Muhoni, izgleda, oni ce nas do Sudnjeg dsna prpganjati. Kud ih nama na grbacu natovarise..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ko pogodi sastav za Mladost treba i loto listic uplatiti....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Rjesavajte to u pp između sebe ne kvarite harmoniju foruma...
Strasnog beka smo dobili. Seha igra odlicno do sad, a nije imao nimalo lagan zadatak. Said je bas pravio probleme tamo Sinisi i Hajdarevicu, prebaci se desno, Seha ga ustopa hladno. Guzonja vise meda nije mogao. U prvom kolu su ga napdali Cvijanovic i Cosic, pa onda Zakaric, Motika doduse i nije neko mjerilo, sve ih je Seha smirio lagano. Steta sto Veseli nije ono pospremio da upise i asistenciju. Valjalo bi i za fantasy
Dobro je Jusufbegovic rekao prije tekme s Borcem, imamo sirinu, ali nije to sirina koju smo kupili, nego ona koju smo sami napravili od nase djece i od odbacenih igraca. Rijetko bas Amar fula. Bilo je sranja nekih i za Miletica, kao povrijedjen, sta ce nam, igrao za raspali Celik itd. Danas se vidjelo da itekako ima materijala i da je spreman da uleti kad god zatreba.
Pametno se doziraju minute i Subasicu, Gasalu, Hajricu, sigurno ce i Blazevic dobiti sansu da pokaze sta zna.
Danas se bas primjetilo kako je Juricic dobar igrac. Nije nam falilo golova, akcija, ali opet je nedostajalo da u nekim trenucima kad se ispuca lopta celo to fino primi, zagradi i odlozi. Mozda bi nas vise stisli i Borac i Radnik, ali ne mogu izvrsit pritisak, nasi ispucaju loptu bilo gdje Luka to smiri izbori faul ili aut.
Realno niko nema bolju igru od nas, mnogo tacnih i lijepih pasova, akcija, asistencija, onaj dupli dupli pas Stile i Muleta akcija kola bez dileme.
Steta samo sto nemamo jos jedno brutalno krilo koje bi dodatno rasteretilo sredinu terena koju bi Stilic i ekipa iskoristili i punili protivnike.
Valjda se i Veseli malo dozove, potreban nam je zbog sirine, moze on svakom napravit problem sa krila, ako nista da navuce na sebe igraca pa odigra u sredinu. Ne treba ga jos otpisivati, imamo mi igraca koji su bili i "mrtviji" od njega pa sad ne mozemo bez njih.

Dobro je Jusufbegovic rekao prije tekme s Borcem, imamo sirinu, ali nije to sirina koju smo kupili, nego ona koju smo sami napravili od nase djece i od odbacenih igraca. Rijetko bas Amar fula. Bilo je sranja nekih i za Miletica, kao povrijedjen, sta ce nam, igrao za raspali Celik itd. Danas se vidjelo da itekako ima materijala i da je spreman da uleti kad god zatreba.
Pametno se doziraju minute i Subasicu, Gasalu, Hajricu, sigurno ce i Blazevic dobiti sansu da pokaze sta zna.
Danas se bas primjetilo kako je Juricic dobar igrac. Nije nam falilo golova, akcija, ali opet je nedostajalo da u nekim trenucima kad se ispuca lopta celo to fino primi, zagradi i odlozi. Mozda bi nas vise stisli i Borac i Radnik, ali ne mogu izvrsit pritisak, nasi ispucaju loptu bilo gdje Luka to smiri izbori faul ili aut.
Realno niko nema bolju igru od nas, mnogo tacnih i lijepih pasova, akcija, asistencija, onaj dupli dupli pas Stile i Muleta akcija kola bez dileme.
Steta samo sto nemamo jos jedno brutalno krilo koje bi dodatno rasteretilo sredinu terena koju bi Stilic i ekipa iskoristili i punili protivnike.
Valjda se i Veseli malo dozove, potreban nam je zbog sirine, moze on svakom napravit problem sa krila, ako nista da navuce na sebe igraca pa odigra u sredinu. Ne treba ga jos otpisivati, imamo mi igraca koji su bili i "mrtviji" od njega pa sad ne mozemo bez njih.
Cuva Bog Zelju svog!
Zao mi je jos vise sto ukidose izvjestaje. Veselom onaj njegov promasaj je trebalo pustati iz svih uglova dok mu oci ne ispadnu ne bi li skontao da treba u gol ne iznad gola puca iz peterca.
Kralju moj, kod mene je sve transparentno, ja sam ti kao onaj kojem si se ti klanjao i kome si bio idolopoklonik. Baš ću se tebi javiti da mi ti pišeš ko će doći, a da to nije mrtvi sarkazam, ti si inače siguran što se toga tiče. (Kaže potpisat će Lendrić, gotovo je i nakon dva dana ode u Zrinjski
)
@kole, ja sam dotičnom napisao privatnu poruku i rekao mu da me ne spominje više, ali nije mogao lobotmizirani da izdrži, a da to ne uradi.
Ostalima se izvinjavam u svakom slučaju.

@kole, ja sam dotičnom napisao privatnu poruku i rekao mu da me ne spominje više, ali nije mogao lobotmizirani da izdrži, a da to ne uradi.
Ostalima se izvinjavam u svakom slučaju.
Titula je saburom poplocana
i tisinom 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Dobro je vas dvojica,pusu razmjeniti i da nastavimo dalje u odlicnoj atmosferi.KANA je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:32kakva si ti bijeda mala ,ti mislis da je mene stid sto sam bio na strani MisimovicaOmark je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:28Ne znam mogu li izdržati do sutra, da li da to odmah odradim i da pokažem kako si ti bio na strani Željezničara ili ipak MisimovićaKANA je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:26
bjezi slageru jedan malikompleksas pogodilo te sto sam I zajbancije napisao da si nebitan .
Pa prije dva dana si mi se javio u pp jel te stid >da bi nakon onoga tu kao mali balo se uvrijedio
Curva je uvijek bio na strani Zeljeznicara srcem balo balavi ,od 6 godine kad sam poceo judo trenirati iza JUG.a (mlad si da bi znao )![]()
nego napisi raji zasto si mi se javio u pp prije tri dana da bi djecace mali promjenio misljenje radi posta gdje ti nisi ni bio tema vec Oske
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Skinite gace i izljubite se u guzicu
Veselom ce pauza goditi da se malo spremi a za ekipu ja mislim da nece goditi.Dok dobro igramo ne treba prekidati ali veca sila.I nekim konkurentima koji su u krizibdace vremena da se malo presaberu.
Evo muštuluk ljudi. Sad uletim na Bahin lajv i kaže da će komentsrisati Želju protiv Haife na Sportklubu. Pa eto ne znam da li je ko do sada rekao da sportklub prenosi, ako nije eto da znate.
Ako bude Baho prenosio onda nek bude ko u Madjarskoj ishod i sve.

Treba nekom nasim navijacima objasniti da su samo cetiri kola prosla i da se poslije cetiri kola ne postaje prvak
Umjesto Beganovića nek ga sad Dado naš zabije.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovako da bude opet sa Bahom aBd protiv Macabbija