FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
E jes' se našla klapa da prica o "5 profila." Oni su narušili sve moguće zakone u ovoj državi o ugrožavanju identiteta jer konstantno hakuju mailove, javno obznanjuju privatne informacije poput punog imena i prezimena i maila.
Sada pjene za poteze koji se razmatraju u klubu a zaboravili da je njihova klapa preko nevraćenih pozajmica htjela prisvojiti pomoćni teren.
"Gavranu" je ispran mozak a generalno je ok čovjek i baš onako okorjeli Željovac.
Pozdrav za cyber-criminalce" uz pjesmu:
Sada pjene za poteze koji se razmatraju u klubu a zaboravili da je njihova klapa preko nevraćenih pozajmica htjela prisvojiti pomoćni teren.
"Gavranu" je ispran mozak a generalno je ok čovjek i baš onako okorjeli Željovac.
Pozdrav za cyber-criminalce" uz pjesmu:
Željezničar za život cijeli!
Gdje se moze naci koliko je ko pretrcao i tako dalje? Ako je uopste moguce
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Ne moze, ne objavljuju se javno ti podaci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Meni je zapelo za usi to sto Amar kaze da on uopste nije tu,kaze nije tu i nije jos spreman.A ne znam gdje je.kolezeljovac je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:48Ima li kakvih habera za Ermina Zeca? Kad mu se mozemo nadati? Da li se mozda cuva za Macabbi Haifu? Da li za tamo 7. ili 8. kolo? Zna li se sta?
-
- Kontakt:
Je li treba da nam lokaciju svima šalje ovdje na forum? Ili da nas svaki dan obavještava kada kaki, kada jede i kada se isteže? Nije spreman i to je to. E čuj "a ne znam gdje je."Zeljovac95 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:00Meni je zapelo za usi to sto Amar kaze da on uopste nije tu,kaze nije tu i nije jos spreman.A ne znam gdje je.kolezeljovac je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:48Ima li kakvih habera za Ermina Zeca? Kad mu se mozemo nadati? Da li se mozda cuva za Macabbi Haifu? Da li za tamo 7. ili 8. kolo? Zna li se sta?
Željezničar za život cijeli!
Kakva glupost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa do kraja sezone ce valjda poceti igratikolezeljovac je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:48Ima li kakvih habera za Ermina Zeca? Kad mu se mozemo nadati? Da li se mozda cuva za Macabbi Haifu? Da li za tamo 7. ili 8. kolo? Zna li se sta?

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Zeko ima problem sa tetivom osjeca zatezanje, i ne trenira zadnjih par dana mora mirovati.. Za ocekivati ga iza reprezentativne pauze
Pa nije gotovo za nas jos, ovo sam gore rekao jer mnogi igraci prvo traze vani angazman pa tek onda ovdje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
- kolezeljovac
- Kontakt:
diVi ove Zerine s Arene 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Evo nam neke Zerine na areni 

-
- Kontakt:
Diletta 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
-
- Kontakt:
Ima na insta materijala za pregledat..
Nasa Zerina sa zapadne tribine je bolja 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Otkaz u najavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.