FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo Rahman kaze fali mu Istok jer ga dize a druge spusta 

-
- Kontakt:
Ja ruku dajem, da je ta pekarska mrcina, jedan od tih sto su neku noc pisali protiv kluba, a koji su kasnije na forumu predstavljeni kao "opasni" zbog kojih se mogu zubi skupljati po ulicicollector je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:05Mentalitetom i jesmo za Runde

Vratit cete se vi rupe svi
Garantujem vam kroz par kola...Okrenut cete vi pricu opet,kad se udari temeljac na Kosevu ako Bog da, promjenit cete nickove, **** vas meljo, jeste li se to prepali njih? Kako deru sve redom
, cujemo se oslije velsana i uoci astane ili bresta... prizeljkivati lose svom klubu samo dusmanin moze a ne navijac jer nije navijac FKS 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kaze Rahman u ovoj novoj epizodi (pustili najavu) " Mogu reci da mi fali istok,kako mene istok dize mogu reci da druge tako i spusta" 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ja ne znam zasto ljudi obracaju paznju na profil koji je najpoznatiji po dva uzastopna zareza...Mislim , ako sa njim treba nesto konstruktivno razgovarati, onda je najbolje i ugasiti temu...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 11:52Naravno da treba biti uz klub,,al ako neko u klubu ne radi dobro onda treba mjenjati,,dok nije kasno ko u HSV ,,,dijete da pogleda zadnje dvije tekme bi skontalo da nam treba napadac a Hadziji svejedno haman,,trener od pripremih do danas govori treba popraviti ovo treba ono a mi sve gori.Anex je napisao/la: ↑16 avg 2020, 11:45Ja mislim da treba biti uz klub i kad ne ide dobro,lako se kurchiti kada sve ide kako treba a svaki klub što je neminovno mora imati i krize.Šta bi trebalo da rade navijači velikog HSV-a ili Deportiva ali ipak pune stadion i daju podrškuSanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 11:40Pa jesam li ja nesto izmislio,ahmo nije spreman,a handza znamo kakav je,,i sta sad? I pesimista sam zbog nase igre,,nisam jedan od onih sto brane i kad nije dobro..
- RajaBa1983
- Kontakt:
tako je brate reci imVanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:14Ja ne znam zasto ljudi obracaju paznju na profil koji je najpoznatiji po dva uzastopna zareza...Mislim , ako sa njim treba nesto konstruktivno razgovarati, onda je najbolje i ugasiti temu...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 11:52Naravno da treba biti uz klub,,al ako neko u klubu ne radi dobro onda treba mjenjati,,dok nije kasno ko u HSV ,,,dijete da pogleda zadnje dvije tekme bi skontalo da nam treba napadac a Hadziji svejedno haman,,trener od pripremih do danas govori treba popraviti ovo treba ono a mi sve gori.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- muhamedhulk
- Kontakt:
Razlika je izmedju ovih sto kritikuju i kad se dobija i ovih sto pisu kao najveci protivnici Kluba kad ne ide ili kad slabije igramo. Ovo drugi kasnije, kad se pocne igrati i dobijati onda samo ispare i nema ih...i tako u krug.
U srijedu treba dobiti i ne sumnjam u ekipu, bice to drugacije u Evropi.
