Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Danas ponovo jedanaesterac nije dosuđen, do sada na svakoj utakmici po jedan nije, katastrofa.
Po mom mišljenju Željezničar igra najbolji fudbal u ovoj sezoni.Brzo, tečno i okomito.U zadnjih 8 godina nisu ovako izgledali kao ove sezone ,uvijek su se mucili u ovakvim tekmama , sa Radnikom itd ove sezone je vec drugacije.Na nama je da popravimo igru , tako isto ocekujem i od Zrinjskog , pa da bude to do 33 kola neizvjesno , ako ovako budu zadrzali kontinuitet igara i partija ,zasluzeno ce na kraju dici trofej svakako 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Nisam napisao buduci sampione, za mene je Zeljo sampion uvijek.afks74 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 21:23Koliko puta vam se obila o glavu proslava titule, prije vremena? Za sada igrate dobro i zasluženo ste prvi, ali dugo je prvenstvo..footballfan1921 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 21:18Slomi se ti kralju na svim mogucim temama da dokazes da je Zeljo prosjek, secer ces dobiti ako nastavis.
Zeljo gazi, samo naprijed sampione!![]()
![]()
Realno rijetko je ko ocekivao poslije 4.kola 12 bodova.Al to je samo 4.kolo.Jos 29.kola je do kraja.Koliko smo puta se oprzili ja necu reci da smo prvi favoriti za kantu dok se matematicki ne osigura.Naravno ako se osigura.
E sad ima tu finoga materijala.U odbrani Šeha igra fantasticno.Stevanovic nikad bolji od kako je tu.Ikic- Kosoric su bedem.Tu je i Miletic kao zamjena.U vezi dobri Dado,Hajdar ali i Alispahic.Mujezinovic na drogama.Daj boze da ga ovo sto duze drzi.Bekric moze jos dati u zadnji 20-25 minuta ako zagusti.Štilu cu preskociti.Nisam dostojan njega komentarisati.Napad solidan.Ćelo i Ivan mogu jos toga a ovaj mali Hajric ako dobije sansu mogao bi rijesiti 1-2 utakmice.Zec?E ako kad bude spreman bit ce to jos 20% jaci tim.Ostalo je tu ako nedo Bog zatreba.Golmani su nam ni tamo ni vamo.Dobro bi dosao jak golmani i jedno fino krilo.
I da Osim.Voljeli ga ili mrzili taj covjek zna ovu ligu ko niko.
Znam da ce biti poraza al samo da ne dodju u nekokvoj seriji.Bit ce zanimljivo ovo do kraja.Pitari,Zrinjski,Velez,Borac i Siroki ce biti u vrhu.Samo da se ne desi kakav prekid lige i da se mi vratimo na stadijone bilo bi extra.
E sad ima tu finoga materijala.U odbrani Šeha igra fantasticno.Stevanovic nikad bolji od kako je tu.Ikic- Kosoric su bedem.Tu je i Miletic kao zamjena.U vezi dobri Dado,Hajdar ali i Alispahic.Mujezinovic na drogama.Daj boze da ga ovo sto duze drzi.Bekric moze jos dati u zadnji 20-25 minuta ako zagusti.Štilu cu preskociti.Nisam dostojan njega komentarisati.Napad solidan.Ćelo i Ivan mogu jos toga a ovaj mali Hajric ako dobije sansu mogao bi rijesiti 1-2 utakmice.Zec?E ako kad bude spreman bit ce to jos 20% jaci tim.Ostalo je tu ako nedo Bog zatreba.Golmani su nam ni tamo ni vamo.Dobro bi dosao jak golmani i jedno fino krilo.
I da Osim.Voljeli ga ili mrzili taj covjek zna ovu ligu ko niko.
Znam da ce biti poraza al samo da ne dodju u nekokvoj seriji.Bit ce zanimljivo ovo do kraja.Pitari,Zrinjski,Velez,Borac i Siroki ce biti u vrhu.Samo da se ne desi kakav prekid lige i da se mi vratimo na stadijone bilo bi extra.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
Ekipa koja je u rangu mladosti i krupe na prvom mjestu
Saveze stidi se

