Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Pogledaš onaj spisak i zapitaš se kako kog đavla mi igramo A ligu
Duško dugoluško đe ti je Demirović **** te u stau
A brat Dusko i njegovih 16 saradnika svako malo bajgi imaju 'video okupljanja', jos se strucnjaci i u Mostaru nadjose...

Ocekujem novinare s pitanjima tipa: "Kakvu atmosferu ocekujete s obzirom da ova korona hara cijelim dunjalukom, da li su igraci utuceni s obzirom na smanjenje primanja kod mnogih itd"...

Ocekujem novinare s pitanjima tipa: "Kakvu atmosferu ocekujete s obzirom da ova korona hara cijelim dunjalukom, da li su igraci utuceni s obzirom na smanjenje primanja kod mnogih itd"...

- Goalgetter
- Kontakt:
Ali kako lik hladno zove Sabanadzovica samo jer igra u AEK-u
a ne bi trebao biti ni na prosirenom spisku.

Gdje igra, jer ne igra već šest mjeseci. Gdje igra Bešić? Gdje svi vezni osim Pjanića i Krunića?
Sa druge strane Sadiković je motor Želje koji trenutno pokazuje dimenziju više za okvire plbih a sam Sadiković nivo igre daleko daleko iznad samog takmičenja. Standardno dobar, pa na +35 protiv Borca momak istrči 11.9 km. O pasovima da ne pričam, osim Pjanića ostali mogu sanjat takav pas i nećemo se raspravljati, ko bar malo prati Želju, zna o čemu govorim.
Ali hbga, mana su mu Bešić i Cimirot bez utakmice u nogama zadnjih šest mjeseci.
Željezničar za život cijeli!
- JavierBosnia
- Kontakt:
I ja da sam mu otac, poslao bih dijete u svedsku da igra. Ko **** Bosnu koja nece kurcem da makne nesto da urade. Ocito da zelju ima prvo da igra za Bosnu, a mi ko telad neka, imas priliku rjesit najgorz poziciju za 10,godina al jok, mozel kako mali ja noge doci il kad tranafer u Junajted napravi da ga zovemoimekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:05Da se ja šta pitam k'o što se ne pitam ne bi ovaj nikad dobio pozivJavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 10:55
Javio se Anelo otac u komentarima na bhfudbalu.. znaci li ovo sta?![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne slazem se mnogo toga s tobom, ali tu definitivno dijelim tvoje misljenje. Bas sam i ja o tom razmisljao.. Covjek ima 6 asistenata, sportski direktor, skoutovi neki bla bla, video konferencije, kontakti, gledanje utakmica uzivo... i na kraju isti spisak hahaha.Ghuraba je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:11A brat Dusko i njegovih 16 saradnika svako malo bajgi imaju 'video okupljanja', jos se strucnjaci i u Mostaru nadjose...![]()
Ocekujem novinare s pitanjima tipa: "Kakvu atmosferu ocekujete s obzirom da ova korona hara cijelim dunjalukom, da li su igraci utuceni s obzirom na smanjenje primanja kod mnogih itd"...![]()
Izadji Dusko danas i reci slusajte ja sam ovdje jos par mjeseci, hocu da probam da odvedem Bosnu na Euru, za to mi trebaju iskusni igraci. Nemojte ocekivati neke velike promjene za ova okupljanja... I da se jednostavno zna.
@igrajlopte 🐦
- imekorisnicko
- Kontakt:
brt,da tebi treba kaže "slušaj,za 5 minuta da si se nacrto tu i tu il ja odo sa drugim,šta bi ti uradio?JavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:19I ja da sam mu otac, poslao bih dijete u svedsku da igra. Ko **** Bosnu koja nece kurcem da makne nesto da urade. Ocito da zelju ima prvo da igra za Bosnu, a mi ko telad neka, imas priliku rjesit najgorz poziciju za 10,godina al jok, mozel kako mali ja noge doci il kad tranafer u Junajted napravi da ga zovemoimekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:05Da se ja šta pitam k'o što se ne pitam ne bi ovaj nikad dobio pozivJavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 10:55
Javio se Anelo otac u komentarima na bhfudbalu.. znaci li ovo sta?![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva odbrana, krvare mi oci kada citam.
Nabijem ja na **** onog ko kaze da menadzeri i savez ne sastavljaju spisak selektoru pa makar to bio i Dušan Bajević
Rodjeni su pitarske picke!
Mozda nam je odbrana qarina, ali zato nam je napad los.