U srijedu treba dobiti i ne sumnjam u ekipu, bice to drugacije u Evropi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bio je jedan zarezlija poznati farukzidane mu bijase ime, u svakom postu isla najava pojacanja i hrpa zareza ,,,,,,,,,,Vanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:14Ja ne znam zasto ljudi obracaju paznju na profil koji je najpoznatiji po dva uzastopna zareza...Mislim , ako sa njim treba nesto konstruktivno razgovarati, onda je najbolje i ugasiti temu...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 11:52Naravno da treba biti uz klub,,al ako neko u klubu ne radi dobro onda treba mjenjati,,dok nije kasno ko u HSV ,,,dijete da pogleda zadnje dvije tekme bi skontalo da nam treba napadac a Hadziji svejedno haman,,trener od pripremih do danas govori treba popraviti ovo treba ono a mi sve gori.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pricas li uzivo ili poznajes nekoga sa foruma licno, pa da nam mozes tvrditi da zele zlo klubu?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Oprostite profesorice Bosanskog jezika ,,Vanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:14Ja ne znam zasto ljudi obracaju paznju na profil koji je najpoznatiji po dva uzastopna zareza...Mislim , ako sa njim treba nesto konstruktivno razgovarati, onda je najbolje i ugasiti temu...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 11:52Naravno da treba biti uz klub,,al ako neko u klubu ne radi dobro onda treba mjenjati,,dok nije kasno ko u HSV ,,,dijete da pogleda zadnje dvije tekme bi skontalo da nam treba napadac a Hadziji svejedno haman,,trener od pripremih do danas govori treba popraviti ovo treba ono a mi sve gori.
-
- Kontakt:
Baš me zanima, hoce li Danimir Milkanović u ovoj emisiji, išta reci za pojačanja ?
Nista drug, samo kažem da zbog sopstvene i licne izgradjenosti i socijaliziranosti u drustvu, nije sramota prihvatiti se kakve vecernje skole,a okaniti se onog sto ti slabo ide...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:32Oprostite profesorice Bosanskog jezika ,,Vanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:14Ja ne znam zasto ljudi obracaju paznju na profil koji je najpoznatiji po dva uzastopna zareza...Mislim , ako sa njim treba nesto konstruktivno razgovarati, onda je najbolje i ugasiti temu...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 11:52
Naravno da treba biti uz klub,,al ako neko u klubu ne radi dobro onda treba mjenjati,,dok nije kasno ko u HSV ,,,dijete da pogleda zadnje dvije tekme bi skontalo da nam treba napadac a Hadziji svejedno haman,,trener od pripremih do danas govori treba popraviti ovo treba ono a mi sve gori.![]()
Jer kad ukomponujes trenutno obrazovanje i poznavanje fudbala, dobijes itekako poznat potpis u obliku @SANCHEZ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je...Vanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:40Nista drug, samo kažem da zbog sopstvene i licne izgradjenosti i socijaliziranosti u drustvu, nije sramota prihvatiti se kakve vecernje skole,a okaniti se onog sto ti slabo ide...
Jer kad ukomponujes trenutno obrazovanje i poznavanje fudbala, dobijes itekako poznat potpis u obliku @SANCHEZ...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bitno da se ti razumijes,da ti je dobro sto imas jednog desnog beka,sto fali napadac a ne dovodi se ,sto se dijete koje mozes unovciti dobro gura sa desetke na lijevog beka,itd samo treba klimati glavom i govoriti dobro je ovo,onda si pravi navijac
evo od sad cu i ja biti pravi navijac i samo govoriti dobro je,kad bi šesti zavrsili jel sad ok?i eto nema vise po dva zareza 
Jedan Grad jedna ljubav
Niti obracam paznju niti ih pratim jer samo volim jedno a to je moje Sarajevo!
Boja fesa Boja dresa, od malena na ramenima moga oca 1987 te volim i bodrim!
Zivot je pun uspona i padova, ali ljubav i podrska prema tebi ostaje. Kurave sa zeljeznice ne pratim niti me zanimaju niti njihovi uspjesi niti padovi, jer ljubav prema tebi je toliko jaka da sam samo za tebe vezan!
Umjesto da se bas ima jos
jaca furka podrske kada ne ide, i kada jos nismo na nasih
100posto, a sezona tek pocela!
Toliko pozitivnih stvari se desilo i jos ce se desiti aBd
U zemlji koja je na dnu, kako ekonomskoj tako i u sportskoj i svako drugoj
Gdje par porodica zivi top, a ostali razvlace od mjeseca do mjeseca.
HAJDE SE MALO DOHAVIZAJTE prije nego krenete piskarati, ako osim sto SERETE znate sta je fudbal i koliko se igra i sta se sve u toku jedne sezone izdesava
Nebi srali, nego bi davali vjetar u ledja i podrzava li svoje!
