FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2010, 21:35

Haha, evo Monolog izazvao Klareta na dvoboj, zvano qutanje. :lol:

Ja nisam nikad bio za "svakakvo" osvajanje famozne salatare. U pretprošloj sezoni sam "molio Boga" da je Vukovi osvoje, jer smo bili totalna taraba.
Ako Žutari barem polovično ponove ovaj dio sezone u nastavku, titula im je na dohvat ruke, što neće biti nezasluženo, naprotiv.
Ali, uvijek postoji ono "ali", ko nam garantuje da Bayern neće imati blistavo proljeće, a Borusse veliki pad, tako da ovu sezonu okončamo u rekordima, kako je i počela. 8-)

Iskreno, ja ću biti zadovoljan 2 ili 3 mjestom, ali da se nešto više napravi u Europi, što je Bayern znao često raditi kada mu je loše išlo u Bundesligi. Mislim, nekakvu utjehu moramo imati, inače će biti sezona za zaborav.
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2010, 21:39

schweinsteiger je napisao/la: Ovo nam ide u korist :)
Naprotiv. U većini slučajeva novi trener da novi impuls i mnogi igrači žele iznova da se dokažu novom "starješini", tako da nam ova smjena trenera u VfB-u baš ne odgovara. Pa nek' se on zvao Bruno Labbadia. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 dec 2010, 21:42

Monolog je napisao/la:
Klare je napisao/la:Ribery iako ne u izvrsnoj formi, od velikog značaja je za nas. Ima nešto u njemu, vidi se da je najbolji igrač na svijetu
Da, nije u formi, to se da primijetiti. Ali, činjenica je da Ribery nije ni "n" od najboljih, a kamoli da je sam na vrhu.
Klare je napisao/la:Hebem ti Borussiu i njihovu sreću.
Pa sretnija ekipa je tvoja, pobogu. Koliko puta ste vi katastrofalno odigrali, a opet rezultat išao u vašu korist; koliko golova u posljednjim trenucima...Sreća je pojam koji se usko veže za bavarce, a ne za Dortmundovce.
Klare je napisao/la:Definitivno sam sada siguran da nemaju kvaliteta za titulu.
Ja sam sasvim sigurno da Bayern nema kvalitet da osvoji Salataru. Sasvim sigurno da vi ne pokazujete kvalitet ove sezone, jer je Dortmund druga dimenzija u odnosu na vas.
Klare je napisao/la:Samo polako, titula ovisi o nama samim,
Titula ovisi samo o Borussiji. Vi morate pobjeđivati i nadati se kiksevima Dortmunda, dakle, samim tim ne ovisi titula o vama.
Klare je napisao/la:treba samo dobivati utakmice
Samo?
OOOO djesi strucnjak nisam te propozno......

Ajd u laganim skokovima odskakuci sa ove teme....Crta...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 dec 2010, 21:43

CoDe je napisao/la:navedi mi samo tvoj klub mislim kojeg pratis , simpatises ili navijas ?
Ne pričamo o mom klubu, već o Bayernu. Ali, ako te baš zanima, simpatišem Orlando Pirates iz JAR-a. 8-)
geronimo je napisao/la:Ali, uvijek postoji ono "ali", ko nam garantuje da Bayern neće imati blistavo proljeće
Ja sam ubijeđen da Bayern ne može imati slabije rezultate, a samim tim i bodovni saldo, negoli je to slučaj sada. Dakle, Bayern bi u svakom slučaju trebao i morao biti bolji, ali je smiješno reći da Bayern zavisi sam od sebe. Nije li to malo(više) prepotentno? :?

Dakako, velika je šansa da je i Leverkuzen odbacio plašt luzerstva, pa da se ove sezone i oni malo ozbiljnije shvate od protukandidata. Po meni, oni imaju kvalitet za visok plasman, a iz kola u kolo to i potvrđuju(šteta samo onog izgubljenog seta od Monchengladbacha).

@El - fighter,

Ovo nije ničija privatna tema, pa tako ni tvoja. To tjeranje može prolaziti samo u tvojoj kući, a ne na forumu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2010, 21:48

Monolog je napisao/la:ali je smiješno reći da Bayern zavisi sam od sebe. Nije li to malo(više) prepotentno? :?
Normalno da je smiješno, ako ti je lakše, evo i ja ću se smijati na tu "konstataciju". :lol:
Leverkusen je više nego dobra ekipa, zato ja kažem da i 3 mjesto ne mora (u ovakvim okolnostima) značiti neuspjeh.

