Tonje isto kao da mi kazemo uzeo nam velez titulu a popusili jos 3-4 utakmice na GrbaviciBrkooo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 23:25Sto puta ponovljena laz nece postati istina.Sloboda je sama sebe izbacila iz lige. Odgovaralo vam je cak da izgubite i sa 1 golom razlike i ne bi zavisili od drugih utakmica, ostali bi u ligi. Zeljo koji je par dana prije te utakmice (pored osvajanja lige) osvojio i kup, i utakmica sa Leotarom nam nista nije znacila je trebao da ide na noz u nebitnoj utakmici u Trebinju protiv Leotara da bi kao spasio Slobodu, koja je inace sama sebe mogla spasiti. Valjda je lakse reci svi drugi su krivi..tuzla075 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 22:34Nevolim Zelju zbog Trebinja i izbacivanja Slobode iz lige ali moram priznati da je Zeljo Bjern za ovu nasu ligu i zao mi je sto Amar nije izabran za selektora reprezentacije umjesto supka Prosineckog.Iako vas nevolim zelim vam najbolje u ligi evrope i u domacem provenstvu.PS.nekad sam navijao za Zelju Janjus,Becirspahic,braca Mujkic,Jelusic,Spreco,Bukal itd.
Sto se tice Amara, kao navijac Zelje, mogu reci hvala Bogu pa nije izabran za selektora reprezentacije. Nadam se da ce jos dugo vremena biti nas trener.
Sto se tice Slobode, nadam se da cete se vratiti na nivo na kojem ste nekad bili. Ako se ne uozbiljite sa ovim igrackim kadrom i trenerom bicete jedan od kandidata za ispadanje. Kod vas mi se uvijek svidjao vas omladinski pogon. Spahic bas radi dobar posao. Za vas je prava steta sto bas rijetko znate iskoristiti taj vas potencijal.
Srdacan pozdrav i sve najbolje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tako nekako.HongKong je napisao/la: ↑16 avg 2020, 22:55Pa vecina i nema problem s vecinom ljudi koji su tada bili u upravi. Ja imam problem sa poltronima koji su stetili klubu, a i tim ljudima u upravi jer su imali korist od toga. Takvi supci su se prvo Amaru ulizivali pa ga evo i danas pljuju na najgore nacine.
Onim koji su na bilo koji nacin pomogli klubu hvala. Nisu oni nista napravili nego je napravio Zeljo. Isto tako Amar nije nista osvojio nego Zeljo. To su neki htjeli sebi prepisati.
Ja imam problem sa egoizmom tih ljudi, što jednostavno nisu htjeli priznati da ne znaju. To njihovo neznanje nas je koštalo milione, i sve to pod plaštom istočne tribine. Godinama sam postavljao cifre, koliko para su zatekli u klubu, a koliko je bilo u dolasku. To su za naše uslove ozbiljne pare. Sve su potrošili i dodatno se zadužili, ponovo pod plaštom istočne tribine.
Žao mi je jer su tu protraćeni neki dobri kadrovi, dobri igrači, treneri, stručnjaci u svim oblastima, posebno u ekonomiji. Svako ko im se suprotstavio bio je stigmatizovan i proglašen neprijateljem. Ne mogu Amar Osim, Mensur Dogan ili Edis Mulalić biti neprijatelji Želje, njihov život je Željo, ne možeš Bogićeviću obećati nešto, pa ga izraditi i predstaviti ga kasnije kao neprijatelja, itd, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mislim da grijesis. Pa i 2k puta 5 km je 10.000 km. I to je bolje nego 0 i pametnije bi im bilo da su puštali svaku tekmu pojedinacene ulaznice nego ove godisnje
moSa ljoŽe
Highlightsi večerašnje pobjede Maccabija:
- imekorisnicko
- Kontakt:
Najgore je što su radili od kluba sve čemu smo se prije toga pitarima smijaliVirtu4l je napisao/la: ↑16 avg 2020, 23:31Tako nekako.HongKong je napisao/la: ↑16 avg 2020, 22:55Pa vecina i nema problem s vecinom ljudi koji su tada bili u upravi. Ja imam problem sa poltronima koji su stetili klubu, a i tim ljudima u upravi jer su imali korist od toga. Takvi supci su se prvo Amaru ulizivali pa ga evo i danas pljuju na najgore nacine.
Onim koji su na bilo koji nacin pomogli klubu hvala. Nisu oni nista napravili nego je napravio Zeljo. Isto tako Amar nije nista osvojio nego Zeljo. To su neki htjeli sebi prepisati.
