FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

anonymousHD
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la anonymousHD » 16 avg 2020, 20:51

Lillard je napisao/la:
16 avg 2020, 20:49
ReX je napisao/la:
16 avg 2020, 20:34
:pray: :pray:
Ne, fuck :plac:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 avg 2020, 21:07

anonymousHD je napisao/la:
16 avg 2020, 20:51
Lillard je napisao/la:
16 avg 2020, 20:49
ReX je napisao/la:
16 avg 2020, 20:34
:pray: :pray:
Ne, fuck :plac:
Pa nije lud

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 avg 2020, 21:11

Dzoni je napisao/la:
16 avg 2020, 21:07

Pa nije lud
Biće bolje buraz moj, oće kura.c :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 avg 2020, 21:13

Ovaj pritisak Messija na Gustavo Fringa bi mogao uraditi plodom. Mozda bi ipak mogao podnjeti ostavku prije izbora! :pray:
@igrajlopte 🐦

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 avg 2020, 21:45

:hmmmm: Kao najozbiljniji kandidat za mogućeg nasljednika Quique Setiena na klupi Barcelone nalazi se legendarni napadač Thierry Henry. kuknjava

Odma izbore daj
mosa lošmi stićko tit-ula!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2020, 21:52

ReX je napisao/la:
16 avg 2020, 21:13
Ovaj pritisak Messija na Gustavo Fringa bi mogao uraditi plodom. Mozda bi ipak mogao podnjeti ostavku prije izbora! :pray:
Zašto misliš da je u pitanju bilo kakav pritisak Mesija? Šta želi postići njim tj. šta misliš da mu je cilj?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2020, 22:08

Kamere su uhvatile nizozemskog stručnjaka Ronalda Koemana. On je večeras sletio u Barcelonu i već sutra bi mogao biti imenovan za novog trenera katalonskog velikana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 avg 2020, 22:09

miky_hz je napisao/la:
16 avg 2020, 22:08
Kamere su uhvatile nizozemskog stručnjaka Ronalda Koemana. On je večeras sletio u Barcelonu i već sutra bi mogao biti imenovan za novog trenera katalonskog velikana.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 avg 2020, 22:09

@parangal
Pa ako Leo hoce da idi, bujrum neka ide. Sigurno ce mu biti bolje u Interu (give me a fucking break, Citiju ili u Newellsu..

Nemojte biti smijesni, covjek je svjestan da nece nigdje imati ono sto ima u Barci. Nije lud preseljevati familiju sad u drugu zemlju, nit da se u 33 uci igrati sa novim igracima, da ne spominjem da nezna nista pricat osim spanski. Leo ce karijeru zavrsiti u Barci i to je to. Ono sto je njemu Barca uradila u zivotu (znamp svi njegove zdrastvene probleme i sta je u tom trenutku Barca uradila da tada decko se nastavi razvijati normalno) se ne zaboravlja zbog par godina stagniranja kluba. Nije ni Messi naucio da gubi, i sigurno da mu je pun qurac svega mada je i on imao uticanja zbog danasnje situacije i snosi krivicu. Zbog toga i milion drugi razloga vjerujem da je u pitanju pritisak samo.
@igrajlopte 🐦

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2020, 22:21

ReX je napisao/la:
16 avg 2020, 22:09
@parangal
Pa ako Leo hoce da idi, bujrum neka ide. Sigurno ce mu biti bolje u Interu (give me a fucking break, Citiju ili u Newellsu..

Nemojte biti smijesni, covjek je svjestan da nece nigdje imati ono sto ima u Barci. Nije lud preseljevati familiju sad u drugu zemlju, nit da se u 33 uci igrati sa novim igracima, da ne spominjem da nezna nista pricat osim spanski. Leo ce karijeru zavrsiti u Barci i to je to. Ono sto je njemu Barca uradila u zivotu (znamp svi njegove zdrastvene probleme i sta je u tom trenutku Barca uradila da tada decko se nastavi razvijati normalno) se ne zaboravlja zbog par godina stagniranja kluba. Nije ni Messi naucio da gubi, i sigurno da mu je pun qurac svega mada je i on imao uticanja zbog danasnje situacije i snosi krivicu. Zbog toga i milion drugi razloga vjerujem da je u pitanju pritisak samo.
Ma sve je to OK ali pritisak zbog čega? Da ode Bartomeu? Zaboli Mesija kita i za ćoru i za FONTA i za CAPS LOCK :mrgreen: ....ako mu je kako kažeš lepo u Barsi zašto bi bilo šta menjao? On bi svoju lovu dobio i da je bilo 15 : 0 za Bayern...Leo nije glup i svaka promena zahteva vreme a vreme više ne radi za Lea ;)

