Champions League 2019/2020

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Corona prvak će biti

Bayern
49
56%
PSG
38
44%

Ukupno glasova: 87

let3
Kontakt:

Re: Champions League 2019/2020

Post Postao/la let3 » 16 avg 2020, 13:31

Zonked je napisao/la:
16 avg 2020, 13:28
let3 je napisao/la:
16 avg 2020, 13:23
Karager i Kin, dva oronula klauna koja po vazdan naprđivaju po onim emisijama gdje trebaju da pokažu svoje neznanje. Ublehaši koji bježe od klupe i trenerskog posla ko djavo od krsta.
I sad su oni mjerodavni nekome :lol: cirkuzant drot ih cak citira :rol: neke njihove mudre misle :rol: :rol: ko da su Nietzsche i Hegel jbt :crazy:
Pokazi malo malo respekta prema ljudima koji licno nemaju nikakve veze s tobom pa onda napisi nesto normalno

Eto oni nemaju znanja i nisu mjerodavni da nesto komentarisu a ti ili ja imamo
U pravu si jednu stvar, ima razlike.
Mi se zayebavamo i glupiramo ovdje po forumima, besplatno

A oni ipak uzimaju pare, glupirajuci se po televizijama :mrgreen: :lol:

Al nemoj više postavljati citate tih ublehaša bgt :stop: ako su tebi njihove misli velike, nama nisu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 avg 2020, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 avg 2020, 13:32

mirgerr je napisao/la:
16 avg 2020, 13:26

Samo sam se osvrnuo na to glupo prozivanje i uvlacenje u raspravu nekog drugog kluba jer je eto Delinjo, veliki navijac Uniteda, prozvao Guardiolu. Ne govorim samo za tebe, primijetio sam da je to praksa posljednjih nekoliko godina na ovom forumu.

Sto se tice trosenja, Boze moj, trosi ko ima, uvijek je to bilo tako. Dosta ovih podataka sto je TheChief napisao nije tacno, tj. Pepun je potrosio znatno manje od dolaska u City od ovih 970mil koje je on naveo.

ps. Zanimljivo kako Interisti i Unitedovci hladno stavljaju svoje klubove ispred Liverpoola. Haj Unitedovce i razumijem, jedno od najvecih rivalstava, najvise liga... ok, to mi je u postpunosti ok.

Al sto Interisti?? :lol: :lol: :lol:
Ne znam gdje smo mi Interisti rekli to mirgerru. :mrgreen:

Samo se reagovalo na ovu glupost gdje je Zonked sam sebi pucao u noge. I to je to. :kafa:
"We need to suffer. And we need to fight."

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 16 avg 2020, 13:36

Captain4 je napisao/la:
16 avg 2020, 13:32
mirgerr je napisao/la:

Samo sam se osvrnuo na to glupo prozivanje i uvlacenje u raspravu nekog drugog kluba jer je eto Delinjo, veliki navijac Uniteda, prozvao Guardiolu. Ne govorim samo za tebe, primijetio sam da je to praksa posljednjih nekoliko godina na ovom forumu.

Sto se tice trosenja, Boze moj, trosi ko ima, uvijek je to bilo tako. Dosta ovih podataka sto je TheChief napisao nije tacno, tj. Pepun je potrosio znatno manje od dolaska u City od ovih 970mil koje je on naveo.

ps. Zanimljivo kako Interisti i Unitedovci hladno stavljaju svoje klubove ispred Liverpoola. Haj Unitedovce i razumijem, jedno od najvecih rivalstava, najvise liga... ok, to mi je u postpunosti ok.

Ne znam gdje smo mi Interisti rekli to mirgerru. :mrgreen:

Samo se reagovalo na ovu glupost gdje je Zonked sam sebi pucao u noge. I to je to. :kafa:
Ne znam, gledam ti ovaj redoslijed pa mi bi malo smijesno.

