FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj dobre kvote, šteta što je haram 

Nisam fino procitao pa mi bilo smijesno, ali opet prevelika kvota na nas...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Na kraju samo mi pušimo za prenos.Fol liga prvaka,serem vam se u Geretha Bejla mamu vam Velsku po sred pick.e.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne mozemo Mladost dobit
Pa izbacili Klimarnock ,a protiv Partizana se nisu obrukali.
Dobro je da smo ikako favoriti,mada ovde raja konta da su levati.I njima je sansa da prodju prvo kolo, jako su nam se obradovali, i bice napaljeni do bola. Moramo biti 100 % skoncentrisani, inace ce biti svasta.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 avg 2020, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:

I na Ryana Giggsa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma njima lokalni klubovi uopste nisu toliko bitni za razliku od Cardiff-a ili Swansea-a. To su polu-profesionalni klubovi i privlace manju paznju. To hoce li biti prenosa ili ne, njima nije bitno toliko, jer ti klubovi iz Velske lige nisu toliko interesantni.
Ali opet s druge strane, treba sa njima biti maksimalno oprezan, gadni su ti otocki klubovi do bola. Ne treba ove precijeniti, al bas nikako. Na tu kartu su Kilmarnocka izbacili. Kontali Skoti, ovi levati, amateri, lako cemo. A mi bas volimo misliti da su svi levati, samo smo mi sposobni, mada je suprotno, al jbga tako nam je receno, pa se ponasamo tako.
Meni su oni klubovi recimo iz manjih engleskih liga najbolji pokazatelj kad igraju FA Cup, kad znaju izbaciti velike klubove. Bradford mi je osto u sjecanju prije par sezona. Vole se nadigravati i bore se.
Ali opet s druge strane, treba sa njima biti maksimalno oprezan, gadni su ti otocki klubovi do bola. Ne treba ove precijeniti, al bas nikako. Na tu kartu su Kilmarnocka izbacili. Kontali Skoti, ovi levati, amateri, lako cemo. A mi bas volimo misliti da su svi levati, samo smo mi sposobni, mada je suprotno, al jbga tako nam je receno, pa se ponasamo tako.
Meni su oni klubovi recimo iz manjih engleskih liga najbolji pokazatelj kad igraju FA Cup, kad znaju izbaciti velike klubove. Bradford mi je osto u sjecanju prije par sezona. Vole se nadigravati i bore se.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Ide 50 na keca

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
90minut
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zašto ste tako loši?
Ja tek juče skonto pravila šta i kako, il vi možda tempirate formu za kasnije?

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
To onaj sto zabije gol pa umre neko od poznatih.Neka nevalja ga provlacit ni kroz forum u pisanom tragu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji si ti ovdje,nije valjda da si prvi.Po nickovima sa foruma vidim samo sebe u top10.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:10Zašto ste tako loši?![]()

Ovaj Irfan vjerovatno čuveni moderator irfo, potajni navijač FK Sarajevamiky_hz je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:12Koji si ti ovdje,nije valjda da si prvi.Po nickovima sa foruma vidim samo sebe u top10.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:10Zašto ste tako loši?![]()
![]()

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
U drugoj epizodi emisije "Bordo Sedmica" očekuje vas intervju sa Amarom Rahmanovićem, novi medicinski bilten, kao i analiza našeg protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Prvaka sa Danimirom Milkanovićem, te još mnogo zanimljivog sadržaja.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Connah je prije u kvalifikacijama izbacio norveski Stabæk i skotski klimarnock. Vrlo su agresivna ekipa bez pardona i jako su spremni fizicki. Imaju dobre prekide, gdje ce nam sigurno zadati najvece probleme. Tehnicki smo dosta jaci od njih ali ako ponovimo igru iz ove 3 prethodne tekme, pogotovo ovu protiv tc, necemo imati cemu se nadati.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Gdje su oni najbolji, mi trenutno nismo ni prosjecni, nazalost.Fudo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:33Connah je prije u kvalifikacijama izbacio norveski Stabæk i skotski klimarnock. Vrlo su agresivna ekipa bez pardona i jako su spremni fizicki. Imaju dobre prekide, gdje ce nam sigurno zadati najvece probleme. Tehnicki smo dosta jaci od njih ali ako ponovimo igru iz ove 3 prethodne tekme, pogotovo ovu protiv tc, necemo imati cemu se nadati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.