FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam gledao na FM ovaj Pejović je imao platu u Radničkom 8k eura po meni bi trebao odmah protiv Velsa igrati za tu lovu jbt...
FKS
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja sam gledao na netu da su najbolji treneri ponikli na nasem forumu samo nisu srece imali u karijeri
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Šerbečić dobio poziv za reprezentaciju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vidite kakav je belaj za papire bio Eninu, a prelazio iz Sirokog u Zrinjski, pa covjek tek u 4.kolu zaigrao. Znajuci azurnost naseg saveza, a vjerujem da ni u Srbiji nije bolje stanje, ja se ne nadam da ce papiri biti gotovi niti za Velez.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Zamisli kad ce onda tek napadac zaigrati ako dodje ikako
Tako ce i Rahman govoriti kad zavrsi karijeru, dobio sam poziv u repku medjutim zbog korone nisam nikad zaigrao ni dosao na okupljanjeAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:13Ja sam gledao na netu da su najbolji treneri ponikli na nasem forumu samo nisu srece imali u karijeri

Jbg Rahmane, zao mi je... Al ako budes jaci i bolji nije iskljuceno da opet budes pozvan...
Bajević mene razočarao kao čovjek i komunista 
Pozvati Šabanadžovića je ruganje zdravom razumu, momak uopšte nije za reprezentaciju trenutno, rezerva u Aeku, menadžerski igrač.
Pozvati Šabanadžovića je ruganje zdravom razumu, momak uopšte nije za reprezentaciju trenutno, rezerva u Aeku, menadžerski igrač.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva crna repka, repke nema od 2014 a ostalo su dolazili i dolaziće neznalice i šarlatani u našu repku...
FKS
Alal vera menageru
Nakon one tekme haha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakvog Stilica jesi dobar ti? Pa nije sa 27 mogo et moze sa 37????
Pa trebo je i Mersu onda???
Rahman donosi borbu i dueliranje u vezni red pa mogo bi inekako, mada nije u formi jbg....zvat ce ga vjerujem poslije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve vam ovo ja

Zao mi je Rahmana, ispred onog tatinog sincica kepeca Sabanadzovica je najmanje 5 igraca zsluzilo poziv... ocekujem od Rahmana jos jacu motivaciju zbog ovog
Bajevic smarad bez obraza ko i svi dosadasnji selektori !

Bajevic smarad bez obraza ko i svi dosadasnji selektori !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Realno nema igraca u bh ligi kojeg treba zvati u repku radi trenutnog kvaliteta. Eventualno neke mega talente, a njih trenutno nema.
Sve je dobro, dok ne naiđe na lažnog Suareza
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Kyle88, Tarapi i 199 gostiju.