NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 16 avg 2020, 17:16

legenda reala je napisao/la:
16 avg 2020, 17:05
nebeskasila je napisao/la:
16 avg 2020, 15:29
Kakav je ovaj Galisic. Ofanzivni vezni to nam i treba. Veze nikakk nemamo ne mogu vjerovati sa ovakvim.igracima da je toliko.losa igra
Ma ako je na nivou od prije 5-6 godina ima da dominira ligom bolji igrac od Fajica al ko zna u kakvom je stanju pa dolazi u ovu nasu ligu, prije jedno deset godina kad je bio mladi reprezentativac BIH bio je strasan igrac
Da je na tom nivou ne bi dolazio u ovu ligu, ali je igracina sigurno za ovaj rang takmicenja
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 16 avg 2020, 23:25

Galesic kao igrac je predobar za vasu ligu. Razlog zbog kojeg je dosao kod vas je vjerovatno taj sto voli malo da kocka i koju vise da popije pa je za ocekivati da on i fajic dobro saradjuju :-D ako ga u tome iskontrolisete ili istrpite,bice vam najbolji igrac

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 16 avg 2020, 23:55

Treba pokušati dovesti ozbiljnog trenera koji je ime u bosanskom fudbalu. Zašto ne pokušati dovesti Husrefa Musemića ili Dragana Jovića...Jedinstvo mora u PL BiH....puna podrška Hamdiji Abdiću Tigru i svima u klubu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2020, 00:13

Ne daj Boze Musemica, mozemo onda i Karaca, svakako i on yebe odreda sve igracima...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 avg 2020, 00:23

harden je napisao/la:
17 avg 2020, 00:13
Ne daj Boze Musemica, mozemo onda i Karaca, svakako i on yebe odreda sve igracima...
Ako vec mijenjate trenera ne dovodite sabloniste tipa husref i slicni old school.
Ima super mladih i dobrih trenera

Inace dobar igrac je obo i bit ce od ogromne pomoci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 avg 2020, 00:43

O kakvim vi trenerima.pricate. mi imamo treneram 2 utakmice 2 pobjede. Ovom ligom se ne bi bajern prosetao i nez jel.vi ocekujete 30 pobjeda. Tek za par utakmica cemo znati jel do trenera ili ne. Ni meni igra nije fina ali dvije pobjede imamo budite na zemlji.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 avg 2020, 01:09

Ma dobar je Berberović, kad im je očitao lekciju igrali su puno bolje drugo poluvrijeme.
Ko god sad da dodje nece biti bolji od Berberovica koji je upoznao srž ekipe, tako da bzvz ne drobite.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2020, 01:16

17 avg 2020, 00:43
O kakvim vi trenerima.pricate. mi imamo treneram 2 utakmice 2 pobjede. Ovom ligom se ne bi bajern prosetao i nez jel.vi ocekujete 30 pobjeda. Tek za par utakmica cemo znati jel do trenera ili ne. Ni meni igra nije fina ali dvije pobjede imamo budite na zemlji.
OK su bodovi ali u te dvije utakmice smo igrali 15min dobrog nogometa. Ono sto svi misle je da je bolje preventivno rijesiti taj problem, jer nakon sto Berber prospe 3-4 utakmice bit ce kasno za popravljanje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 avg 2020, 01:58

harden je napisao/la:
17 avg 2020, 01:16
OK su bodovi ali u te dvije utakmice smo igrali 15min dobrog nogometa. Ono sto svi misle je da je bolje preventivno rijesiti taj problem, jer nakon sto Berber prospe 3-4 utakmice bit ce kasno za popravljanje.
Pa eto ostali klubovi ce tuci sve redom. Prosipace svi bodove tako i mi moramo. To je takva liga. Ne ocekujte sve pobjede. A drugi trener ovdje bi bio jos gori jer ovsj je birso igrace ovsj je pripremao i covjece nakon 2 pobjede prics se o drugim trenerima sta ce biti sko izg od bratstva. Do prije par mjesefi smo mogli sanjati o ovom sto sad imamo i opet smo nezadovoljni i pohlepni.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2020, 02:01

17 avg 2020, 01:58
harden je napisao/la:
Pa eto ostali klubovi ce tuci sve redom. Prosipace svi bodove tako i mi moramo. To je takva liga. Ne ocekujte sve pobjede. A drugi trener ovdje bi bio jos gori jer ovsj je birso igrace ovsj je pripremao i covjece nakon 2 pobjede prics se o drugim trenerima sta ce biti sko izg od bratstva. Do prije par mjesefi smo mogli sanjati o ovom sto sad imamo i opet smo nezadovoljni i pohlepni.
Niko ne trazi sve pobjede niti da igramo ko Bayern, jednostavno su ljudi misljenja da se ovakvom igrom nece moci zavrsiti na prvom mjestu... Igrali smo dvije utakmice kod kuce, ako tebi nije jadno da smo od 180min nogometa kod kuce imali samo 15-20 dobrih minuta ne znam onda...

