ma k ocekivan, koja budala se mogla nadati da na njemu nema demirovica:-)
onog malog refikovog ne treba ni komentarisati:-)
a tek neki koji godinu dana nisu sutnuli loptu haha
prevljak je dzeko za ove rezerve dzekine sa spiska:-)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ma k ocekivan, koja budala se mogla nadati da na njemu nema demirovica:-)
1. Zoves 4 stopera sto je minimum minimuma, od toga 2 igraca nisu vidjela A reprezentacije. Hoce li tako i za baraž? Doduse hajde vidjet cemo hoce li ih probati da zna na cemu je... dobit ce 10 min obojica
I to su manje-više jedine 2 "greške",a valjda se nešto pita i selektor,njegovo mišljenje i ukus
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:42Na užem će Refikov mali, Šerbečić, Cipelić ispasti.
Demir ide u U21....
Iznenađuje me Hajradinović ovdje.
Prevljaka su ovdje napenalili ko budalu.
Šerbečić je užasno rješenje sa klupe, a Demirović je još u protokolu za u21...JavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:45DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:42Na užem će Refikov mali, Šerbečić, Cipelić ispasti.
Demir ide u U21....
Iznenađuje me Hajradinović ovdje.
Prevljaka su ovdje napenalili ko budalu.
Kako ce Serbecic ispasti kad i ovako ima samo 4 stopera
Demir kakva U21, sta to oni igraju tacno i kako kad mali ima 22 god
zakomplikovalo se. Infekcija, pa ponovna operacija, nije bilo smisla da se vraca u tim na onakav tempo jer ne bi mogao izdrzati pa je odluceno da se sprema za narednu sezonu
Nema tih nebesa da ova dvojica amatera počinju.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:52Sehic, Kolasinac, Sunjic, Bicakcic, Todorovic, Besic, Pjanic, Gojak, Duljevic, Visca, Dzeko
Mislim da se nazire pocetnih 11 ovdje...
Wanda sta ti mislis jesu Piric i Demirovic trebali biti na spisku?Wandelanoite je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:53Smijesno i zalosno, Bajevic je jedna obicna oyebina i neznalica.
Imalo ili ne, gledajuci razmisljanje Duska ocito da ih cijeni zestoko, inace bi im trazio alternative u vidu Jajala ili MenalaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:55Nema tih nebesa da ova dvojica amatera počinju.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:52Sehic, Kolasinac, Sunjic, Bicakcic, Todorovic, Besic, Pjanic, Gojak, Duljevic, Visca, Dzeko
Mislim da se nazire pocetnih 11 ovdje...
Demirovic je trebao biti u prvih 11 sa Dzekom u spicu u 3-5-2 sistemu.Maestro je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:56Wanda sta ti mislis jesu Piric i Demirovic trebali biti na spisku?Wandelanoite je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:53Smijesno i zalosno, Bajevic je jedna obicna oyebina i neznalica.
1. Nemamo mi štopere za 352Wandelanoite je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:59Demirovic je trebao biti u prvih 11 sa Dzekom u spicu u 3-5-2 sistemu.Maestro je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:56Wanda sta ti mislis jesu Piric i Demirovic trebali biti na spisku?Wandelanoite je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:53Smijesno i zalosno, Bajevic je jedna obicna oyebina i neznalica.
Jos jedan skart od trenera koji ce potrositi par utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.