NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sreca pa Willy spasava.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije ovo ni za opstanak a da ne govorim o PL
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ovo je 0. Akcije nismo napravili za 45 minuta.
Ne ide mi ovo u glavu nikako 

Kakav je kasapin ovaj Martinovic, moliti ga moras da svira ocigledan faul. Kad se sjetim sta nam je uradio u Orasje, muka mi dođe. Veoma lose ovo poluvrijeme, razlika od igre protiv GOSKa i danas je nebo i zemlja. Treba se dici, ima vremena, ne znam cemu zurba i bunarenje bezveze. Ajde crveni
Volim samo Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Drugovi kako igra zvijezda lice li na ekipu.za sad bolji od goska drzimo se
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Odbrana je odlična, ali veznog reda ni na mapi
Nek se poslije prvog kola pjevalo sampioni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Takoo je
Tankuljic izborio penal?
Tankuljic izborio penal?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nagubala se tri boda, Zvijezda zasluzila bod.
Bodove piši, igru zaboravi idemo dalje
Pobjeda na snagu i domacinski teren. Penal cist kao kuca nema se sta reci, Tankuljic se odlicno okrenuo i probio, svaka cast. Haracic ja nemam rijeci, nevezano za gol, ali covjek je zadnjih 20 minuta odigrao kao skoro pa zadnji vezni, uzeo par bitnih duela i na zemlji i u zraku. Vidi se da smo nespremni jos, ali ce doci sve na svoje. Bravo za ekipu, idemo dalje! Samo nastavite ginuti kao danas! 

Volim samo Jedinstvo Bihać
Nadam se da se ovakva utakmica nece ponoviti, jednostavno ne smije, u gostima necemo nikad uzeti boda ako ovako nastave. Idemo dalje, valjda Anes i Fajic budu spremni za sljedece kolo, Mandzo da je poceo ja mislim da bi odigrao bolje od Muje.
Bravo za Willya 