@igrajlopte 🐦
- JavierBosnia
- Kontakt:
@imekorisnicko
De ba, godinu dana se prica hajmo dovest malog tamo vamo, dobar mlad sve top. Sad kad treba, niko nista
Sta treba mali da ceka 28 godina da dobije poziv u repku?
Covjek fino kaze reagujte, ako necete vi, da znam sta sa djetetom. Jer idealna prilika je ova liga nacija da negdje pocne igrati, ili tano ili ovamo.
De ba, godinu dana se prica hajmo dovest malog tamo vamo, dobar mlad sve top. Sad kad treba, niko nista
Covjek fino kaze reagujte, ako necete vi, da znam sta sa djetetom. Jer idealna prilika je ova liga nacija da negdje pocne igrati, ili tano ili ovamo.
Gledaj ovog brata sa Sadikovicem...
Ovaj Mirso da je pametan, hladno bi pustio sina da zaigra za Svedjane vec sad u septembru, a nek nasi nastave zvati Sabanadzovice, Cipetice i ostalu klapu.

Ovaj Mirso da je pametan, hladno bi pustio sina da zaigra za Svedjane vec sad u septembru, a nek nasi nastave zvati Sabanadzovice, Cipetice i ostalu klapu.
-
- Kontakt:
Sadikovic u Krskom lopte na treningu nosio i pakovao klupsku opremu posle utakmice i ti bi ga u reprezentaciju, momak nije mogao slovensku ligu igrat, a pricas o njemu ko da je Makelele.Bbake je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:16Gdje igra, jer ne igra već šest mjeseci. Gdje igra Bešić? Gdje svi vezni osim Pjanića i Krunića?
Sa druge strane Sadiković je motor Želje koji trenutno pokazuje dimenziju više za okvire plbih a sam Sadiković nivo igre daleko daleko iznad samog takmičenja. Standardno dobar, pa na +35 protiv Borca momak istrči 11.9 km. O pasovima da ne pričam, osim Pjanića ostali mogu sanjat takav pas i nećemo se raspravljati, ko bar malo prati Želju, zna o čemu govorim.
Ali hbga, mana su mu Bešić i Cimirot bez utakmice u nogama zadnjih šest mjeseci.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pozitvno je sto nema Zukanovica.
Tolka frka se digla oko ovog Hadzikadunica i sad ga nema na spisku?
Cudno sto nema Demirovica...
Ja nikad ni slucajno ne bih zovnuo nijednog igraca iz premijer lige. A vala ne bih ni iz Rijeke, Vojvodine, Hajduka, Aek-a...
Spisak samo potvrdjuje da je reprezentacija vec duze vrijeme u silaznoj putanji....
Ja nikad ni slucajno ne bih zovnuo nijednog igraca iz premijer lige. A vala ne bih ni iz Rijeke, Vojvodine, Hajduka, Aek-a...
Spisak samo potvrdjuje da je reprezentacija vec duze vrijeme u silaznoj putanji....
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sve ok,problem je s jedne strane njegov pristup i način,a sa druge strane naše generalno nepovjerenje u savez i selektore, da vjerujemo u iste svi bi u horu podržavali da se ovaj otac i sin mu otkači jednom za sve vremenaJavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:25@imekorisnicko
Moraju Hadzikadunicu prvo papire rijesit.emir012 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:27Pozitvno je sto nema Zukanovica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa bi vi isti plakali za godinu kad budete gledali Sunjica i Zukanovica. Ko nas yebe kad smo glupi
OK, hvala na pojasnjenju.DamirT je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:29Moraju Hadzikadunicu prvo papire rijesit.emir012 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:27Pozitvno je sto nema Zukanovica.
Bajević je doveden da nas na autoritet provede kroz dvije tekme baraža.
Da je znao da će se sve ovio desit, ne bi nikad pristo da nas vodi.
Čisto sumnjam da je ikad pogledo pola ovih igrača, niti ga interesuju.
Da je znao da će se sve ovio desit, ne bi nikad pristo da nas vodi.
Čisto sumnjam da je ikad pogledo pola ovih igrača, niti ga interesuju.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, hurem i 37 gostiju.