FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Walterrorist
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Walterrorist » 16 avg 2020, 20:21

Ja znam da nikad niko rastavit me neće,
od moga Želje, mog života, moje sreće,
južne tribine i doline što mu pjeva,
nama je srcu draga boja plavo-bijela,

I onda kada dođu loši rezultati,
budala ova neće prestat da te prati,
šta drugi kažu, nije važno, ko ih j ebe,
jer tebe Željo volim više nego sebe,

I onda kada više ne bude me ovdje,
kad moja duša s ove zemlje negdje ode,
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom,
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

I Željo le, ale alea le
I Željo le, ale alea le

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 16 avg 2020, 20:27

Da hoce ovaj radnik ispasti iz lige majku yebali. Najodvratnija ekipa ikada. Gledaj njive nepokošene.
Željezničar za život cijeli!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 avg 2020, 20:31

irfo je napisao/la:
16 avg 2020, 18:59
Da cujem, ko je najvece smece od trenera koji su nas trenirali?
Slavko, Kostic ili Krcmarevic?
Najveće smece je onaj koji ih je doveo i koga su morali hvaliti.
Njegove pudlice ga zovu gospodin.
A tesko se odlučiti za jednog od ta tri klovna svako je na svoj način glup.
Kostić pijanica, Krcma skautirao onog mesara iz Radnika Secerovica a Sampras prosuo dobijenu titulu.
Skupa sa pojedinim iz uprave i nadzornog odbora su od Zelje godinama pravili luzerski klub i izmisljali neprijatelje gdje ih nema.
Mozda i najmračniji dio Zeljine istorije jer su napustili nasu filozofiju, neznalice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

adoni1921
Kontakt:

Post Postao/la adoni1921 » 16 avg 2020, 20:34

takoee uskii :opaopa:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 avg 2020, 20:37

Široki odlična, mlada, potentna ekipa u napadu, ali odbrambeno truba. Vode 1-0 i Radnik im slozi kontru. Smijesno. Rezultat koji nama odgovara u svakom slucaju.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 16 avg 2020, 20:39

SudoHusika je napisao/la:
16 avg 2020, 20:27
Da hoce ovaj radnik ispasti iz lige majku yebali. Najodvratnija ekipa ikada. Gledaj njive nepokošene.
Sto je najsmjesnije,oni su drugi najjaci tim iz manjeg entiteta :urnebes:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 16 avg 2020, 20:39

Iz Macabbija su dva opasna igraca. Desno krilo ovaj crni, i tamni napadac tj. stranci, ostalo tarabe... Treba obratiti i na ove njihove uigrane situacije nakon kornera i prekida iskosa....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 16 avg 2020, 20:39

Dobro je ovo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2020, 20:40

kolezeljovac je napisao/la:
16 avg 2020, 20:39
Iz Macabbija su dva opasna igraca. Desno krilo ovaj crni, i tamni napadac tj. stranci, ostalo tarabe... Treba obratiti i na ove njihove uigrane situacije nakon kornera i prekida iskosa....
Kole, sastavi i na klupski mail posalji izvjestaj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 avg 2020, 20:41

Bbake je napisao/la:
16 avg 2020, 20:14
irfo je napisao/la:
16 avg 2020, 18:59
Da cujem, ko je najvece smece od trenera koji su nas trenirali?
Slavko, Kostic ili Krcmarevic?
Svi navedeni.

@HongKong Boga mi ja se sjecam onaj mali Lars mi pisao u pp, daj broj članske, ima pdf da ne vide pitari šta pišemo, bla bla, itd itd. Nikad nisam.