A posebno sada!!
Niti obracam paznju niti ih pratim jer samo volim jedno a to je moje Sarajevo!
Boja fesa Boja dresa, od malena na ramenima moga oca 1987 te volim i bodrim!
Zivot je pun uspona i padova, ali ljubav i podrska prema tebi ostaje. Kurave sa zeljeznice ne pratim niti me zanimaju niti njihovi uspjesi niti padovi, jer ljubav prema tebi je toliko jaka da sam samo za tebe vezan!
Umjesto da se bas ima jos
jaca furka podrske kada ne ide, i kada jos nismo na nasih
100posto, a sezona tek pocela!
Toliko pozitivnih stvari se desilo i jos ce se desiti aBd
U zemlji koja je na dnu, kako ekonomskoj tako i u sportskoj i svako drugoj
Gdje par porodica zivi top, a ostali razvlace od mjeseca do mjeseca.
HAJDE SE MALO DOHAVIZAJTE prije nego krenete piskarati, ako osim sto SERETE znate sta je fudbal i koliko se igra i sta se sve u toku jedne sezone izdesava
Nebi srali, nego bi davali vjetar u ledja i podrzava li svoje!
A posebno sada!!
Ma yebo forum tu može lajati ko šta hoce,pričam sa ljudima, ja sam dijete ovog grada sa navijačkim stažom od 35 godina i jasno mi je kada se počnu vrtiti i pominjati mutni tipovi koje mi svi u ovom gradu manje više znamo da tu nema ništa dobro i pošteno,sreca da se pojavio Nam otišli bi mi i prije Čelika
Vidiš kako si dobar ,izbaciti dva uzastopna zareza tako brzo...Svaka čast,ti bi vecernju zavrsio bolan za jedan dan...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:55Bitno da se ti razumijes,da ti je dobro sto imas jednog desnog beka,sto fali napadac a ne dovodi se ,sto se dijete koje mozes unovciti dobro gura sa desetke na lijevog beka,itd samo treba klimati glavom i govoriti dobro je ovo,onda si pravi navijacevo od sad cu i ja biti pravi navijac i samo govoriti dobro je,kad bi šesti zavrsili jel sad ok?i eto nema vise po dva zareza
![]()
Kao sto si me oduševio na obrazovnom nivou ne sumnjam da ces zadržati takav fokus i da ces se okaniti "strucnosti" u "analiziranju" fudbala...
Ne branim ja tebi "konstruktivnu kritiku", ali za to covjek ipak mora malo da se i razumije u fudbal...
I hvala ti na onom "dobri navijac",mozda bude uticalo da konačno shvatis da navijas za najveći klub u državi... Sretno drug
-
- Kontakt:
De mani se sad tih tackica....Vanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:12Vidiš kako si dobar ,izbaciti dva uzastopna zareza tako brzo...Svaka čast,ti bi vecernju zavrsio bolan za jedan dan...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:55Bitno da se ti razumijes,da ti je dobro sto imas jednog desnog beka,sto fali napadac a ne dovodi se ,sto se dijete koje mozes unovciti dobro gura sa desetke na lijevog beka,itd samo treba klimati glavom i govoriti dobro je ovo,onda si pravi navijacevo od sad cu i ja biti pravi navijac i samo govoriti dobro je,kad bi šesti zavrsili jel sad ok?i eto nema vise po dva zareza
![]()
Kao sto si me oduševio na obrazovnom nivou ne sumnjam da ces zadržati takav fokus i da ces se okaniti "strucnosti" u "analiziranju" fudbala...
Ne branim ja tebi "konstruktivnu kritiku", ali za to covjek ipak mora malo da se i razumije u fudbal...
I hvala ti na onom "dobri navijac",mozda bude uticalo da konačno shvatis da navijas za najveći klub u državi... Sretno drug
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], riki46 i 40 gostiju.