Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
To je drugo, mislio sam da je on oporavljen ali nisu željeli rizikovati sada pred kraj sezone kada nije bilo potrebe da igra.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 10:20Nije spreman u tom je fol
Spremat ce se za novu sezonu al ne znaci od prvog kola mozda pocne tamo vec u oktobru
Sve i da se vratio treninzima mislis da bi ga Lazio nakon 7-8 mjeseci pustio tek tako u repku?
Ako Lazio pokaze nezadovoljstvo, trazi da igrac ostane ljudski selektor razgovara sa klubom, doktorima i sl i najcesce se igrac postedi pozivaRaonffa je napisao/la: ↑17 avg 2020, 10:36To je drugo, mislio sam da je on oporavljen ali nisu željeli rizikovati sada pred kraj sezone kada nije bilo potrebe da igra.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 10:20Nije spreman u tom je fol
Spremat ce se za novu sezonu al ne znaci od prvog kola mozda pocne tamo vec u oktobru
Sve i da se vratio treninzima mislis da bi ga Lazio nakon 7-8 mjeseci pustio tek tako u repku?
Ma Lazio se tu pita kao ja i ti, ako je u pitanju UEFA-in termin i ako je igrač dobio poziv, samo je na igraču hoće li se odazvati ili ne.
Jednako relevantno ko i mišljenje svih što su zaluđeni svim igračima koji imaju ime orijentalnog porijekla,prezime na ić,a karijeru nisu započeli u plbih. Ironija je kad ti igrači u jednom trenutku karijere postanu jokeri sa klupe Mladosti i Krupe.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 avg 2020, 10:33Mišljenje većine zaluđenih navijača Želje i Sarajeva su irelevantni (čast izuzecima) jer za njih je reprezentacija ustvari nebitna. Ono što je bitno jeste da uvale nekog svog igrača na spisku, bilo kojeg sa rostera, kako bi zadovoljili neke svoje fantazije.
Pišam se na vas sve redom.
A realni navijači će se složiti da neki Sadikovići, Štilići i Rahmanovići ne mogu biti na spisku reprezentacije.
Kako je krenulo, ne bi me čudilo da komentariše i ovdje na forumu.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 10:55
Javio se Anelo otac u komentarima na bhfudbalu.. znaci li ovo sta?
Sta gdje? Pozicija?
Da se ja šta pitam k'o što se ne pitam ne bi ovaj nikad dobio pozivJavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 10:55
Javio se Anelo otac u komentarima na bhfudbalu.. znaci li ovo sta?