Samo bodove dodajte igracima kada se odigra utakmica. I ko je imao igraca u cetvrtom kolu, njima bodovi. Mislim da je najlaksa opcija.
Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
-
- Kontakt:
Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
ma bravo. Svi pametuju. Ni admine ne kontam. Dodaj bodove kasnije i to je to.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 10:48Samo bodove dodajte igracima kada se odigra utakmica. I ko je imao igraca u cetvrtom kolu, njima bodovi. Mislim da je najlaksa opcija.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Svaka druga opcija ce nekome ici a nekome nece u korist. Uz sve to nebi bilo pravedno neko vanredno kolo.hodza9 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 13:21ma bravo. Svi pametuju. Ni admine ne kontam. Dodaj bodove kasnije i to je to.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 10:48Samo bodove dodajte igracima kada se odigra utakmica. I ko je imao igraca u cetvrtom kolu, njima bodovi. Mislim da je najlaksa opcija.
Nema tu svaka druga opcija. Ima jedna jedina ispravna opcija koja se koristi u svakoj fantasy igri na svijetu sto admini eto pokusavaju dodati ali im je tezi put. Ne mozes ti sad stavljati igrace Sarajeva koji ce ti igrati za mjesec. I poslije isto sa Borcem, Zeljom i Zrinjskim ce ti biti. Kako znas da se u tih mjesec dana neko nece povrijediti, dobiti crveni ili zaraditi zute pa uopste da ne igra tu utakmicu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:02Svaka druga opcija ce nekome ici a nekome nece u korist. Uz sve to nebi bilo pravedno neko vanredno kolo.hodza9 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 13:21ma bravo. Svi pametuju. Ni admine ne kontam. Dodaj bodove kasnije i to je to.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 10:48
Samo bodove dodajte igracima kada se odigra utakmica. I ko je imao igraca u cetvrtom kolu, njima bodovi. Mislim da je najlaksa opcija.
-
- Kontakt:
Razumijem i znam.
Igram dugo fantasy svakako ali je realno ovo puno teza opcija za admine. Ako su u mogucnosti neka prave.
Ja svakako imam samo jednog igraca Sarajeva ovo kolo.
Igram dugo fantasy svakako ali je realno ovo puno teza opcija za admine. Ako su u mogucnosti neka prave.
Ja svakako imam samo jednog igraca Sarajeva ovo kolo.

cekajte malo. ako se utakmica koja je otkazana igra u istoj sedmici kao i npr 10.kolo, bodove iz te zaostale utakmice trebate dodati bodovima 10.kola!?
ja sam ispucao -4 boda na transfere jer sam se rjesavao igraca sarajeva ovo kolo samo da bih imao kompletan tim ovaj vikend.
nema potrebe da se komplikuje jer ova praksa postoji vec 10 godina a lakse ce biti i obracunati bodove i dodati jer razlika je u tome sto ce se umjesto 5 trebai bodovati 6 utakmica...
ja sam ispucao -4 boda na transfere jer sam se rjesavao igraca sarajeva ovo kolo samo da bih imao kompletan tim ovaj vikend.
nema potrebe da se komplikuje jer ova praksa postoji vec 10 godina a lakse ce biti i obracunati bodove i dodati jer razlika je u tome sto ce se umjesto 5 trebai bodovati 6 utakmica...
-
- Kontakt:
I šta na kraju? Može li netko službeno napisati koja opcija se primjenjuje? Stvarno ste amateri.
Ako imam u ekipi Ikica koji danas nije igrao i koji je u odbrani, da li ce na njegovo mjesto doci Stilic, koji je "prva zamjena" ili ce ici odbrambeni (iako ni on vjerovatno nece igrati)?
Ne pitajte sto mi je Stilic na klupi

Ne pitajte sto mi je Stilic na klupi

Ide Štila ako ti je formacija bila sa četiri odbrambena igrača.

Ok onda.
Znaci prvi kriterij koji se uzima u obzir je da obrana mjenja odbranu, veza vezu, napad mjenja napad? Dakle "redanje" igraca na klupi nema funkciju?
Znaci prvi kriterij koji se uzima u obzir je da obrana mjenja odbranu, veza vezu, napad mjenja napad? Dakle "redanje" igraca na klupi nema funkciju?
Formacija mora biti realna. To znači da u odbrani moraju biti bar trojica. Dakle u obzir dolaze formacije 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3, 4-4-2, 4-3-3, 3-4-3, 3-5-2. Formaciju ne trebate posebno birati, ona će se automatski prilagođavati vašem izboru igrača. Prilikom kreiranja formacije gledaju se samo linije: odbrana, vezni red i napad, nije bitno ko je na grafici bek, a ko štoper ili krilo i u sredini veznog reda. Za sve igrače u linijama važe isti poeni.
Ako neko od igrača iz prve postave ne bude igrao na njegovo mjesto ulaze igrači sa klupe onim redom kojim ste vi to odredili. Ipak, i pri ulasku zamjena, obavezno je zadržati realnu formaciju, npr. morate u ekipi imati 3 odbrambena igrača što znači ako igrate formaciju sa 3 u odbrani i neko od njih ne igra ni minut umesto njega će ući odbrambeni igrač jer ne možete utakmicu odigrati sa nerealno postavom 2-5-3.+
Ovo kolo sam bio odlican. Ostala su mi dva igraca sarajeva jos za ocijeniti, sad pitam admine, jer ste se obavezali javiti a niste, samo da znam, sta ce biti sa tom utakmicom?
Napominjem da imam Handzica cak za kapitena.
Hvala
Napominjem da imam Handzica cak za kapitena.
Hvala
Mia San Mia
Ekipa koju si sad postavio za 4. Kolo racunace se i kad ss bude igrala zaostala utakmica, bez obzira na sve promjene koje u Medjuvremenu napravis.
Takodjer, tek kad se ta utakmica odigra, uracunace se bodovi za zamjene, vicekapitene isl
Takodjer, tek kad se ta utakmica odigra, uracunace se bodovi za zamjene, vicekapitene isl
Hvala puno.
E ovo vam je vec za pohvalu. Svaka cast

Mia San Mia
Admine, sta ako se neko od igraca u medjuvremenu povrijedi, ode iz kluba?
Ja sam otisao u minus da se rijesim igraca Sarajeva!
Nije u redu.
Ja sam otisao u minus da se rijesim igraca Sarajeva!
Nije u redu.
Pa to ti je rizik kad imas pitare u timu

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zar ne igraju u petak Zeljo i Mladost?
Igraju,iduce kolo Željeznicar-Zrinjski ce biti odgodjeno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U a ja konto ovo odgodjeno.Hvala.U nekoj sam frci tako da samo povrsno pratim a negdje sam gledao da ce se odgoditi utakmica.Ja konto ova sad sa Mladosti.Nista jos bolje onda.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.