FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 15 avg 2020, 22:40

Manijakdolopate je napisao/la:
15 avg 2020, 22:37
Kometa je napisao/la:
15 avg 2020, 22:31
Salih1984 je napisao/la:
15 avg 2020, 22:24

Drugi
Ja mislio namjerno dobio treci da cisti protiv mladosti.Steta
Kakva šteta, nema nikakvih čišćenja sad i zafrkancija, sa 100% sastavom napasti mladost, kada dadnu 3 gola neka vadi koga hoće.
Ovako ko god može ne treba ga štediti, do sad su nam zube lomile ovakve ekipe kao mladost, pa sad njih kad ne bi pobijedili to bi bio zločin, ma i to je lahka riječ.
Na njih sa 100% a Makabi može kako bude, svakako nećemo daleko, a ovamo nam se ukazala u ligi jedinstvena šansa da svima odmaknemo.
Ma slažem se. A mislim da će Amar biti posebno naoštren da se ova MDK pregazi, samo zbog Mušijinih aferima i povlačenja za nos oko transfera. Amara možeš jednom zavrnuti, drugi put ti je kazna.
Željezničar za život cijeli!

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 15 avg 2020, 22:41

Rutinska pobjeda. Drago mi je samo što nam igrači konstantno dobro igraju, posebno Šehić, Siniša, Dado i Kosorić. Odličnoooo. Muleta krenuloo pravo. Idemooo daljee po 5/5. 💙

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 15 avg 2020, 22:46

SudoHusika je napisao/la:
15 avg 2020, 22:10
Čestitke ekipi i stručnom štabu na novoj pobjedi i na nastavku fantastičnog niza.

Kao sto su trezveniji forumaši i pisali, bila je ovo teška utakmica, što zbog terena i protivnika što zbog nedostatka svježine. Na momente je to malo izgledalo traljavo i mrtvo i smatram da ovoj ekipi treba možda još jedan ili dva izuzetno brza igrača kako bi mogli izvući maksimum iz ove formacije.

Raduje me to što, poslije dugo vremena, uzmemo utakmicu koju možda i nismo najbolje odigrali. To je epitet koji krasi sve velike ekipe.

Mustafa je fantastičan stvarno, i jedan od rijetkih pored Juričića koji na vrijeme shvata Štiline zamisli.

Velemajstor Štilić, koji u jednoj od svojih najslabijih utakmica od povratka u Želju, upiše 2 maestralne asistencije. Veliki igrač, nema šta. Jedan od najlucidnijih koji su ikada igrali na ovim našim terenima.

Miletić se jako dobro pokazao kao treći stoper sto me jako raduje. Biće tu još kartona od strane Ikića i umora Kosorića, tako da je od velike važnosti da on ostane spreman i motivisan.

Eldare sine naš, samo tako nastavi. Ponosni smo na tebe.
potpisujem sve sto si napisao :thumbup: samo bi naglasio ovo dva brza igraca :roll: daj boze bar jedan :pray: totalno druga ekipa bi bili

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 15 avg 2020, 22:48

I mi napali veselog gledaj šta Rahimaga fuli :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 avg 2020, 22:49

avalPacidoroP je napisao/la:
15 avg 2020, 22:48
Ne znate da cijenite sto Veseli vas zivot cini zanimljivim. Bilo bi smor da je sve perfektno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 15 avg 2020, 22:51

LjoZee je napisao/la:
15 avg 2020, 22:49
avalPacidoroP je napisao/la:
15 avg 2020, 22:48
Ne znate da cijenite sto Veseli vas zivot cini zanimljivim. Bilo bi smor da je sve perfektno.
A dela baksuz tražio da se nasekira bar ovu tekmu i eto morali smo se nasekirat :yawn:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 avg 2020, 22:53

Nahajca raju i onda nestane. :kafa:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 15 avg 2020, 22:56

KANA je napisao/la:
15 avg 2020, 22:46
Čestitke ekipi i stručnom štabu na novoj pobjedi i na nastavku fantastičnog niza.

Kao sto su trezveniji forumaši i pisali, bila je ovo teška utakmica, što zbog terena i protivnika što zbog nedostatka svježine. Na momente je to malo izgledalo traljavo i mrtvo i smatram da ovoj ekipi treba možda još jedan ili dva izuzetno brza igrača kako bi mogli izvući maksimum iz ove formacije.

