Gero vraćaj se sve ti je oprošteno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kupis jeftino iz Bundeslige i onda skolujest engleske klubove koji trose milijarde. Neprocjenjivo!StevieG8 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:39Sistem zvani kupuj jeftino od svakog jaceg rivala koji se pojavi u ligi, svaka castFRANK RIBERY je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:37aBd Bayern u finalu Lige prvaka. Klub koji pet puta manje trosi od engleskih klubova, a uci ih fudbalu godinama.![]()
Šta kaeš, ko nam je najbolji protivnik za superkup?
Dosli smo do toga da klub za koji navijas je ispodprosjecan. Odlaskom Fergusona oni su se vratili u okvire realnosti. A sad na spavanac.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:41Došli smo do toga da je i Klopp neznalica.
Gero vraćaj se sve ti je oprošteno![]()
Jedina ekipa koja je mogla izbaciti City. Ovako sada imamo otvoreno takmicenje.
Kakve veze ima Mančo United sa ovim.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:44Dosli smo do toga da klub za koji navijas je ispodprosjecan. Odlaskom Fergusona oni su se vratili u okvire realnosti. A sad na spavanac.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:41Došli smo do toga da je i Klopp neznalica.
Ja ne sporim da je United ispodprosječan niti sam njega uopće spomenuo.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:44Dosli smo do toga da klub za koji navijas je ispodprosjecan. Odlaskom Fergusona oni su se vratili u okvire realnosti. A sad na spavanac.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:41Došli smo do toga da je i Klopp neznalica.
Ma neće,nebitno je ono natjecanje rekoše
Kobasicari su posebna elita, klasicni mentalitet dijasporskih peraca guze imaju tjst najbolja je svabska guzario_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:49Ja ne sporim da je United ispodprosječan niti sam njega uopće spomenuo.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:44Dosli smo do toga da klub za koji navijas je ispodprosjecan. Odlaskom Fergusona oni su se vratili u okvire realnosti. A sad na spavanac.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:41Došli smo do toga da je i Klopp neznalica.
Tema je da ti misliš da je Klopp debil i neznalica koja nema pojma o fudbalu. Idi to reci onima u Liverpulu i Dortmundu da vidimo šta će ti reći.
Barcelona jeste u ogromnoj krizi čim je njihova vlastita filijala u stanju da im zabije 8 golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.