btw. City je već čitam poslao ponudu od 200 miliona....ćoravi Barto gleda u ček i plače, uzeo bi ali nema muda... :rol:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 avg 2020, 22:26

A jbg kazes zbog cega, pa nije Messi naucio da gubi.. a glavni krivac za ovo stagniranje Barce zadnjih godina jeste Barto. Nije Abidal odobrio 120m za Grizmana i Coutinha, ili Kluiver iz omladinskog pogona ili Xavi iz Qatara. Mozda je pritsak los izbor rijeci, ali da Messi ne ide nigdje u to sam siguran jer opet kazem njega je Barca zaduzila za cijeli zivot i dala mu ono sto nijedna arapska para nemoze kupiti (citaj city).
@igrajlopte 🐦

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 avg 2020, 22:29

Evo mene sinovi moji. Imao sam buran vikend, a ova utakmica je došla kao šlag na tortu. Kao što sam i rekao, nikada mi nije bio cilj omalovažvati jednu evropsku veličinu kao što je Barcelona, što god da se dogodi, a ni njene navijače na ovoj temi, posebice jer ima dobre raje, a sa ovim što imam neraščišćenih računa to ćemo rješavati drugi put.

Nakon ovog "masakra", nadam se da se niko ne uvrijedi na ovu riječ, stvarno možemo reći da ovaj moderni Bayern poslije 2010. godine, nikako ne leži Barceloni. Čak i one sezone 14/15 kada ste dominantno osvojili LP, protiv Baye ste uspjeli doživjeti poraz, od najvećeg chokera u nokaut fazama Lige prvaka(Guardiole), ali atomski napad tada je uspio da postigne više nego što će primiti, pa je taj duel proizveo novog šampiona, a nadam se da će i ovaj duel još jednom ponuditi šampiona LP.

Gubili smo i mi u Ligi prvaka po 4 razlike u jednoj utakmici, ali nekako onaj klupski moto "mia san mia" je uvijek radio da se ne dogodi sramota, nakon poraza vidiš da su nešto trčali, trudili se, pa neki gol pripišeš sudijskim greškama, ali ono preksinoć je bila izdaja "Mes que un club".

Ikona kluba, Lionel Messi, nije pokazao da mu je Barcelona više od kluba. Nisam čak ni vidio da se oglasio poslije utakmice ili da je kapitenski na terenu bodrio igrače. Ugovor mu ističe 2021. ako neko ima muda u klubu neka ga pusti sad dok još uvijek vrijedi preko 100 miliona i dok još uvijek možeš uzeti pristojan keš za njegov transfer u Ameriku ili neku glupost poput PSG-a ili Juveta, grehota bi bilo da ode za DŽ i da time još gore našteti klubu. Svakako će se Messi vratiti u Barcelonu, kao trener omladinskih selekcija, a poslije kao trener prvog tima, to je sigurno.

Ovaj Setien, to je četvrtina smrada u klubu, koja dolazi kao produžena ruka uprave koja ga je izabrala. Lik bukvalno nema pojma, od duela sa Ibicom u kupu, ja sam vidio da on nema pojma šta radi, mada nije ni on sve kriv, vjerovatno je bio treće ili četvrto rješenje koje je došlo nakon otkaza Valverdea, jer niko drugi nije smio da preuzme odgovornost. Nije ekipa Barcelone toliko loša, znam jer i Bayern nije bio toliko loš da doživi poraz od Frankfurta 5-1, uostalom ista je ekipa nadmudrila Barcu preksinoć, tako da kostur ove ekipe može glat sljedeće sezone uzeti LaLigu i do polufinala LP minimalno.

Suarez, Vidal, Busquets, što se mene tiče oni su svoje završili u ozbiljnom fudbalu, Pique nije, ima u njemu još kuvveta, ali i on je ponudio svoju ulogu nekome drugome, što će reći da je moralno superioran u odnosu na Messija.

