Pique out i sastav je super na klupi neko normalan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Uz uslov da je ovo autentična izjava može samo značiti da je City eventualno zainteresovan za Mesija i da se to možda Pepu ne svidja ili ga pak "podseća" da je zainteresovan za njega samo na specifičan način... ne verujem tj. šanse da se Pep sada vrati u Barsu su ravne 0. Da ponovim što sam već napisao da Mesi ima još 2 ili 3 godine ozbiljnijeg fudbala u nogama i iako sam ranije smatrao da treba i da završi karijeru u Barsi mislim da je red da ga na terenu vidi i "oseti" iz vikenda u vikend i Engleska ili italija, meni je zaista svejedno i nebitno koji klub je u pitanju. Mislim da ni Mesi više nema šta dati Barceloni a ni Barsa više njemu bez obzira na kadrovske promene i u upravi i na terenu. Mada mislim da nema ništa od toga, protraćiće još te 2-3 godine i to je to.
Valjda se predomisli pa produži ugovor sa Građanima. Nije valjda toliki mazohista pa da nakon svega potpiše ovamo.
Znam da su tu negdje bare bare, al sta fali probat i sa Cancelom. Mozda mu La Liga dobro stoji jer je bio vrlo dobar vecinom u Valenciji.
Cancelo je u sistemski posloženom Cityu karinaš,Donnie Darko je napisao/la: ↑16 avg 2020, 02:50Obojica bi bili real deal. U slučaju da Barca igra sa pravim desnim krilom, ne sa Messijem. Jer bi Cancelo sa Messijevom podrškom bio **** ko i svako.
Evo da dodam jos nesto na ovaj post, oba beka su nula u napadu a jos gori u odbrani (Alba ni Semedo ne znaju igrati obranu)FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 05:41Dodje nam Pjanke, svaka cast, makar je nas. Sredina i rezultati su nam toliko losi da u nagorem slucaju moze biti isto. Gore ne moze. Ovako makar cemo gledati bosanca u barci,
Ne znam, sve razmisljam o sastavu za sljedecu sezonu i evo vec imamo drugo pojacanje, i mislim da nam trebaju jos 2 posacanja u obrani da se sve zaokruzi, naravo treba doci do nekih promjena kao npr. ko ce promjeniti poziciju na terenu i ko ce na klupu. Cak razmisljam da ne bi bilo lose vratiti Coutinho-a da igra neku rotaciju kao sto igra sada u Bayernu.
Napad: Fati - Messi - Trincao (zamjena ili rotacija po zaslugama Griezmann/Dembele/), Suareza ce vjerovatno prodati
Sredina: Puig - De Jong - Pjanic (zamjena ili rotacija po zaslugi Coutinho, Busquets), ima mjesta za jos jednog ili dva igraca
Odbrana: Alba - Novi igrac - Pique/Lenglet - Novi igrac (zamjena Firpo, Pique/Lenglet, Semedo i jos jedan) mjenjao bih i Albu ali tesko da ce doci do toga,
Znaci najvece promjene bi bile Messi u sredinu napada (jer ne vidim drugaciji nacin da se razbije njegova dosadna automatizovana igra vracanja na centar i igranja nekog duplog pasa gdje vise ni na terminu ne prolazi, Busquets klupa i Pique klupa,
Prva postava:
Fati - Messi - Trincao
Puig - Pjanic
De Jong
Alba - Novi igrac - Lenget/Pique - Novi Igrac
Zamjena: Griezmann, Dembele, Coutinho, Busquets ,Firpo , Lenglet ili Pique, Semedo (naravno bit ce tu jos 2-3 igraca)
Prodati: Artur vec otisao, Suarez, Vidal, Rakitic, Umtiti (mogu se zaraditi pare za dobrom stopera i desnog beka)
Ovako bi se igra drasticno pomladila i imali bi dobar sastav i veoma jaku klupu sa rotaciji - a ko se dokaze sa klupe bujrum u prvu postavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.