer naši znaju kolko bi bilo frke da se ne prođe ovo pretkolo. Kasnije ako ispadnes biće ono, ok, očekivano.

Kolko god se može, u ovom dijelu sezone se treba koncentrisati samo na sebe i ne gledati druge ekipe, porediti bilo šta. Kad gledamo sebe vidimo da ne izgledamo baš najbolje. To analizirati i popravljati, ako budemo pravi sve će doći na svoje mjesto.

Kad se može Hebib očekivat? Mislim da bi stari Hebib novu dimenziju unio u ovu ekipu.
Samo naprijed Saraj'vo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.