Saveze stidi se

-
- Kontakt:
Obolit' ćeš prijatelju. Cekamo te u petak, zaista me zanima sta je tvoj mozak pripremio dan pred Željinu utakmicu.TheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 22:40Ekipa koja je u rangu mladosti i krupe na prvom mjestu![]()
Saveze stidi se![]()
![]()
Željezničar za život cijeli!
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobar je onSudoHusika je napisao/la: ↑15 avg 2020, 22:49Obolit' ćeš prijatelju. Cekamo te u petak, zaista me zanima sta je tvoj mozak pripremio dan pred Željinu utakmicu.TheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 22:40Ekipa koja je u rangu mladosti i krupe na prvom mjestu![]()
Saveze stidi se![]()
![]()
Ljudina
Stipu ga
Drug sa vasom igrom i kako smo vas rasporili 8 komada vi bi bili iza nas. Vi ste preko ovih lopova UKRALI TITULU U.P.A.M.T.I DOK SI ZIV. 33 su boda bili u igri i zalosno je sta ste uradili. Ali ima Boga za sve nepravde on kad tad kazni. I mi smo iskihali bahatost kad smo titule uzimali i druge ,pisali' pa nam se desi da zicer titule gubili.Denchi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 21:26zeljo je ekipa u formi, sa max ucinkom i lider na tabelifootballfan1921 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 21:18Slomi se ti kralju na svim mogucim temama da dokazes da je Zeljo prosjek, secer ces dobiti ako nastavis.
Zeljo gazi, samo naprijed sampione!
Cak sam napisao respekt sto je engleska rijec za postovanje
I jedna korekcija za tebe, Aktuelni Sampion je Sarajevo
ŽELJEZNIČAR 1921
-
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vidi mitomana sto su se digli.samo sto se vec ne proglase prvacima.

-
- Kontakt:
Jel to olimpik dohako @Osman13 i surdukno ga u banovice? 

Tvoje vidjenje? Vjerovatno je Osim nastimao ovo sve za stogosidnjicu jel' takoKockoglavi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:17Vidi mitomana sto su se digli.samo sto se vec ne proglase prvacima.![]()
![]()
![]()

Kako znašTheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:19Jel to olimpik dohako @Osman13 i surdukno ga u banovice?![]()
-
- Kontakt:
Admin mi rekoOmark je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:22Kako znašTheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:19Jel to olimpik dohako @Osman13 i surdukno ga u banovice?![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vidjenje mitomana, samo je maj daleko.
Joj kad se sjetim kad si napravio profile adminn pa nedugo nakon toga admir, strah i trepet si bioTheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:23Admin mi rekoOmark je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:22Kako znašTheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:19Jel to olimpik dohako @Osman13 i surdukno ga u banovice?![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Zelji malo ko i pase sto nema navijaca ( opustenije igraju kuci, s navijacima bi sigurno 1 od 2 utakmice bila kiks).. vracaj navijace izgidosmo.
Cekamo Zelju jacu utakmicu na strani, tu ako se pokazu onda su definitivno konkurenti i mozda i prvi favoriti zbog mnogo faktora.
Sta se ovo Nali danas vratili svi promasaji od prije. HAjde neka je, zasluzila je ubleha to.
Cekamo Zelju jacu utakmicu na strani, tu ako se pokazu onda su definitivno konkurenti i mozda i prvi favoriti zbog mnogo faktora.
Sta se ovo Nali danas vratili svi promasaji od prije. HAjde neka je, zasluzila je ubleha to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Brko od govana pitu napravio. Drhte ruke Vijetnamcu.
-
- Kontakt:
Zeljo zasluzeno uzeo amatercine iz tuzle. Takode igraca je pogodila lopta u ruku bio je penal al cinimi se da to nije prekinuli neku opasni akciju i previse je bilo blizu a zeljo je vec vodio.
Kaze tip bilo je jos 33 boda tacno bilo je i 66 bodova prije toga pa ste imali 3 boda manje a sudiskom nepravdom protiv city u zadnjem kolu ste trebali bit na -5.
Pobjedili 8:3 u zadnje dvije utakmice a takode izgubili 5:1 dvije utakmice prije toga..
Ekipa koja god bude imala brza krila i jakom defanzivnog veznog koji bude mogao trcat ce ovog danasnjeg zelju dobro namucit..
Definitivno trenutno zeljo je u najboljoj formi, al SARAJEVO ako digne formu na takmicarski nivo za 2-3 kola mislim da do 19 kola cemo bit na +8 bodova nad zeljom.
Amar jeste trenutno najbolji trener pl bh al ne toliko kao sto ga zeljovci dizu. Prem da ja licno nebi dao ss SARAJEVA za zeljin, i ako je JELESKOVIC za ova 3 kola i uzasnu igru kriv
Kaze tip bilo je jos 33 boda tacno bilo je i 66 bodova prije toga pa ste imali 3 boda manje a sudiskom nepravdom protiv city u zadnjem kolu ste trebali bit na -5.
Pobjedili 8:3 u zadnje dvije utakmice a takode izgubili 5:1 dvije utakmice prije toga..
Ekipa koja god bude imala brza krila i jakom defanzivnog veznog koji bude mogao trcat ce ovog danasnjeg zelju dobro namucit..
Definitivno trenutno zeljo je u najboljoj formi, al SARAJEVO ako digne formu na takmicarski nivo za 2-3 kola mislim da do 19 kola cemo bit na +8 bodova nad zeljom.
Amar jeste trenutno najbolji trener pl bh al ne toliko kao sto ga zeljovci dizu. Prem da ja licno nebi dao ss SARAJEVA za zeljin, i ako je JELESKOVIC za ova 3 kola i uzasnu igru kriv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.