Sasvim moguce da sam i ja pogresno protumacio, u tom slucaju sorry, do mene. :)
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 16 avg 2020, 13:38

let3 je napisao/la:
16 avg 2020, 13:31
A oni ipak uzimaju pare, glupirajuci se po televizijama :mrgreen: :lol:

Al nemoj više postavljati citate tih ublehaša bgt :stop: ako su tebi njihove misli velike, nama nisu.
Kome tacno :?:
Rajaz je napisao/la:
16 avg 2020, 12:59
Stav Lamparda, Carraghera, Ferdinanda, McManamana je da ovo što City radi nikada nije viđeno u Premiershipu.

Cijenim da imaš drugačije mišljenje ali više vjerujem ljudima koji su cijeli život proveli u EPL-u i igrali za Fergusone i tako te nebitne likove.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2020, 13:41

mirgerr je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
16 avg 2020, 12:53
mirgerr je napisao/la:
16 avg 2020, 10:28

Kakve veze ima sto je Dela fan uniteda?

Generalno, kakva je ovo nova moda, cim neko nesta kaze lose o jednom klubu, odmah se proziva njegov klub u prici. Valjda je tema ispadanje Citya, kakav United... Nidje veze su vam te stvari. Haj razumijem ove mladje sto se medjusobno prcaju, al mislio sam da si ti malko ozbiljniji.
Uozbilji se kolega.

Kada korisnik @delinjo napiše glupost oko trošenja red je izvući podatak za ostale klubove i usporediti gdje je ko.

Ili si jedan od onih što trošenje prebacuje samo Cityu i Guardioli ?

Shvatio sam da je korisnik @TheChief ponovo frizirao podatke. Ali dobro.

Imamo potrošnju svih klubova,

uporediš jedne s drugima i vidiš ko je gdje.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 avg 2020, 13:42

mirgerr je napisao/la:
16 avg 2020, 13:36
Ne znam, gledam ti ovaj redoslijed pa mi bi malo smijesno.

Sasvim moguce da sam i ja pogresno protumacio, u tom slucaju sorry, do mene. :)
Redoslijed nebitan, vidiš da je sortirano po zemljama. :mrgreen:
"We need to suffer. And we need to fight."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2020, 13:43

Drotino

Lampard u redu. Covjek je trener (nebitno kakav je), prihvatio se tog posla i struke. On ima pravo da kaže.
Tako da njegovu strucnost možemo uvažiti, kad je to u interesu :P :mrgreen: isto važi i za Gerrarda i svakog ko trenira neki klub.

Ali ovi ostali ublehaši koji po vazdan valjaju šuplje po televizijama, pusti to :salut: samo još fali da kreneš sa citatima Robbie Savagea i McManamana :rol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2020, 13:49

let3 je napisao/la:
16 avg 2020, 13:43
Drotino

Lampard u redu. Covjek je trener (nebitno kakav je), prihvatio se tog posla i struke. On ima pravo da kaže.
Tako da njegovu strucnost možemo uvažiti, kad je to u interesu :P :mrgreen: isto važi i za Gerrarda i svakog ko trenira neki klub.

Ali ovi ostali ublehaši koji po vazdan valjaju šuplje po televizijama, pusti to :salut: samo još fali da kreneš sa citatima Robbie Savagea i McManamana :rol:
Drot nam se malo pogubio.

Prvo osporava bodovno stanje,

jer je isto uzeti ligu sa 76 i prepišati je sa 100 bodova, kao nikad ranije u HISTORIJI engleskog dudbala.

A onda citira mene čiji post sadrži izjave nekih od najvećih igrača iz te iste lige čija su mišljenja sušta suprotnost onome što je prvobitno postavio sa galamdžijom Roy Keanom.

