Evo i zvanično!Fudbaleri Željezničara će u prvom kolu kvalifikacija Evropske lige igrati protiv Maccabija u Haifi uz direktan TV prenos.
Voljom žrijeba kuglice su spojile Maccabi Haifu i Željezničar, pa će tako Plavi sa Grbavice ponovo gostovati u Izraelu.
Riječ je o utakmici prvog kola kvalifikacija za Evropsku ligu, a s obzirom na pandemiju korona virusa UEFA je odlučila da se igra samo jedan meč i domaćin će biti izraelski predstavnik.
Kako saznaje *****.ba, TV prava za ovaj duel otkupila je Sport Klub televizija i fanovi Plavih u imat će priliku da prate ovaj vrlo važan duel za izabranike Amara Osima.
Kada je u pitanju raspored i satnica, duel sa Sammy Omer stadiona u Izraelu igrat će se u četvrtak, 27. augusta sa početkom u 19 sati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Otisao Dela po energiju iz piramida
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A sta je sa dresovim ??
Kad ce plate ??
Nema jos krila??
E moj Zeljoooo
Kad ce plate ??
Nema jos krila??
E moj Zeljoooo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
U ponedjeljak se objavljuje spisak za utakmice baraza, i mogu reci da ce biti nepravda ako Damir Sadikovic ne dobije poziv!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije mi jasno o kakvom dobrom programu Arene pricate? Ona dva glodavca laprdaju gluposti. Voditelj u toku utakmica 95min fula imena igraca, nije upucen u bilo sta. Ovo je isti cirkus kao ranije.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Mislim da nece ni jedan igrac PL BiH dobiti poziv, prcao je o tome Bajevic da po njemu nema kvalitete u ligi za reprezentaciju sto je totalna glupost.
Mjau !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zar nije za ligu nacija? Ja kontao da je baraz tek u oktobru?
Ma to sam mislio, pomijeso samkolezeljovac je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:43Zar nije za ligu nacija? Ja kontao da je baraz tek u oktobru?![]()
-
Zeljovac95
- Kontakt:
Evo nas optužuju da se sa po 5 nickova dopisujemo između sebe.
Bahahahahahahahahaha
Na šta spade kuća Petrovića

Bahahahahahahahahaha
Na šta spade kuća Petrovića
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da delinjo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E jeste levati, cuj po pet nickova, pa ja 10 imam
Zato sam ja moderator
Zato sam ja moderator
Te optužbe mi liče na jednog infiltriranog forumaša ovdje 
Bolje bili dok nam je slovenac slao izvještaje o Kosticevim evropskim metodama, a on jadne igrace potrpo u burad za kupus.
Igramo od noge do noge.
Željezničar za život cijeli!
Dođi gavrane, da te napunimo glavićima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve je ovo @Ljoze kriv, on i njegovi acc.
Dadu moraju zvati. Nema utakmice ispod 12 km pretrčanih. Dominira.
Još povrijeđen igra, Dado naš
Dadu moraju zvati. Nema utakmice ispod 12 km pretrčanih. Dominira.
Još povrijeđen igra, Dado naš
Željezničar za život cijeli!
Yebi se Irfane
Zamolio bih da nastavite o nebitnim likovima na ovoj temi
viewtopic.php?f=99&t=14733
viewtopic.php?f=99&t=14733
Takodjer @Omark, nadam se da ces shvatiti da nemogu dopustiti na ovoj temi screenove sa drugih foruma, a toj temi necu brisati
- kolezeljovac
- Kontakt:
Istina ja nekad fino nesta napisem, te onda shvatim da mi je ostao upaljen pogresan nick za to, pa se izlogujem i uđem u odgovarajući account i onda me mrzi to isto pisati....
Evo sad htio napisati neku negativu, ali sam skontao da sam na kolezeljovac a ne na bezideja account. Sad cu se za koji minut sam citirati s drugog nicka.
Evo sad htio napisati neku negativu, ali sam skontao da sam na kolezeljovac a ne na bezideja account. Sad cu se za koji minut sam citirati s drugog nicka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.