FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oprez braco oprez.Evo ovi na samo -3 a pitari mlatnu Olimpik na -2.Dakle lagano bez euforije.Iduce kolo kad mlatnemo Mladost mozda da odemo na + 4 ili 5 ali nije garancija.Ne zurit sa izjavama najbolji sampioni jer tek je pocetak.Ne zaboravite da ako zapne imamo smanadu vise nego ostali.Dakle trenutno Mi Borac Sarajevo i Siroki za titulu.
Sreća za Zrinjski pa im uđe frljoka protiv Olimpika, inače bi imali samo bod. 

Ode Žiža, a obećavao je.
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:33Ako mi je išta žao, to je što su pobrisane one emisije na OBN-u koje je vodio Adis Hadžić, a u kojoj su gostovali ljudi iz tadašnje upravne i sportske garniture. Ko da upališ Marićevu Happy TV i sami se pozovu Vulin i Brnabićka u goste i hvale Vučića i kako je Srbija najbrže rastuća ekonomija europe.![]()
Adis Hadžić: Dobrovečer gospodine Ćenane, evo prošlo je nekoliko kola lige, kako ocjenjujete dosadašnji učinak?
Ćenan: Pa možemo biti zadovoljni učinkom ali ja bih prije svega pohvalio upravu koja radio odličan posao.
![]()
![]()
![]()

Željezničar za život cijeli!
Dobro je. Ja se nadam da će Žižović ostati bar do reprezentativne pauze, možda im i Sloboda klepi bod. A onda neka dovedu neko provjereno ime iz B ekipe Hajduka.
Da cujem, ko je najvece smece od trenera koji su nas trenirali?
Slavko, Kostic ili Krcmarevic?
Slavko, Kostic ili Krcmarevic?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sumnjam da ce dobiti otkaz pred evropsku utakmicu, to im nije pametno
Bio je proglasen za savjetnika ,ali to se desilo prije korona sranja,ako se ne varam trenutno je u BIH.
Ko ce znati jel jos savjetnik
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
4 kola nije puno, nije za otkaza nikako, ali poznavajući našu ligu, jest.
-
- Kontakt:
Ma meni je Krcma pravi gospodin. Fino pokusao, vidio da od te selekcije igraca nema hajra i otisao. Onako, gotivan je lik bio.
Slavku su svi priželjkivali, bar 80% navijača. Sa 10 mjesta je došao u poziciju da se bori za titulu, sto je za respekt. Kasnije se samo reklo šta se dešavalo na relaciji Uprava-SD-trener-igrači. Nažalost po nas, desilo se to što se desilo i tada je sve njegovo palo u vodu. A i šutnuli su ga hinjski, dan pred pocetak prvenstva. I još mu po 100km isplaćivali zagarantovanu premiju koju je imao u ugovoru, ponižavali ga. A iskiha to Željo na najgori mogući način. Znači niko nikada nije odgovarao za to, već je samo i isključivo Željo iskihao...
A onaj Kostić je posebna priča. Prevara nad svim prevarama. Pjan došao da se bije sa igračima

Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 16 avg 2020, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Otprilike tako, samo sto je raja podletila. Nije se otislo tamo zbog Zelje nego zbog par likova koji su bili bliski upravi. Oni su i ovdje trazili da im se otkrivaju identiteti osoba koje pisu kako im ne odgovara, kad im nije proslo digli su hajku na ovaj portal, a raja naivno podletila.tu i tamo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:43@barba
Ma svi smo odavde otišli tamo kada su ovdje počeli lični interesi biti ispred Želje, nekome se nije sviđala tadašnja uprava i počeli su sabotirati i na ovom forumu.
Naravno svi mi kojima je Željo ispred svega smo podržavali tadašnju upravu i dali priliku i njima, uključivali se u akcije i pomagali na sve moguće načine.
Sada kad su tamo lični interesi ispred Želje, svi smo prešli ovamo, ja tamo nisam otvorio ni portal ni forum bar 6 mjeseci.
I tako većina nas.
svaka čast svima, ljudi tamo žale za vremenom kad su bili više uključeni u klub, sada im se ništa ne sviđa jer moraju na vijestima slušati sta se u klubu dešava.
Mi ovdje sa gađenjem se sjećamo vremena kada je igrač mogao igrati sa 50% snage , a da ne bude istjeran sa terena. A isto kao i prije se nadamo najboljem za našeg Želju. pružamo maksimalnu podršku našem Želji bez uslova i ličnih interesa.
Ovakvih kao baraba i ja, je 95% ljudi na forumu i na stadionu,
a oni koji stavljaju svoj interes ispred Želje se otkriju kad tad i tako izgube sav kredibilitet, postaju smiješni i nevažni koliko god insajderskih informacija imali, njihova grupa se smanjuje jer ipak ljudi su vjerni samo Želji.
Samo nadjes postove iz tog vremena i vidis ko su likovi koji su digli tu pobunu.
Faca tm8782 i slicni.
Ko ih **** nikad vise da ne dozivimo nista slicno. Makar ko Celik zavrsili, al trebamo biti navijaci kluba, a ne pojedinaca. To je bio najveci poraz historiji, nismo smjeli dopustiti da neko podjeli navijace na takav nacin.
Koliko god neko vjerovao u suprotno i dalje postoji ta druga struja koja jedva ceka neki kiks da ako nista kazu jesam reko.
Cuva Bog Zelju svog!
Na kraju ovog članka od prije mjesec piše da i dalje obavlja taj posao:
https://sportsport.ba/fudbal/u-medugorj ... avi/368277
Možda vrate Branka Karacica