Jednostavno drot :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 16 avg 2020, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 16 avg 2020, 13:49

U 4 godine trošio 200m prosječno 🤣 do sad potrosio 800m na transfere i kaze osvojio ligu 2 puta i to smatra nekim ogromnim uspjehom. On je potrosio 800m i dodao je to na ekipu koja je bila a na koju je Pelegrini potrosio 430m u 3 godine, a prije Pelegrinija su došli i Aguero i David Silva koje i danas koristi. To je milijarda i po eura a za šta?
2 prvenstva od 4
1 FA od 4
3 liga kupa
2 superkupa
Al on nije doveden zbog toga, to su imali i bez njega. Doveden je zbog LPa a tu je redom dobijao po ušima od 4x jeftinijih ekipa zbog svog pametovanja.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 16 avg 2020, 13:56

@Rajaz skroz si promašio temu sto se kaze

Tvoj citat je bio za nesto potpuno drugo
Zadnja izmjena: Zonked, dana/u 16 avg 2020, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 avg 2020, 13:57

Dobro da ste spomenuli da je ovaj Zonked bivši Policemen.Gledam odakle se novi Unitedov imby nakotio na forumu.Taman da mu i drugi profil na ignore tutnem.
Rosicky je napisao/la:
16 avg 2020, 13:30
mirgerr je napisao/la:
16 avg 2020, 10:28

Zato što samo nekolicini Interista Iq nije manji od broja Liverpoolovih titula.
Reče čovjek koji misli da je Pioli bolji trener od Ragnicka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2020, 13:58

Rajaz je napisao/la:
16 avg 2020, 13:49

A onda citira mene čiji post sadrži izjave nekih od najvećih igrača iz te iste lige čija su mišljenja sušta suprotnost onome što je prvobitno postavio sa galamdžijom Roy Keanom.

Izgleda da mu je galamdžija Roy Kean neki uzor, idol, role model, cak se i citati tog irskog alkosa potežu kao neka ultimativna argumentacija :kafa:
Reako Keane nije ti šala i to bi trebalo biti objava sa Sinaja.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2020, 14:00

let3 je napisao/la:
16 avg 2020, 13:58
Rajaz je napisao/la:
16 avg 2020, 13:49

Izgleda da mu je galamdžija Roy Kean neki uzor, idol, role model, cak se i citati tog irskog alkosa potežu kao neka ultimativna argumentacija :kafa:
Reako Keane nije ti šala i to bi trebalo biti objava sa Sinaja.
Dobar je Roy Keane,

kaže legenda da je svojom galamom i bodrenjem drugih nekada i uzeo više od jedne Lige prvaka

slika

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 16 avg 2020, 14:05

Rajaz je napisao/la:
16 avg 2020, 12:59
japa je napisao/la:
16 avg 2020, 12:04
Sjajno.

Pogledajmo ovu potrošnju i zapitajmo se ko je gdje.

Dakle United je potrošio 700+ miliona da bi igrao Europa ligu, a City 260 miliona više za dvije domaće titule i četvrtfinala LP.

Biće da pare i ne znače toliko ako ih ne znaš uložiti na pravi način ?
To ej tako kad izvlacis podatke kako tebi odgovaraju. Jedini razlog zbog kojeg City nije u rangu Uniteda je taj sto je Guardiola naslijedio sampionski tim sa nekoliko igraca najvece klase a United takve nije imao i tu je razlika. Kao dokaz tome pitacu te jedno, koliko ej igraca svjetske klase Guardiola doveo u City? Dakle skoro milijarda eura potrosena, nijedan jedini igrac da kazes bio je pun pogodak. Lik ne zna dovesti igrace sto je dokazao i u Bayernu katastrofalne transfere pravi unatoc tome sto trosi astronomske cifre. On za 4 godine u Cityu nije nista napravio sto oni vec nisu prije njega, City je i prije njega osvajao titule u engleskoj i ispadao u ovoj fazi LP a komicno je da je Pelegrini u manje sezona dogurao dalje od njega u istom takmicenju, a mnogo manje je kostao City i sot se plate i sto se transfera tice.

U Barceloni je imao srecu da su drugi ljudi vodili transfer politiku i da tamo nije imao veliku autonomiju.
Nabroj mi ovdje transfere Guardiole pa ćemo prodiskutovati o tim promašajima.

Za 4 godine nije napravio ništa što ovi prije njega nisu ?