@Virtu je bio na tom gdje su olajavali raju, koga treba banovat, ko je problem itd...
Bio sam i ja, zato i govorim :urnebes:
Mislim da si i ti, ako si onaj ko mislim da jesi, ali veoma kratko. :mrgreen:
Bio ja na tom od pocetka, a nisam ni znao sta je, kad su mi objasnili vratim se na prvu stranicu procitam i vidim koliko je sati.
Zaprdi im, svakako glupost bez nekog smisla i nepotrebna stvar koja je i pocela djeliti raju. Neko je kao provjeren, neko nije.
Sto se tice ovih trenera defitivno Kostic. Bez ikakve dileme. Neko vec napisa za Krcmarevica, dosao, uvlacio se malo u pakas, vidio koliko je sati i razgulio. Petrovica smo vise mi naguzili nego on nas. Jedna od vecih lakrdija. Realno covjek nas preuzeo kad smo bili u velikoj banani, pa samo skontas da je imao u ekipi blentavog Husica koji ga je i kostao pobjede u debiju u Zenici. Digao ekipu i hladno izborio Europu, bili blizu titule, a onda standardno glupiranje podrska, pa nema podrsku, pa ima, pa nema i na kraju dan pred prvenstvo dovedose Adzema. Mene je Slavko razocarao kad je pristao da igra igrice i da bi se ulizao nekom progurao pricu o nekim truhlim jabukama, bojkotima i slicno. Mislim da je bas Kosoric zaplatio tada, jer je bio oznacen kao neki kolovodja. Sto se tice tuzbe zbog koje nismo dobili licencu ja ga ne krivim ni najmanje. Nek nas je naguzio. Trebalo je platiti covjeku sta se dogovorilo. On nije trener za najvece klubove, vise je da vadi kestenje ili da vodi ove manje. Svima ce zagorcati zivot odbranom, imat ce spremnu ekipu, uzmat ce losije od sebe 1-0, ponekom favoritu otkinuti koji bod i biti tu negdje da dosadjuje. Ako vec mora voditi ekipu za najvece domete i kad pored rezultata mora igrati i lijepo za publiku od njega nema nista. Slicno kao i njegov ucenik Zizovic, koji vidimo ne zna gdje udara u Zrinjskom.
Kostic je vec bio mutan lik, nisu tu meni nikad bila cista posla. Pogotovo podrska od nekih likova koju je uzivao nicim izazvan. Onda igraci koje je dovodio. Covjek dosao u nas fudbal i drugi dan doveo Secerovica i Lazica, ja gledao nasu ligu skoro sve utakmice za Lazica nikad cuo nisam. Mislim da je tada bas Radnik osvojio kup i imao dobre igrace poput brace Jakovljevic, Memisevica, Besirevica, Secerovic je realno bio solidan, ali nebitan lik u veznom redu pored Dine i Djurica. Onda neki Slovenac dodje i kaze dovedite mi Secerovica i Lazica :urnebes: al u kur.cu.

Mada bih ispred njih stavio Ticu kao najludjeg lika koji je prodefilovao kroz klub. Kakvo je ono ludilo bilo :urnebes:
Cuva Bog Zelju svog!

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 16 avg 2020, 20:42

Kemo brat debitovao od prve za Lokomotivu, evo za 28 minuta već 2:0 gube, ubiše ih ljudi.

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 16 avg 2020, 20:48

Nego je l zvanicno igramo u Izraelu ili jos uvijek postoji mogucnost da se igra negdje drugo?

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 16 avg 2020, 20:51

Nije im igrao ni kapiten, onaj šugo sa brojem 6. Kažu da je najbolji igrac makabija. I onaj špic je opasan, rukavytaava, 'vako nešto. Zabio 30 golova prošle sezone.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 avg 2020, 20:53

SudoHusika je napisao/la:
16 avg 2020, 20:51

Nije im igrao ni kapiten, onaj šugo sa brojem 6. Kažu da je najbolji igrac makabija. I onaj špic je opasan, rukavytaava, 'vako nešto. Zabio 30 golova prošle sezone.
Rukavica :D
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

adoni1921
Kontakt:

Post Postao/la adoni1921 » 16 avg 2020, 21:05

taha21 je napisao/la:
16 avg 2020, 20:48
Nego je l zvanicno igramo u Izraelu ili jos uvijek postoji mogucnost da se igra negdje drugo?
izgleda.. 99%

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 16 avg 2020, 21:12

@Hong Kong

Treba pogledati intervju misimovića sa skupštine nakon prve sezone, kada je rekao: kada smo pobjeđivali i kada su svi mislili da je sve u redu, mi smo znali da nije jer smo angažovali stručnjake sa strane da analiziraju.

