Beogradski sindikat - Mi smo ta ekipaLjoZee je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:38Sta su sad pustili?BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:37Borac je šampion u izboru puštanja muzike prije utakmice, kakvi mozgovi![]()
![]()

Beogradski sindikat - Mi smo ta ekipaLjoZee je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:38Sta su sad pustili?BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:37Borac je šampion u izboru puštanja muzike prije utakmice, kakvi mozgovi![]()
![]()
BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:41Beogradski sindikat - Mi smo ta ekipaLjoZee je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:38Sta su sad pustili?BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:37Borac je šampion u izboru puštanja muzike prije utakmice, kakvi mozgovi![]()
![]()
![]()
Samo jos Sadikua da je negdje ugurao i to je to
Ma.daj,
Upravo tako mada i da nema korone moze se tome svemu stati u kraj, ali kada ne bude cetnika i ustasa u savezu, politici BiH.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:06Ova corona je bila najbolja moguca stvar za nas fudbal. Konacno, konacno, prvi put otkako pratim nasu ligu, evo prosla su 4 kola, fudbal je u prvom planu, golovi, lijepi potezi, prenosi i ono sto se tice fudbala. Kazem opet konacno nemamo svako kolo nacionalizam, cetnicko orgijanje, dizanje ratnih zlocinama u nebesa, gledanje utakmice 40 minuta za goste i sve ono sto je bilo u prvom planu i pratilo nas fudbal. Po prvi put u zivotu da su prosla 4 kola lige, a da nisam vidio naslove po portalima skandalozne scene na xy stadionu i slicno. Zato mogu reci corona je donijela samo dobro nasem fudbalu, jer se po prvi put i prica samo o fudbalu sto je za nas bilo strano..
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 15 gostiju.