Samo je na nikad ranije viđen način prepišao ligu dva puta uzastopno osvojivši 198 bodova, zabivši 200+ golova i oborivši sve moguće rekorde.

Stav Lamparda, Carraghera, Ferdinanda, McManamana je da ovo što City radi nikada nije viđeno u Premiershipu.

Cijenim da imaš drugačije mišljenje ( averziju prema dotičnom ), ali više vjerujem ljudima koji su cijeli život proveli u EPL-u i igrali za Fergusone i tako te nebitne likove. A prvenstveno više vjerujem svojim očima.
Ocekivano sva prica pocinje i zavrsava na lijepim brojkama bodova i golova, rekordima koji su pali iskljucivo zbog nikad losije konkurencije u EPLu, no to mjereci u titulama i nije bogzna sta bolji ucinak od Mancinija i Pelegrinija sto povrdjuje i rezultat u Evropi. LP jeste takmicenje u kojem sreca igra veliku ulogu i kada te prati mozesda je osvojis iako nisi najbolji ali na srecu se ne moze izvlaciti neko ko 4 puta zaredom ispada od slabijih ekipa, od cega su dvije visestruko slabije tj. totalni autsajder.

Pa nemam ti sta nabrajti, to su manje vise svi transferi koje je napravio otkada je dosao u City, covjek je skrsio milijardu a nije nijedan pun transfer pogodak imao i sta se tu ima pricati. Nisu svi transferi promasaji neki su solidni neki nisu, neki su promasaji ali poenta je da je strucnjak slupao milijardu a u City nije doveo igraca koji pravi razliku, tamo i dalje razliku prave igraci koje su doveli prethodnici. PSG je slupao takodjer ogorman novac, takodjer su dobveli masu prosjeka i promsaja ali su zato nekoliko puta doveli i svjetske klase i pogodili sa njima, Guradiola nijednog nije a milijardu potrosio.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2020, 14:09

Dakle loša konkurencija je razlog neviđene dominacije u historiji engleskog fudbala. Guardiola nema nikakve zasluge.

Ok, prihvatit ćemo i tu šizologiku :lol:

Za LP nema šta, obrukao se. Ne brani se neobranjivo. Na tom testu je pao.

Transfere moraš pobrojati da bi o njima mogli diskutovati.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 avg 2020, 14:10

JonSnow je napisao/la:
15 avg 2020, 22:57
Ova anomalija je rezultat pandemije. U regularnim uslovima ovo se ne bi desilo, to je valjda svima jasno.
Čuj to.Sad odjednom nebitan trofej kad su ovi besku*čići ispali.
rio_Ferdy88 je napisao/la:
15 avg 2020, 22:47
Znaci bez Spanaca i Engleza u polufinalu :shock:

Ligue 1 i Bundeska :salut:
I neka je.Navijamo sad za francusko finale.
Captain4 je napisao/la:
15 avg 2020, 22:38
Siamo hoćemol i Kevina selit u Inter? :mrgreen:
Imamo Gagliardinija već.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 16 avg 2020, 14:11

Fanboy Pepa: "Kako cu sad odbraniti Pepa od Pepa" :think:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2020, 14:15

Treneri s najviše Liga prvaka u karijeri:

- Zidane 3
- Ancelloti 3
- Guardiola 2
- Sacchi 2
- Hitzfield 2
- Del Bosque 2
- Ferguson 2
- Heynckes 2

Recimo Ferguson je u 27-godišnjoj karijeri uzeo tek dvije Lige prvaka.

Guardiola je to isto uradio za 12 godina.

Gdje su bili forumi i internet 80-tih i 90-tih da te svaka šuša ismijava crni Fergusone slika

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 16 avg 2020, 14:18

Sami vrh gluposti :rol: :rol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2020, 14:22

Treba dodati i to da ga je upravo Guardiola ponizio DVA puta u finalima

Pa opet

Mišljenja sam da ovdje treba tražiti duboku isfrustriranost i duševnu bol pojedinaca ovdje, poput @milicajca recimo

slika

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.