-
- Kontakt:
Igra nula bodova. Penal je cist ali mi veze nemamo nikako. Osutali na gol nismo.prilike bilo nije. Ako smo mogli placati janjosa vladu kad ekipe nije bilo onda mozemo i sad dovesti trenera jer kasno je kad kiksamo 2 3 utakmice. Ovdje se ne radi o spremnosti. Ako ne mogu 15 prvih minuta igrati ne trebaju ni izaci na teren. Problem je trener. Bitna nova 3 boda idemo dalje.
-
- Kontakt:
Idemo redom...
Wily - iscupao 3-4 konkretna suta i prilike.
Borovcanin i Olic - na visini zadatka, Olic dosta bolje odigrao i napad i odbranu.
Koprivica i Davedzic - dobro odigrali uprkos par pogrešnih dodavanja i forsiranja dugih lopti (razumljivo kad nam je veza zakazala)
Besagic - nakon fantasticno odradjenih pripremnih utakmica, danas odigrao ispod svog nivoa. Ocekujem dosta vise od njega.
Kremenovic - nisam ljubitelj njegove igre, dosta grijesi, ali istina je da je on razbijac protivnickih napada i da sasvim solidno igra svoju ulogu.
Tankuljic - I bez da je izborio penal, danas je opet pokazao o kakvoj se zvijeri radi. Najbolji centarsut u ekipi ima, a i driblingom nije daleko. Fantasticno igra momak.
Mujagic - ne znam cemu forsiranje Muje, trazenje pozicije, ni tamo ni vamo. Licno misljenje je da pored Anija ili Ibrisimovic nema sta da trazi. Igrac manje na terenu.
Muris - dosta bolje odigrao protiv goska, misljenja sam da bi dosta vise pomogao kad bi ulazio u igru u drugom pol, a ne kao starter.
Haracic - dokazani kvalitet
Berberovic - najveci nas hendikep. Ovo danas niko ziv objasniti ne moze, prvo poluvrijeme Ciro ne moze objasniti. Prvih 30 minuta, branimo se sa 10 igraca unutar 20m od gola, dok je Haracic sam na centru. Takve igrace imati i da se mucimo i strijepimo na domaćem terenu i prepustamo inicijativu gostima, to nije taktika, vec cisto ne znanje. Ulaskom Anija i Fajica u drugom pol pocelo se igrati kako treba i stvarati sanse. Moze pricati ko god sto hoce, ali danas smo imali srece. Jedina ispravna odluka zamjene.
Druga stvar, Fajic nije igrac koji ce letati okolo po terenu i ganjati loptu, lik trci samo kad treba i igra mozgom i postavljanjem. On svoju fizičku spremu ima i popraviti je nece. On je igrac kao Mesanovic. Popije litru konjaka, zabije gol i trazi izmjenu da nastavi po konjaku. Ova prica nije fizički spreman objesi macku od rep. Jesmo ga doveli da igra 30 minuta?
Zasto zajebavate Anija s kapitenskom i minutazom, lik je bolji i od Muje i od Murisa s ovom spremom koju ima sad, a vremenom ce biti sve spremniji.
Sve je ovo izuzetno smiješno, ali 3 boda su bitna. To je ono sto se pise i daj Boze da se nastavi. **** igru, bodovi su bitni, al nesto kipti u meni pa sam morao iznijeti svoje misljenje.
Lp
Borovcanin i Olic - na visini zadatka, Olic dosta bolje odigrao i napad i odbranu.
Koprivica i Davedzic - dobro odigrali uprkos par pogrešnih dodavanja i forsiranja dugih lopti (razumljivo kad nam je veza zakazala)
Besagic - nakon fantasticno odradjenih pripremnih utakmica, danas odigrao ispod svog nivoa. Ocekujem dosta vise od njega.
Kremenovic - nisam ljubitelj njegove igre, dosta grijesi, ali istina je da je on razbijac protivnickih napada i da sasvim solidno igra svoju ulogu.
Tankuljic - I bez da je izborio penal, danas je opet pokazao o kakvoj se zvijeri radi. Najbolji centarsut u ekipi ima, a i driblingom nije daleko. Fantasticno igra momak.
Mujagic - ne znam cemu forsiranje Muje, trazenje pozicije, ni tamo ni vamo. Licno misljenje je da pored Anija ili Ibrisimovic nema sta da trazi. Igrac manje na terenu.
Muris - dosta bolje odigrao protiv goska, misljenja sam da bi dosta vise pomogao kad bi ulazio u igru u drugom pol, a ne kao starter.
Berberovic - najveci nas hendikep. Ovo danas niko ziv objasniti ne moze, prvo poluvrijeme Ciro ne moze objasniti. Prvih 30 minuta, branimo se sa 10 igraca unutar 20m od gola, dok je Haracic sam na centru. Takve igrace imati i da se mucimo i strijepimo na domaćem terenu i prepustamo inicijativu gostima, to nije taktika, vec cisto ne znanje. Ulaskom Anija i Fajica u drugom pol pocelo se igrati kako treba i stvarati sanse. Moze pricati ko god sto hoce, ali danas smo imali srece. Jedina ispravna odluka zamjene.
Druga stvar, Fajic nije igrac koji ce letati okolo po terenu i ganjati loptu, lik trci samo kad treba i igra mozgom i postavljanjem. On svoju fizičku spremu ima i popraviti je nece. On je igrac kao Mesanovic. Popije litru konjaka, zabije gol i trazi izmjenu da nastavi po konjaku. Ova prica nije fizički spreman objesi macku od rep. Jesmo ga doveli da igra 30 minuta?
Zasto zajebavate Anija s kapitenskom i minutazom, lik je bolji i od Muje i od Murisa s ovom spremom koju ima sad, a vremenom ce biti sve spremniji.
Sve je ovo izuzetno smiješno, ali 3 boda su bitna. To je ono sto se pise i daj Boze da se nastavi. **** igru, bodovi su bitni, al nesto kipti u meni pa sam morao iznijeti svoje misljenje.
Lp
-
- Kontakt:
Svaka castJedinstvo37 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:13Idemo redom...
Lp
Odlicna analiza i odlicno napisano
Prvo pol su igrali sa grcem,ko da su se bojali da nece primiti gol. Mislim da i berberovic od nji trazi opreznu igru. Cim smo zaorijetili u 1 pol haracic je pogodio stativu ja sam je vidio u golu. Drugo pol puno bolje ali opet previse oprezno. Imamo predobre igrace mozemo se sa svakim naigravati. Al izgleda da je taktika kod kuce oprezno i ne dati nikom da nam bod odnese iz bihaca. Vidjet cemo kako ce biti u gostima,ja mislim da cemo biti opasniji.
Sve u svemu to je nogomet. Bitna su 3 boda i idemo dalje.
Ja sam gledao x utakmica jedinstva gdje smo bili bolji 10 puta pa nismo boda uspjeli uzeti.
I onu utakmicu u gradačcu npr smo bili bolji duplo od njih i izgubili 2:1. To je sve nogomet.
Idemo dalje doce sve na svoje mjesto
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.