@fajteru, o'ladi batko. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 dec 2010, 21:51

Monolog je napisao/la:
CoDe je napisao/la:navedi mi samo tvoj klub mislim kojeg pratis , simpatises ili navijas ?
Ne pričamo o mom klubu, već o Bayernu. Ali, ako te baš zanima, simpatišem Orlando Pirates iz JAR-a. 8-)
geronimo je napisao/la:Ali, uvijek postoji ono "ali", ko nam garantuje da Bayern neće imati blistavo proljeće
Ja sam ubijeđen da Bayern ne može imati slabije rezultate, a samim tim i bodovni saldo, negoli je to slučaj sada. Dakle, Bayern bi u svakom slučaju trebao i morao biti bolji, ali je smiješno reći da Bayern zavisi sam od sebe. Nije li to malo(više) prepotentno? :?

Dakako, velika je šansa da je i Leverkuzen odbacio plašt luzerstva, pa da se ove sezone i oni malo ozbiljnije shvate od protukandidata. Po meni, oni imaju kvalitet za visok plasman, a iz kola u kolo to i potvrđuju(šteta samo onog izgubljenog seta od Monchengladbacha).

@El - fighter,

Ovo nije ničija privatna tema, pa tako ni tvoja. To tjeranje može prolaziti samo u tvojoj kući, a ne na forumu.
a to pametovanje moze proci samo u tvojoj kuci, ali ne na temi Bavarskog ponosa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2010, 21:57

U vezi plivadonicara,pitanje je kad ce krenuti njihovi luzerski trenutci.Neverkusen ostaje neverkusen.
Isto ko' kad bi M.C kupio kompletnu postavu Barcelone.Opet bi nesto ubrljavili.
Kad je neko baksuz,bit ce baksuz do kraja.
BVB ovo uzima ,da ebe rak raka.
A Bajernu preostaje da to dovedu u red,makar sa drugim mjestom.jer trece je klimavo.Naletis na nekog jaceg,imas problema sa povredama .I eto belaja.naravno ako ono i iduce sezone igra samo 3 tima iz BL u PL.
A ako ne,onda jos bolje po Baju.
Bajo mora dovesti par pojacanja,ali na mjestima gdje im treba.najvece pojacanje je im nekog umjesto Hoenesa :mrgreen: Ako ovako nastavi,procete ko' i Wolsburg za par godina.
Ako njega zamjenite eto onda pojacanja tamo gdje je bog rekao,to jest tamo na pozicijama gdje ste tanki..
Ovako ce te vazda krpiti.Pare nisu problem,para nema ovo ono.I nako povrede dva vam lava.Aj pomagaj ode sezona u p.m itd.Ima para ,samo crvenpaprikica neda.Otmite mu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 dec 2010, 22:27

Slucajno odgledah drugo poluvrijeme u jednom kaficu.Mulleru treba stravu saliti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 dec 2010, 22:36

Bavarci koliko ima istine oko ovoga da su poceli neki pregovori izmedju Uniteda i vas u vezi Schvajnija
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 dec 2010, 22:38

majestic24 je napisao/la:Bavarci koliko ima istine oko ovoga da su poceli neki pregovori izmedju Uniteda i vas u vezi Schvajnija
0%.
Schweini danas objavio da potpisuje novi ugovor do 2016.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2010, 22:39

U pravu si, 99% ovo Borussija uzima. Neka Levera na drugoj poziciji, jer ćemo se mi lakše izboriti kroz kvalifikacije.
Tek od naredne sezone (?) BuLi će imati 4 predstavnika u Ligi prvaka.
Bayer ima izuzetnu ekipu, pa gotovo duplo popunjenu na svakom mjestu. Nisi mogao uočiti izostanak Hyypie, Rolfsa, Helmesa, Kisslinga....
Iskusnog Jupa, tako da to sve može leći na svoje mjesto.
Prošle sezone smo ih svrstavali među favorite iz razloga što su bili samo na BL orijentisani (nešto slično kao sad HSV), ali po svemu sudeći to i ne mora značiti neka prednost.
Uglavnom, između ove 3 ekipe će se sve riješiti.
Mainz, H96 i ostali padobranci se moraju spustiti. :D

@bistrik, zašto tako misliš? :? I otkud da slučajno pogledaš Bayinu utakmicu?
Momak se izgubio nakon SP, nakon čega slijedi klupa, pa ponovo povratak i to na mjestu gdje nije najboji.
Danas sam u špicu, mislim, previše i za jednog Mullera. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 11 dec 2010, 22:39

majestic24 je napisao/la:Bavarci koliko ima istine oko ovoga da su poceli neki pregovori izmedju Uniteda i vas u vezi Schvajnija
Prelistaj malo zadnje stranice i vidi da je danas poslije tekme saopštio da produžuje ugovor do 2016. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 dec 2010, 22:41

Tesko je reci nesto sto vec nije receno.
Samo bih prokomentirao Brena. Momak stvarno ima dobre predipozicije, odlicno cita igru, brz je za svoju poziciju, jak. Njegov glavni problem je pas igra. Previse jeftino prodaje lopte, a to nas protiv jakih protivnika moze kostati. Nadam se da ce se to s vremenom popraviti.