Raduje me to što, poslije dugo vremena, uzmemo utakmicu koju možda i nismo najbolje odigrali. To je epitet koji krasi sve velike ekipe.

Mustafa je fantastičan stvarno, i jedan od rijetkih pored Juričića koji na vrijeme shvata Štiline zamisli.

Velemajstor Štilić, koji u jednoj od svojih najslabijih utakmica od povratka u Želju, upiše 2 maestralne asistencije. Veliki igrač, nema šta. Jedan od najlucidnijih koji su ikada igrali na ovim našim terenima.

Miletić se jako dobro pokazao kao treći stoper sto me jako raduje. Biće tu još kartona od strane Ikića i umora Kosorića, tako da je od velike važnosti da on ostane spreman i motivisan.

potpisujem sve sto si napisao :thumbup: samo bi naglasio ovo dva brza igraca :roll: daj boze bar jedan :pray: totalno druga ekipa bi bili
@KANA prijatelju, nadam si da si dobio moju pp neki dan. Bitno je da to ostane među nama. Ako nisi, obriši stare poruke da bi ti se nove mogle učitati.

Sto se tice tog brzog igraca, ili daj Bože dva, ne možemo ni da zamislimo koliko bi to unaprijedilo našu igru u ovoj formaciji.

442 iziskuje jako puno trke, i to ne samo trke, već trke u punom intenzitetu o čemu je Amar pričao na onoj press konferenciji (op.a. da Veseli nikada nece moći igrati u Engleskoj). Ta formacija nam daje jako puno opcija u tranziciji kada krećemo u napad, ali isto tako, a to smo mogli vidjeti i večeras, ostavlja porpilično puno prostora protivniku ukoliko je on u mogućnosti da ga iskoristi ako kompletna vezna i napadačka linija na vrijeme ne pokrije prostor u kontra-tranziciji. Zato smatram da bi jedan fizički moćan igrač u vezi (a vjerujem da ga imamo u vidu Petra Boje) i jedan bočni (ne mora striktno biti krilo - igrač koji se dobro snalazi uz liniju i gore i dole) doprinijeli još ubitačnijoj igri u oba smjera.

Svako dobro prijatelju moj i piši malo učestalije.
Željezničar za život cijeli!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 avg 2020, 22:57

Odlično je bilo ovo danas, možda ne djeluje tako, ali smo imali furiozan start i lako je moglo biti 0:3 za pola sata, kao protiv Veleža pa bi se druga priča pričala.

Stvarno izgledamo odlično na terenu i drago mi je što niko od vas ne najavljuje pišanje po ligi i titulu u četvrtom kolu, svi znamo da jedna utakmica sve ovo može okrenuti.

Nema igrača kojem bih nešto zamjerio u ove četiri utakmice, osim Veselinovića naravno, ali dosta o njemu. Dobili smo Mujezinovića, Hajdarevića, Šehića, Subašić se pametno dozira, Miletić pokazao da zna igrati, plus Jurčić koji bi zaista mogao biti veliko pojačanje, uz iskusne vukove Štilića i Alispahića koji rješavaju utakmice i tu su kad su najpotrebniji. Amar je od naše djece napravio širinu u ekipi i imamo zadovoljavajući roster, s tim da se nadam da će Hamza dobiti još dosta minuta u nastavku. Trebaju nam igrači u izlogu i treba polako pripremati Subašića, Gasala ili Hajdarevića za prodaju.

Najvažnije mi je to da se svi odlično razumiju sa Štilom i da su uvijek spremni na njegovu genijalnost, kao i na Mešinu, svi osim Veselinovića. Taj je navikao da trči ko muha bez glave i džaba, može Messija i Pirla imati pored sebe, on će pravolinijski.

Samo lagano, utakmicu po utakmicu, osluškivati rezultate sa ostalih terena i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Newgeneration1921
Kontakt:

Post Postao/la Newgeneration1921 » 15 avg 2020, 23:03

Dolazi oprema za sedam dana i jedan igrac

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 15 avg 2020, 23:04

4 od 4, bez greske - reklo bi se. Start za pozeljeti, te odlicna najava pred godisnjicu, tj. borbu za titulu.