Ja imam problem sa egoizmom tih ljudi, što jednostavno nisu htjeli priznati da ne znaju. To njihovo neznanje nas je koštalo milione, i sve to pod plaštom istočne tribine. Godinama sam postavljao cifre, koliko para su zatekli u klubu, a koliko je bilo u dolasku. To su za naše uslove ozbiljne pare. Sve su potrošili i dodatno se zadužili, ponovo pod plaštom istočne tribine.
Žao mi je jer su tu protraćeni neki dobri kadrovi, dobri igrači, treneri, stručnjaci u svim oblastima, posebno u ekonomiji. Svako ko im se suprotstavio bio je stigmatizovan i proglašen neprijateljem. Ne mogu Amar Osim, Mensur Dogan ili Edis Mulalić biti neprijatelji Želje, njihov život je Željo, ne možeš Bogićeviću obećati nešto, pa ga izraditi i predstaviti ga kasnije kao neprijatelja, itd, itd...
Pripremi ljozeetu kocku secera i vode

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I meni je zatrebala, kud pogledah.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Dajte ba ljudi prolazimo ovo aBd... Kad ih Dado i Meša preore na sredini, sa Štilinom nekom magijom dolazimo do tijesne ali zaslužene pobjede 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Briši to Irfo, ubijaš nam ovu pozitivu. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
+1HongKong je napisao/la: ↑16 avg 2020, 22:55Pa vecina i nema problem s vecinom ljudi koji su tada bili u upravi. Ja imam problem sa poltronima koji su stetili klubu, a i tim ljudima u upravi jer su imali korist od toga. Takvi supci su se prvo Amaru ulizivali pa ga evo i danas pljuju na najgore nacine.
Bravo honžekonže. O tome sam neki dan pisao. Nije problem gospodin Senad Misimović, koji je imao iskren nijjet i radio je sve u najboljoj namjeri. Problem su kerovi koji su se prodali za 50km, koji miniraju Želju, koji šalju poruke pojačanjima da ne dolaze, pustaju pitarima povjerljive dokumente i srozavaju i poništavaju Amarove, čitaj Željine, titule.
Slažem se djelomično i sa @zvaka85. Istina je i tačno je da su uradili jako puno za klub od 2015-2019. Sve sam nekako halalio, ali onakav bijeg iz kluba nikada neću. I ono sakrivanje dokumentacije tada. I namjeru da se prisvoji pomoćni teren. I otkazivanje sponzorstava. I šurovanje sa pitarskim lobijem u savezu na štetu Želje. Znaci taj odlazak i radnje poslije istog - to vam nikada nećemo zaboraviti. Velika mrlja koja na momente poništava sve dobro sto su uradili.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 17 avg 2020, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Ne treba praviti euforiju i neku lažnu nadu davati, ali nema potrebe ni praviti neki bauk od ove ekipe Maccabija. Nisu oni toliko strašni i toliko iznad nas. Standard Liege s kojim smo u obje utakmice igrali ravnopravno je imao dosta ozbiljniju ekipu od ove ekipe Maccabija.
Definitivno će biti problem vrućina i sparina o pitanje je da li ćemo se moći prilagoditi takvim uslovima. Amar će imati 2,3 ove svježe utakmice da analizira, a i neke od prošle sezone i to je dovoljno da se kvalitetno pripremimo za taj izazov.
Srce na teren, borba za svaku loptu i vjera u prolaz i jedna lopta može promijeniti sve. Sinoćnja tekma gdje Lyon izbaci 5,6 puta skuplju ekipu od sebe je dokaz da se može. Sterling fuli sa 5 metara prazan gol, možda ćei ovaj crnjoo iz Maccabija fuliti neki zicer...
Zgazite Mladost i onda po čudo u Izrael!
Definitivno će biti problem vrućina i sparina o pitanje je da li ćemo se moći prilagoditi takvim uslovima. Amar će imati 2,3 ove svježe utakmice da analizira, a i neke od prošle sezone i to je dovoljno da se kvalitetno pripremimo za taj izazov.
Srce na teren, borba za svaku loptu i vjera u prolaz i jedna lopta može promijeniti sve. Sinoćnja tekma gdje Lyon izbaci 5,6 puta skuplju ekipu od sebe je dokaz da se može. Sterling fuli sa 5 metara prazan gol, možda ćei ovaj crnjoo iz Maccabija fuliti neki zicer...
-
- Kontakt:
Sjeća li se neko generalnog sponzora kojem smo na kraju bili dužni, u minus smo otišli s njima.
Grijače i ostale zafrkancije su u amanet "gurnuli" novoj upravi da isplati, tako da, to je u fazonu evo ja ću vam sad završiti kojeg hoćete igrača, samo ga vi platite.
Grijače i ostale zafrkancije su u amanet "gurnuli" novoj upravi da isplati, tako da, to je u fazonu evo ja ću vam sad završiti kojeg hoćete igrača, samo ga vi platite.