Dokaz da se od starta miješao u rad struke, vedrio i oblačio. Tu leži većina naših problema, kada trenere upitnog znanja pomnožiš sa amaterom koji misli da je menadžer. Zato su mu i odgovarali samo beskičmenjaci kao ovi gore nabrojani koji su na presice izlazili sa napamet naučenim sms porukama.

A za ove poltrone ti je dovoljno pogledati rečenicu koju ponavljaju kao papagaji: nisu nam valjala dva druga mjesta i kup. Sezona 15/16 se valjda nije igrala ili kako već to oni računaju.

Ili kada zaprijete: hoćete da ode ova uprava? Svi se prepadnu :rol: :bow:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 16 avg 2020, 21:15

Ne znam jesam li dobro upućen ali mi igramo u subotu, pa četvrtak i onda 2 sedmice pauziramo do utakmice na Pecari?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 avg 2020, 21:17

Ovaj forum postao kao onaj isto.
Ista ****
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 avg 2020, 21:22

Bbake je napisao/la:
16 avg 2020, 21:12
@Hong Kong

Treba pogledati intervju misimovića sa skupštine nakon prve sezone, kada je rekao: kada smo pobjeđivali i kada su svi mislili da je sve u redu, mi smo znali da nije jer smo angažovali stručnjake sa strane da analiziraju.

Dokaz da se od starta miješao u rad struke, vedrio i oblačio. Tu leži većina naših problema, kada trenere upitnog znanja pomnožiš sa amaterom koji misli da je menadžer. Zato su mu i odgovarali samo beskičmenjaci kao ovi gore nabrojani koji su na presice izlazili sa napamet naučenim sms porukama.

A za ove poltrone ti je dovoljno pogledati rečenicu koju ponavljaju kao papagaji: nisu nam valjala dva druga mjesta i kup. Sezona 15/16 se valjda nije igrala ili kako već to oni računaju.

Ili kada zaprijete: hoćete da ode ova uprava? Svi se prepadnu :rol: :bow:
:thumbup:
Primjetio sam to i mislim da sam spomenuo vec. Dva druga mjesta i kup, a kad je skupstina bila mi bili na mozda petom mjestu sa pet poraza u nizu, nisam siguran ali mislim da smo ispali iz kupa.
Ma dokurcilo raji da ih neko pravi budalama.
Ono sto je zanimljivo prije njih, a evo i poslije raju boli **** ko je u upravi, ko je direktor, ko vodi OP...ja evo pojma nemam ko je predsjednik skupstine, a nekad se samo o tome pisalo po forumima. Znao sam vise clanova skupstine nego igraca koje su dovodili. To nije normalno. Jbt imas u skupstini jednog Misu Smajlovica i oni su uspjeli ubjediti ljude da ce on prodati stadion, ali samo Miske je spas da se to ne desi. Ne samo Miso nego jos hrpa ljudi koji su zaduzili klub i koji su stvarali sve sto danas jesmo.
Pljujes jednog Zubana koji nam je donio najsladju pobjedu u historiji, a pitas se sto se ne skandira misketu :urnebes:
Pa jest opet onaj tm8782 napise eto odose streberi onda 100 likova a dje ce, otjerali ih, nije za nas sitem :urnebes:
Prestalo se tek kad je raji dokurcilo i poceli pisati nek idu u pm vise :urnebes:
Ne ponovilo se nikad vise
Cuva Bog Zelju svog!

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 16 avg 2020, 21:25

-Hoćete da vam se vrati Violina?

Mitsko biće koje jede klubove. :urnebes: :bow: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 31 gost.