Itekako se isplatila ideja onako velikog broja pripremnih meceva, pogotovo odabir klubova gdje su se momci "raspucali", i usli u ovako golgetersku formu (9:1 gol razlika), prelijepo za vidjeti.

Fejzic me pozitivno iznenadio, te se pokazao kao odlicna alternativa. Prvo u Bijeljini, zatim kontra Borca sasvim pristojno, a i danas u Tuzli "clean sheet". Stevanovic/Sehic - jedni od najboljih, s pravom bih rekao. Spoj iskustva i mladosti, savrseno su se uklopili, fino to izgleda nazad a i naprijed, pogotovo Sehic koji ima izvanredan centarsut. Aco standardno kvalitetan na zadatku, nastavlja pruzati partije kakve se i ocekuju od njega. Miletic je izvrsno zamijenio Ikica, koji je takodjer pruzio prolazne partije. Obojica su se pokazali kao dobro pogodjeni transferi. Hajdar i Mesa fino udvajaju, reklo bi se "motoric" ekipe. Mujezinovic je definitivno najugodnije iznenadjenje dosadasnjeg prvenstva, ima odlicnu statistiku. Samo da tako i nastavi. Nazalost, Veseli me negativno iznenadio kroz dosadasnje partije, ni sjena post-corona igraca. Nespremno izgleda, MM je danas bio upgrade kad ga je zamijenio. Lendric postize, nema mu se sta reci, mada u danas dobre 2 sanse morao je bolje i brze reagovati, mozda i sam realizovati!? Kako god, ugodno me iznenadio i Juricic, cak mi se mozda i bolje od Lendrica uklapa u sistem? Vise radi u defanzivi!?

Ukratko, kakva su vremena, i kakva je financijska situacija u cijelom fudbalskom svijetu, nas klub je ipak skrojio fin roster, rekao bih spoj stare skole, provjerene i golobradih mladica kao sto su Sehic, Subasic, Bojo, Gasal, Hajric, etc. Uz trenera kao sto je Osim ovi igraci mogu biti buduci uspjesni projekt Zeljine akademije, i ono najbitnije - finansije neophodne.

Kao sto rece trener; rano je jos pricati o Izraelu, dok je Mladost u najavi - prvo to zavrsiti, pa okrenuti se EL, i onda zasluzena reprezentativna pauza.

Vjerujem u ovu generaciju!
Zadnja izmjena: BeHighirly, dana/u 15 avg 2020, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 15 avg 2020, 23:07

15 avg 2020, 22:56
KANA je napisao/la:
15 avg 2020, 22:46

@KANA prijatelju, nadam si da si dobio moju pp neki dan. Bitno je da to ostane među nama. Ako nisi, obriši stare poruke da bi ti se nove mogle učitati.

Sto se tice tog brzog igraca, ili daj Bože dva, ne možemo ni da zamislimo koliko bi to unaprijedilo našu igru u ovoj formaciji.

442 iziskuje jako puno trke, i to ne samo trke, već trke u punom intenzitetu o čemu je Amar pričao na onoj press konferenciji (op.a. da Veseli nikada nece moći igrati u Engleskoj). Ta formacija nam daje jako puno opcija u tranziciji kada krećemo u napad, ali isto tako, a to smo mogli vidjeti i večeras, ostavlja porpilično puno prostora protivniku ukoliko je on u mogućnosti da ga iskoristi ako kompletna vezna i napadačka linija na vrijeme ne pokrije prostor u kontra-tranziciji. Zato smatram da bi jedan fizički moćan igrač u vezi (a vjerujem da ga imamo u vidu Petra Boje) i jedan bočni (ne mora striktno biti krilo - igrač koji se dobro snalazi uz liniju i gore i dole) doprinijeli još ubitačnijoj igri u oba smjera.

Svako dobro prijatelju moj i piši malo učestalije.
joj ne spominji mi pp rokoko mi je ogadio kakve mi je gluposti pisao :facepalm: ne brini bruda vidio sam :thumbup:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 15 avg 2020, 23:13

Sutra ću napomenuti sve kakve si ti gluposti pisao, huuh jesam uzbuđen. :ljepota:

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 15 avg 2020, 23:17

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 15 avg 2020, 23:18

BeHighirly je napisao/la:
15 avg 2020, 23:04
4 od 4, bez greske - reklo bi se. Start za pozeljeti, te odlicna najava pred godisnjicu, tj. borbu za titulu.