-
- Kontakt:
Ne da možeš, nego ti i ostane po nekoj računici. I to dosta.
Odokativno:
Pomoćni - 12 do 15 miliona km. Isplata hitnih dugovanja 2 mil km. Kamp max 5 miliona km (2 terena sa dozvolama za prijateljske i u21 i u19 utamice + prateći objekti (hotelćić, teretana, regeneracione sobe). Ostalo razgoditi na 5 godina kao + na postojeći odnosno planirani budžet.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa ne igramo protiv Tottenhama sta ste usrali. Idemo prvo dobiti Mladost sa 3 4 gola i onda da **** razvalimo yebo im Natenjahu svee
I to može se reći ravnopravni bili sa duplo slabijom ekipom nego koja je trenutno. Tako da sve je moguće. Očekuje nas teška utakmica, ali ne i nepobjediva.Nemir14 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 00:15Ne treba praviti euforiju i neku lažnu nadu davati, ali nema potrebe ni praviti neki bauk od ove ekipe Maccabija. Nisu oni toliko strašni i toliko iznad nas. Standard Liege s kojim smo u obje utakmice igrali ravnopravno je imao dosta ozbiljniju ekipu od ove ekipe Maccabija.

-
- Kontakt:
Sad nešto gledam, ovo nije ni pola onoga što Amar želio.
Sve su zasjenili dobri rezultati, i to u mjeri tolikoj da sam zaboravio da je sve ovo krpljenje ali da smo ponovo fenomenalni.
Zamislite koji je psihički poraz kada imaš jednog Veselog kao krilnog napadača, nervira te dvije godine iz utakmice u utakmicu, ali znaš da moraš jer za bolje nemaš, i opet bude dobitna kombinacija.
Pa dalje, Sinišu držiš, ne zna aut baciti kako treba, centrirati rijetko, daleko od tog da je los igrac, ali iskreno, ni u jednom klubu u borbi za Europu ne bi imao mjesta, doveli bi ga iz inata, ali popravlja se i to je dobro.
Dok svi uz liniju dovode Zaku, Todorovica, Filipovića i ostale kapitalce ti moraš nešto napraviti od Sedada koji je u tim godinama da ne zna šta će sam od sebe, a za njega čuli tek tetka, amidža, i uža porodica zna da negdje loptu ganja.
Fejza je odličan golman, istrčavanje, hvatanje i procjena je bolji od Erića ali ispucavanje nula, i zamisli ganjaš rezultat ti si lider, a znaš da ti se svaki napad od golmana prekida.
Nije to braćo moja lahko, moraš ti varat sebe da to može, moraš prenijeti to na igrače da i oni zapnu, za znaš da ne mogu, e sad zamisli da pred ovog čovjeka neko stavi milion, šta bi počinio sa ove lige.
Sve su zasjenili dobri rezultati, i to u mjeri tolikoj da sam zaboravio da je sve ovo krpljenje ali da smo ponovo fenomenalni.
Zamislite koji je psihički poraz kada imaš jednog Veselog kao krilnog napadača, nervira te dvije godine iz utakmice u utakmicu, ali znaš da moraš jer za bolje nemaš, i opet bude dobitna kombinacija.
Pa dalje, Sinišu držiš, ne zna aut baciti kako treba, centrirati rijetko, daleko od tog da je los igrac, ali iskreno, ni u jednom klubu u borbi za Europu ne bi imao mjesta, doveli bi ga iz inata, ali popravlja se i to je dobro.
Dok svi uz liniju dovode Zaku, Todorovica, Filipovića i ostale kapitalce ti moraš nešto napraviti od Sedada koji je u tim godinama da ne zna šta će sam od sebe, a za njega čuli tek tetka, amidža, i uža porodica zna da negdje loptu ganja.
Fejza je odličan golman, istrčavanje, hvatanje i procjena je bolji od Erića ali ispucavanje nula, i zamisli ganjaš rezultat ti si lider, a znaš da ti se svaki napad od golmana prekida.
Nije to braćo moja lahko, moraš ti varat sebe da to može, moraš prenijeti to na igrače da i oni zapnu, za znaš da ne mogu, e sad zamisli da pred ovog čovjeka neko stavi milion, šta bi počinio sa ove lige.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne bude li prenos iduce sedmice majke mi odoh na one stepenice iznad tranzita pa makar kad u drugom budemo napadali prema sjevernoj cu vidjeti sve od centra prema gore.... 

- kolezeljovac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje će sebi dozvoliti da ne prenose najpopularniji i najtrofejniji klub u BiH...
Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac, perodeformero i 14 gostiju.