Nije se davao broj clanske, al se raja vecinom poznavala tamo i bilo je normala ljudi u tim grupama. Dok se na obicnoj temi pisalo po nalogu, tamo se moglo normala **** mater treneru igracima kritikovati uprava, ali eto da ne ide javno u eterBbake je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:50I sam odlazak je bio iskonstruisan. Tačno kada su se tamo pocele praviti teme, ovde faca i pojedini kerovi poceli zakuhavat sa adminom oko prenosa. Malo ranije senadov mali trazio ip adrese a tamo su pokupili raji podatke sa onim tajnim forumim, das broj clanske da udjes. Onda te prozivaju ako sta kazes sto ne paše.
Kasno smo skontali da nas je cuko storm sa pojedincima prodao na tacni. Najvece smeće koje piqka izbacila, izdajica kataloški!

Cuva Bog Zelju svog!
Evo sta index kaze prije mjesec dana"Na kraju je potvrdio i kako ostavlja otvorenom mogućnost da se jednog dana opet pojavi u HNL-u, te da je pitanje hoće li se vraćati u Hong Kong s obzirom na situaciju"braco je napisao/la: ↑16 avg 2020, 19:05Na kraju ovog članka od prije mjesec piše da i dalje obavlja taj posao:
https://sportsport.ba/fudbal/u-medugorj ... avi/368277
Možda vrate Branka Karacica![]()
Odkad je prekinuto tamo prvenstvo on je u BIH
https://www.i ndex.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2197936
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Makabi za par minuta počinje kup utakmicu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima ta struja al. to je mizeran broj nema nih 50tak. Jarani od bivsih itd. Cak sam ubjedjen da su i ovi sa 1921tv ta struja ali sute.HongKong je napisao/la: ↑16 avg 2020, 19:05Otprilike tako, samo sto je raja podletila. Nije se otislo tamo zbog Zelje nego zbog par likova koji su bili bliski upravi. Oni su i ovdje trazili da im se otkrivaju identiteti osoba koje pisu kako im ne odgovara, kad im nije proslo digli su hajku na ovaj portal, a raja naivno podletila.tu i tamo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:43@barba
Ma svi smo odavde otišli tamo kada su ovdje počeli lični interesi biti ispred Želje, nekome se nije sviđala tadašnja uprava i počeli su sabotirati i na ovom forumu.
Naravno svi mi kojima je Željo ispred svega smo podržavali tadašnju upravu i dali priliku i njima, uključivali se u akcije i pomagali na sve moguće načine.
Sada kad su tamo lični interesi ispred Želje, svi smo prešli ovamo, ja tamo nisam otvorio ni portal ni forum bar 6 mjeseci.
I tako većina nas.
svaka čast svima, ljudi tamo žale za vremenom kad su bili više uključeni u klub, sada im se ništa ne sviđa jer moraju na vijestima slušati sta se u klubu dešava.
Mi ovdje sa gađenjem se sjećamo vremena kada je igrač mogao igrati sa 50% snage , a da ne bude istjeran sa terena. A isto kao i prije se nadamo najboljem za našeg Želju. pružamo maksimalnu podršku našem Želji bez uslova i ličnih interesa.
Ovakvih kao baraba i ja, je 95% ljudi na forumu i na stadionu,
a oni koji stavljaju svoj interes ispred Želje se otkriju kad tad i tako izgube sav kredibilitet, postaju smiješni i nevažni koliko god insajderskih informacija imali, njihova grupa se smanjuje jer ipak ljudi su vjerni samo Želji.
Samo nadjes postove iz tog vremena i vidis ko su likovi koji su digli tu pobunu.
Faca tm8782 i slicni.
Ko ih **** nikad vise da ne dozivimo nista slicno. Makar ko Celik zavrsili, al trebamo biti navijaci kluba, a ne pojedinaca. To je bio najveci poraz historiji, nismo smjeli dopustiti da neko podjeli navijace na takav nacin.
Koliko god neko vjerovao u suprotno i dalje postoji ta druga struja koja jedva ceka neki kiks da ako nista kazu jesam reko.
Ja koliko raje nese znam niko nista negativno o Amaru, svi podrzavaju sve.. Udjes tamo nekakva atmosfera raspad sistema. Sreca pa su nebitni i nemaju uticaja.

Imal kakav stream za makabi?
Trenutno korisnika/ca: kontra, Lekqqq1921, perodeformero i 52 gosta.