Najvaznija stvar koja se dogodila, je naravno, Schweinijevo produzenje ugovora. Moram napomenuti da ni jednog trenutka nisam sumnjao u to.
Sto bi cigani :lol: rekli: Grande Schweini!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 dec 2010, 22:43

Omerbavarac je napisao/la:
0%.
Schweini danas objavio da potpisuje novi ugovor do 2016.

Super. Hvala na informacijama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 dec 2010, 22:47

Napokon sam nasao. Vjerujem da ce sutra biti jos kvalitetnijih snimaka.

[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 dec 2010, 23:34

geronimo je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la: Ovo nam ide u korist :)
Naprotiv. U većini slučajeva novi trener da novi impuls i mnogi igrači žele iznova da se dokažu novom "starješini", tako da nam ova smjena trenera u VfB-u baš ne odgovara. Pa nek' se on zvao Bruno Labbadia. :mrgreen:
Shvatam sta zelis reci,ali ako im da taj impuls za 7 dana,onda mu svaka cast :D
Ekipa nije bila uigrana,dok ih je Keller vodio.Zadnjih 5 utakmica 3 izgubili,2 nerijeseno.Protiv svaba nikad nije bilo lahko,ali sredicemo mi njih :)

JetSet_Hantraga je napisao/la:Tesko je reci nesto sto vec nije receno.
Samo bih prokomentirao Brena. Momak stvarno ima dobre predipozicije, odlicno cita igru, brz je za svoju poziciju, jak. Njegov glavni problem je pas igra. Previse jeftino prodaje lopte, a to nas protiv jakih protivnika moze kostati. Nadam se da ce se to s vremenom popraviti.
ja sam njim prezadovoljan,ako uzmemo u obzir da ima samo 20 godina :)
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 dec 2010, 23:36

pa treba naravno dortmundu veliki kompliment izrec na dosadasnjoj igri...po meni je veliki fenomen kako oni jos uvijek ne padaju...al nekako mislim ak jednom posrnu da bi mogli zaredat onda mozda i neka 3-4 poraza il 3-4 remija....cinjenica je da je klopp izvrstan trener , jako dobro poznaje fudbal a jos je dobar motivator, zato mu ekipa igra borbeno, agresivno....na forumu bundeslige sam govorio i o tome da su danas ipak imali srece.....mi moramo gledat nase utakmice...znaci bayern mora pobjedjivat maksimalno i onda se nadat nekom cudu...al serija pobjeda je potrebna i da bi se doslo do 2. ili 3. mjesta jer dobro grizu i mainz i hannover, pored leverkusena koji ce se vjerovatno gore i odrzat
mnogo sam bayernovih ludih finala odgledao, mislim u finisu sezone i prvo sam mislio da nista nece nadmasit ono iz 2000. god, leverkusen imao 3 boda prednosti, bayern u zadnjem kolu pobijedi, lever izgubi, bayernu titula...al to ti je kad ih ganjas nekoliko kola i vrsis pritisak...a onda dodje luda 2001. i jos ludji finis, schalke prvak, al samo na par minuta, a pravi prvak i to pri samom ulasku u cilj opet Bayern...e sad kad bi ove sezone dosli do titule onda bi to premasilo opet sve i bilo bi pravo ludilo....al uz osvajanje kupa, bio bi zadovoljan i drugom il trecom pozicijom...a da je titula u ligi prvaka uvijek najveca zelja , jasna stvar...al o tom tek ak se prodju naredne prepreke, do cetvrtfinala bi se trebalo, mozda i do polufinala, al tu lagano stepenicu po stepenicu pa cemo vidjet

super stvar sto je schweinsteiger produzio, malo sam ga i ja kritikovao, al bio se malo uzdigao.... :D :D al rekao sam ja da je nemoguce uzet bayernovog igraca dok ima ugovor i ovaj put se prica zavrsila prije nego ona s riberyjem, na zadovoljstvo sviju :D bar nas ovde bavaraca:)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 dec 2010, 23:39

Ne bi ja stavio ruku u vatru da on ima 20 godina,poznato je da je propao njegov transfer u Real kada je odbio da testiraju koliko zaista ima godina,a jos pouzdaniji dokaz,vidi mu glOve :mrgreen:
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 11 dec 2010, 23:41

Dylan Dog je napisao/la:
Ne bi ja stavio ruku u vatru da on ima 20 godina,poznato je da je propao njegov transfer u Real kada je odbio da testiraju koliko zaista ima godina,a jos pouzdaniji dokaz,vidi mu glOve :mrgreen:
slika

Nije zbog toga propao prelazak u Real,nemogu se sjetiti sad tacnog razloga al mislim da ima veze ness s kostima a ne godinama...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 dec 2010, 23:45

van gall je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
slika

Nije zbog toga propao prelazak u Real,nemogu se sjetiti sad tacnog razloga al mislim da ima veze ness s kostima a ne godinama...
Ima i sa jednim i sa drugim..
However, Breno refused to sign with Real Madrid after they wanted a bone analysis to prove his young age.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []