Horde zla, Horde zla u avionima..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Obrezanih kur.ceva
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sad gledam jbt svi vode i dobiju na kraju , juce kone danas borac, listica........
Ali hajde da je ove welsane prvo rijesiti, pa cemo vidjeti dalje sta i kako .
Svi u napad jedan je Hase !!!!

Svi u napad jedan je Hase !!!!

04.10.2009 !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni su ti nedavno primili golscudetto89 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:35Sad gledam jbt svi vode i dobiju na kraju , juce kone danas borac, listica........![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase !!!!![]()
Kakvog putovanja avionom za psr sati gore. Veci belaj otici u bihac il trebinjeElCartel11 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:23Moglo se je sa Olimpickom odigrati, a prestaviti sa Velezom, to je nekako logičnije jer cemo sad biti umorniji od samog putovanja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Za mene Rahman nema nikakve ljubavi prema sarajevu..Meni je pao u ocima kad je isao na grbavicu Zelju gledat..Jos govori jedan od najveci klubova,ma mrs u 3 pm...Znaci ja da sam neko u klubu otjerao bi ga odmah
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čarter letPantelija je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:43Kakvog putovanja avionom za psr sati gore. Veci belaj otici u bihac il trebinjeElCartel11 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:23Moglo se je sa Olimpickom odigrati, a prestaviti sa Velezom, to je nekako logičnije jer cemo sad biti umorniji od samog putovanja.
-
- Kontakt:
Odakle ti to da Pejović nece putovati, ja bio siguran da ce od pocetka igrati u Kardifu.Ne vidim ni jedan razlog, zašto Pejović ne bi putovao, momak je maksimalno u pogonu, u ovoj godini je odigrao skoro svaku minutu za Radnički Niš (prije i nakon prekida zbog korone), čovjek maltane nije imao nikakvu pauzu, u formi je, vjerovatno najboljoj od svih naših veznjaka.
Kako su pojedinci opisivali Connah,ocekivao sam kvotu 1,20,a ljudi u rangu Veleža.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:36scudetto89 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:35Sad gledam jbt svi vode i dobiju na kraju , juce kone danas borac, listica........![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase !!!!![]()
Oni su ti nedavno primili gol
Nisam ni pratio ako ces iskreno morto danke na infu , kako god nadam se da ce nas ekipa malo poraditi, uozbiljiti se i poceti igrati kako ovome klubu i dolikuje , i da budemo u samom vrhu, tj da se borimo sa konama .

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Možda mu nisu papiri gotovi.Historicar je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:47Odakle ti to da Pejović nece putovati, ja bio siguran da ce od pocetka igrati u Kardifu.Ne vidim ni jedan razlog, zašto Pejović ne bi putovao, momak je maksimalno u pogonu, u ovoj godini je odigrao skoro svaku minutu za Radnički Niš (prije i nakon prekida zbog korone), čovjek maltane nije imao nikakvu pauzu, u formi je, vjerovatno najboljoj od svih naših veznjaka.
-
- Kontakt:
Od sutra vec adrenalin pocinje da radi, nadam se da su nasi svjesni situacije i da moraju odigrati puno bolje nego ovo dosad. Vjerujem da cemo proci, naprijed Sarajevo 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pomoćnik je rekao kako smo tražili nekoga ko može odmah početi igrati na najvećem nivou bez priprema tako da je on maximalno spreman, do stručnog štaba je da procjeni može/treba li početi sad u srijedu mada ja opet mislim da nećemo riskirati toliko sa novim igračima, vidjet ćemo.Historicar je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:47Odakle ti to da Pejović nece putovati, ja bio siguran da ce od pocetka igrati u Kardifu.Ne vidim ni jedan razlog, zašto Pejović ne bi putovao, momak je maksimalno u pogonu, u ovoj godini je odigrao skoro svaku minutu za Radnički Niš (prije i nakon prekida zbog korone), čovjek maltane nije imao nikakvu pauzu, u formi je, vjerovatno najboljoj od svih naših veznjaka.
-
- Kontakt:
Velez prodo 4200 ulaznica protiv krupe. Trebali bi i nasi prodavati im ulaznice za gostovanje na Kosevu. 

Nadam se da ce Pejovic putovati.. dobro bi nam dosao u sredini, steta bi bila da ne igra.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:55Velez prodo 4200 ulaznica protiv krupe. Trebali bi i nasi prodavati im ulaznice za gostovanje na Kosevu.![]()

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mudovito od tebe, nema sta.
Zanima me sta misliš o bivsem onda, kada nije prihvatio poziv na proslavu nego je otisao gledati komsiju?
Da li i om spada medju ove koje saljemo u 3 lijepe PM ili?
Pa prije bi rekao da bookeri iz Evrope koji prave koeficijente realnije gledaju,i nevide u nama Real Madrid kako mi vidimo i govorimo da su amateri,a kod nas u ligi jos uvijek na snazi vaze amaterski ugovori.Znaci mi smo neki poluamateri (pricam o PL generalno).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".