Sve u svemu, nema neke dubine u ovom postu, vjerovatno ste većinu ovog rekli u 20 ispisanih stranica, samo sam želio da se obratim navijačima Barce i da kažem da mi je žao bilo Milana, Liverpoola i Intera, u godinama tranzicije i da mi je drago što su se vratili ili se lagano vraćaju u evropski vrh i da bi ogroman gubitak za evropsku nogometnu scenu bio pad Barcelone, projekat koji je za 20 posljednjih godina uspio što neki nisu za 120 godina postojanja.
Sve u svemu qrac u Rasemu :mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2020, 22:36

ReX je napisao/la:
16 avg 2020, 22:26
A jbg kazes zbog cega, pa nije Messi naucio da gubi.. a glavni krivac za ovo stagniranje Barce zadnjih godina jeste Barto. Nije Abidal odobrio 120m za Grizmana i Coutinha, ili Kluiver iz omladinskog pogona ili Xavi iz Qatara. Mozda je pritsak los izbor rijeci, ali da Messi ne ide nigdje u to sam siguran jer opet kazem njega je Barca zaduzila za cijeli zivot i dala mu ono sto nijedna arapska para nemoze kupiti (citaj city).
Ma sve si ti u pravu i ja isto mislim da Mesi neće otići nigde (jer je sentimentalna budala) ali pogledaj ovo...

Messi je je već od nove godine slobodan igrač (ako ne grešim) i ovo leto je poslednja šansa da Barsa uzme 200-otak miliona (koliko City evo već nudi kako čitam) plus da oslobodi 50-ak miliona plate....ali ima drugi problem, treba Barto da skupi muda i baš sada napravi taj potez kad je sve idealno u klubu :mrgreen: ...Razmisli malo...već sutra da dodje novi predsednik i hipotetički dovede 10 TOP novih igrača....opet od toga nema ništa osim novih strovaljenih para za ništa....

Da, u pravu si, Barsa je puno uradila za Mesija ali Mesi je sve pošteno vratio a Boga mi i debelo preplatio ;) ....što se mene lično tiče AKO je to zaista Leova želja da napusti klub ja ga podržavam u tome a na nekoliko poslednjih stranica već sam objasnio i zašto.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2020, 22:59

@Derdiyok

Kao po pravilu od sijaset loših rešenja Barsa se opredelila za najgore a to je Kuman :facepalm:

Iako smatam da ni Hudini ne bi mogao pomoći eventualno mislim da bi živčani Marcelo Bielsa bio najpodesniji za ovu raspuštenu bandu.....ALI uz uslov da dobije specijalna ovlašćenja, da mu se dozvoli nošenje oružja i dozvola za ubistvo na licu mesta :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2020, 23:11

Da li je moguce da pojedini koji se predstavljaju kao navijaci Barce, mogu napisati kako Messi treba otici :damn:
Jesu li u pitanju neki novokomponovani navijaci, neznalice, loše trollanje ili nešto četvrto, ne znam.
Zar da zbog bandita Bartomeua i njegovih kretena - najveci igrac svih vremena ode iz Barce.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 avg 2020, 23:16

Sutra press konferencija u 13h na kojoj bi se Bartomeu trebao obratiti medijima.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2020, 23:18

BoixosNois1899 je napisao/la:
16 avg 2020, 23:16
Sutra press konferencija u 13h na kojoj bi se Bartomeu trebao obratiti medijima.
Da hoce brate otici ta sotona konačno, šta radi budala od kluba :puke:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 avg 2020, 23:27

let3 je napisao/la:
16 avg 2020, 23:18
BoixosNois1899 je napisao/la:
16 avg 2020, 23:16
Da hoce brate otici ta sotona konačno, šta radi budala od kluba :puke:
Navodno će najaviti održavanje izbora u novembru te smjenu Setiena i Abidala. Doduše moguće da čak i podnese ostavku nakon svega šta se desilo večeras vezano za Messijevu želju za odlaskom. Mada, isključio bi tu opciju.

