Nisam htio da postavljam dok se ne završi Liverpool. Pošto je opšte poznato da navijam za LFC,
nekako sam imao osjećaj da će zijaniti.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
cala je napisao/la:mogu mislit sta je raje popadalo na sevilli, Sevilla-Almeria 1:3 2 koef: 5,70
ma to moj jaran bacio sihre kojekakve, lik se tek poceo kladiti odmah jucer rece sevilla-almeria 2, ja konto zajebeva se kad donosi lik listic samo taj par na njemu hahahare_king je napisao/la:cala je napisao/la:mogu mislit sta je raje popadalo na sevilli, Sevilla-Almeria 1:3 2 koef: 5,70
sreca pa sam jedan od njih
U kojoj kladionici ima to ?harry_90 je napisao/la:Los dan na kladi,al sve je to popravio Bingo,dobitak 50 km,pravo me izvuklo.Prva dva listica binga ja bubao brojeve,dok radnice ne rece da mozes boje izabrat koje zelis,i ja kazem daj mi narandzastu,i izadju sve do 50km,i izadjem iz klade ko gospodin,dosao sa 3 km,izasao sa 50 km.Narandzasta,zuta,crvena najvise izlaze u Bingu,ja nisam ponovo htjeo narandzastu uplatit i sve izadju do 100 kmkontao narandzastu,al ja promjeni misljenje i rece joj plavu boju
cestitam..nadam se da si dosta ulozio na taj tiketOTNYS_YNWA je napisao/la:@Omerbavarac. Svaka čast, odlični listići.
Nisam htio da postavljam dok se ne završi Liverpool. Pošto je opšte poznato da navijam za LFC,
nekako sam imao osjećaj da će zijaniti.
OTNYS_YNWA je napisao/la:U kojoj kladionici ima to ?harry_90 je napisao/la:Los dan na kladi,al sve je to popravio Bingo,dobitak 50 km,pravo me izvuklo.Prva dva listica binga ja bubao brojeve,dok radnice ne rece da mozes boje izabrat koje zelis,i ja kazem daj mi narandzastu,i izadju sve do 50km,i izadjem iz klade ko gospodin,dosao sa 3 km,izasao sa 50 km.Narandzasta,zuta,crvena najvise izlaze u Bingu,ja nisam ponovo htjeo narandzastu uplatit i sve izadju do 100 kmkontao narandzastu,al ja promjeni misljenje i rece joj plavu boju
![]()
Koliko se brojeva izbacuje i slično ? Ako možeš ukratko da objasniš.
jos mi je draze..king siOTNYS_YNWA je napisao/la:@ADISE
Na svaki listić ulažem minimalno 10 KM. Nekada odigram na markicu kada je slaba ponuda.
MORA izdrzat...OTNYS_YNWA je napisao/la:Valjda će izdržati Marseille. 233,64 nije mala para.
Eto ga 9200 RSD na ovom i 4800 na onome drugom za sasvim solidan dan,ipak sam poprilicno u plusu danas kada se sve sumira,mislio sam da sam manje.Devil je napisao/la:--
tiket 2:
Gent-Charleoi 1&tim12+ 1.50![]()
Bayern-St.Pauli 1&tim12+ 1.40![]()
Seongham da gol 1.20![]()
Middlesborough da gol 1.35![]()
Paris FC-Magenta 1 1.20![]()
Siena-Ascoli 1 1.50![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:Valjda će izdržati Marseille. 233,64 nije mala para.
U Remi kladi,samo kazes koju ces boju odigrat,a ne da bubas brojeveOTNYS_YNWA je napisao/la:U kojoj kladionici ima to ?harry_90 je napisao/la:Los dan na kladi,al sve je to popravio Bingo,dobitak 50 km,pravo me izvuklo.Prva dva listica binga ja bubao brojeve,dok radnice ne rece da mozes boje izabrat koje zelis,i ja kazem daj mi narandzastu,i izadju sve do 50km,i izadjem iz klade ko gospodin,dosao sa 3 km,izasao sa 50 km.Narandzasta,zuta,crvena najvise izlaze u Bingu,ja nisam ponovo htjeo narandzastu uplatit i sve izadju do 100 kmkontao narandzastu,al ja promjeni misljenje i rece joj plavu boju
![]()
Koliko se brojeva izbacuje i slično ? Ako možeš ukratko da objasniš.
Mislim da ga nisi razumio. Ako ima ikakve veze sa onim bingom koji je u formuli, onda postoji 4-5 boja(bezveze sam lupio, da se razumijemo). Eh, npr brojevi: 1, 14, 22, 34, 44 su crvene boje, zatim 2,12, 24, 33, 42 su zelene, bla, bla, bla. Da ne bi momak lup'o glavu iznivljajući, onda samo kaže ženi da mu odigra sve crvene i to je to.OTNYS_YNWA je napisao/la:Npr. Kažeš crvena boja. I šta je fazon ?
Mora izaći prva ili ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.