Itekako se isplatila ideja onako velikog broja pripremnih meceva, pogotovo odabir klubova gdje su se momci "raspucali", i usli u ovako golgetersku formu (9:1 gol razlika), prelijepo za vidjeti.

Fejzic me pozitivno iznenadio, te se pokazao kao odlicna alternativa. Prvo u Bijeljini, zatim kontra Borca sasvim pristojno, a i danas u Tuzli "clean sheet". Stevanovic/Sehic - jedni od najboljih, s pravom bih rekao. Spoj iskustva i mladosti, savrseno su se uklopili, fino to izgleda nazad a i naprijed, pogotovo Sehic koji ima izvanredan centarsut. Aco standardno kvalitetan na zadatku, nastavlja pruzati partije kakve se i ocekuju od njega. Miletic je izvrsno zamijenio Ikica, koji je takodjer pruzio prolazne partije. Obojica su se pokazali kao dobro pogodjeni transferi. Hajdar i Mesa fino udvajaju, reklo bi se "motoric" ekipe. Mujezinovic je definitivno najugodnije iznenadjenje dosadasnjeg prvenstva, ima odlicnu statistiku. Samo da tako i nastavi. Nazalost, Veseli me negativno iznenadio kroz dosadasnje partije, ni sjena post-corona igraca. Nespremno izgleda, MM je danas bio upgrade kad ga je zamijenio. Lendric postize, nema mu se sta reci, mada u danas dobre 2 sanse morao je bolje i brze reagovati, mozda i sam realizovati!? Kako god, ugodno me iznenadio i Juricic, cak mi se mozda i bolje od Lendrica uklapa u sistem? Vise radi u defanzivi!?

Ukratko, kakva su vremena, i kakva je financijska situacija u cijelom fudbalskom svijetu, nas klub je ipak skrojio fin roster, rekao bih spoj stare skole, provjerene i golobradih mladica kao sto su Sehic, Subasic, Bojo, Gasal, Hajric, etc. Uz trenera kao sto je Osim ovi igraci mogu biti buduci uspjesni projekt Zeljine akademije, i ono najbitnije - finansije neophodne.

Kao sto rece trener; rano je jos pricati o Izraelu, dok je Mladost u najavi - prvo to zavrsiti, pa okrenuti se EL, i onda zasluzena reprezentativna pauza.

Vjerujem u ovu generaciju!
:clap: bas dobar post kao I Virtu ,lijepo je sve ovo citati :bih: Zeljo sminka plava boja :opaopa:

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 15 avg 2020, 23:19

Admir74 je napisao/la:
15 avg 2020, 22:34
Čestitke ekipi. Čestitke Amare.
Moramo se uozbiljiti, prizemljiti, i ko igrači i kao navijači. Kakva prekucavanja, kakva ponižavanja. Svaku utakmicu moramo ući bar 40 % bolje nego ovu utakmicu, inače protiv boljih ekipa mrka kapa. Pod hitno se uozbiljiti.

Volim te Željo!
Bit će to dobro. Samo tekmu po tekmu. Mosa ljoŽe! :njanjanja:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 avg 2020, 23:22

Hoce li ovi navijaci Maccabija sjahat sa naseg instagrama? Ljudi oprase na svakoj nasoj objavi yebo ih otac zeleni.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 avg 2020, 23:23

LjoZee je napisao/la:
15 avg 2020, 23:22
Hoce li ovi navijaci Maccabija sjahat sa naseg instagrama? Ljudi oprase na svakoj nasoj objavi yebo ih otac zeleni.
Posalji im link teme za prepucavanja. ;)
Nek navrnu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 15 avg 2020, 23:24

Vico prekidaj ovo !!!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 15 avg 2020, 23:24

Eh sad da opet budem pesimistican kao i pred Tušanj... Da je nekako bar bod uzeti iduće kolo na Grbavici protiv Mladosti pa da nemamo poraza u prvih 5 kola?? :urnebes:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 31 gost.