Kako god, dani ove uprave su odbrojani. Izgurati nekako ovu sezonu kako se bude znalo i moglo a onda od ljeta sa novom upravom početi iz korijena mijenjati stvari. Taman će imati dovoljno vremena da se pripreme do ljeta. Za nadati se samo da onaj Rousaud ne pobijedi ali to su već neke druge teme.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 avg 2020, 23:40

Koeamana su neki već proglasili lošim trenerom. :rol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 16 avg 2020, 23:54

coelho41 je napisao/la:
16 avg 2020, 22:29
Evo mene sinovi moji. Imao sam buran vikend, a ova utakmica je došla kao šlag na tortu. Kao što sam i rekao, nikada mi nije bio cilj omalovažvati jednu evropsku veličinu kao što je Barcelona, što god da se dogodi, a ni njene navijače na ovoj temi, posebice jer ima dobre raje, a sa ovim što imam neraščišćenih računa to ćemo rješavati drugi put.

Nakon ovog "masakra", nadam se da se niko ne uvrijedi na ovu riječ, stvarno možemo reći da ovaj moderni Bayern poslije 2010. godine, nikako ne leži Barceloni. Čak i one sezone 14/15 kada ste dominantno osvojili LP, protiv Baye ste uspjeli doživjeti poraz, od najvećeg chokera u nokaut fazama Lige prvaka(Guardiole), ali atomski napad tada je uspio da postigne više nego što će primiti, pa je taj duel proizveo novog šampiona, a nadam se da će i ovaj duel još jednom ponuditi šampiona LP.

Gubili smo i mi u Ligi prvaka po 4 razlike u jednoj utakmici, ali nekako onaj klupski moto "mia san mia" je uvijek radio da se ne dogodi sramota, nakon poraza vidiš da su nešto trčali, trudili se, pa neki gol pripišeš sudijskim greškama, ali ono preksinoć je bila izdaja "Mes que un club".

Ikona kluba, Lionel Messi, nije pokazao da mu je Barcelona više od kluba. Nisam čak ni vidio da se oglasio poslije utakmice ili da je kapitenski na terenu bodrio igrače. Ugovor mu ističe 2021. ako neko ima muda u klubu neka ga pusti sad dok još uvijek vrijedi preko 100 miliona i dok još uvijek možeš uzeti pristojan keš za njegov transfer u Ameriku ili neku glupost poput PSG-a ili Juveta, grehota bi bilo da ode za DŽ i da time još gore našteti klubu. Svakako će se Messi vratiti u Barcelonu, kao trener omladinskih selekcija, a poslije kao trener prvog tima, to je sigurno.

Ovaj Setien, to je četvrtina smrada u klubu, koja dolazi kao produžena ruka uprave koja ga je izabrala. Lik bukvalno nema pojma, od duela sa Ibicom u kupu, ja sam vidio da on nema pojma šta radi, mada nije ni on sve kriv, vjerovatno je bio treće ili četvrto rješenje koje je došlo nakon otkaza Valverdea, jer niko drugi nije smio da preuzme odgovornost. Nije ekipa Barcelone toliko loša, znam jer i Bayern nije bio toliko loš da doživi poraz od Frankfurta 5-1, uostalom ista je ekipa nadmudrila Barcu preksinoć, tako da kostur ove ekipe može glat sljedeće sezone uzeti LaLigu i do polufinala LP minimalno.

Suarez, Vidal, Busquets, što se mene tiče oni su svoje završili u ozbiljnom fudbalu, Pique nije, ima u njemu još kuvveta, ali i on je ponudio svoju ulogu nekome drugome, što će reći da je moralno superioran u odnosu na Messija.

Sve u svemu, nema neke dubine u ovom postu, vjerovatno ste većinu ovog rekli u 20 ispisanih stranica, samo sam želio da se obratim navijačima Barce i da kažem da mi je žao bilo Milana, Liverpoola i Intera, u godinama tranzicije i da mi je drago što su se vratili ili se lagano vraćaju u evropski vrh i da bi ogroman gubitak za evropsku nogometnu scenu bio pad Barcelone, projekat koji je za 20 posljednjih godina uspio što neki nisu za 120 godina postojanja.
Sve u svemu qrac u Rasemu :mrgreen:
samo da pitam: Jel živ leorey, prošle godine ga liverpool začepio, a sad izgleda bayern!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.