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 17 avg 2020, 10:12

harden je napisao/la:
17 avg 2020, 02:01
17 avg 2020, 01:58
harden je napisao/la:

Niko ne trazi sve pobjede niti da igramo ko Bayern, jednostavno su ljudi misljenja da se ovakvom igrom nece moci zavrsiti na prvom mjestu... Igrali smo dvije utakmice kod kuce, ako tebi nije jadno da smo od 180min nogometa kod kuce imali samo 15-20 dobrih minuta ne znam onda...
Svi se sjećamo kad smo se ganjali sa Slobodom, pa dođe Gošk I uzme nam sve.. A mi ih utjerali ih u 16 metara.. Bodovi su bitni. Kad uzimamo bodove protiv ovakvih ekipa sa lošom igrom, znaci da ima prostora da rastemo.. A sjetite se ove Zvijezde prošle godine prvo kolo.. U pola sata smo ih ubili, trebali voditi tri razlike, a na kraju spašavali bod..

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 17 avg 2020, 10:16

Najdraži su mi ovi sto su jucer htjeli gasiti klub zbog 500 hiljada i krenuti od nule ili pak da domaci igraci igraju, jer nam stranci ne trebaju, imamo mi svoju djecu... Boze sacuvaj

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 17 avg 2020, 10:56

Pojedini od vas ko da ovu ligu prate od ove godine. Ovdje je 40% mesetarenja, 60% fudbala. Ne briljiramo mi na terenu to stoji, ali bodovi pricaju prijatelji moji. Dok je bodova koga briga igras li lose ili dobro? Morate shvatiti da su igracima teske noge jos od priprema, morate shvatiti isto tako da je 17:30 vrijeme utakmice tesko vrijeme. Sve to utice na ritam ekipe i svakog igraca posebno. Ne mogu se svi adaptirati tako brzo. Bicemo mi jos bolji iz kola u kolo, pogotovo dolaskom Galesica sada. Samo jako i naprijed do cilja!!
Volim samo Jedinstvo Bihać

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2020, 11:01

Nek drugim ekipama nisu teske noge od priprema i zeznut termin.

Sve je to ok sto govorite za bodove, samo ce se bodovi trsko uzimati ovakvom igrom. Ne bi ih ni protiv Zvijezde uzeli da nije Wily branio kako jest i Tankuljic iznudio penal, nismo imali suta na gol.

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 17 avg 2020, 12:42

Kad bi gledali karijeru i klubove zvučnije ime nije hodalo pod Boricima od brke Katalinica.. Imali smo ime i zvučne igrače, A ne sjećam se da je igra bila gora ni kod onog Smajića.. Nemojte ni od Zvijezde praviti Reala.. Imali tri suta, od toga dva iz slobodnjaka.. Niko je spominje stativu Besagica, a nije bas ni da je bilo toliko loše. Prije bi rekao da ga je onaj trener iznenadio formacijom, a kad su se preslozili drugo poluvrijeme je bilo dosta bolje..

Na kraju, j... suteve po golu, ako lopta ne završi u golu.. To je samo statistika

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 avg 2020, 14:30

Ni ja ne mogu vjerovati koliko smo mi negativni. Imamo odbranu da se branimo 90 min bod gola primiti necemo a napad isto tako koji ce morati zabiti gol na svakoj utakmici. Samo igrati hrabro ne se bojati. Pored Haracica Fajica Ibrisimovica cak ih jos ima da su tu uz njih mi se trebamo braniti i bojati nekog.
Zadnji put kad smo.imali igru je kad smo pobijedili Slobodu u Bihacu kad je Janjos otisao. E tad je bila.igra i visè od tad igre nisam.ni vidio a isto tako ni kod jednog naseg protivnika ja nisam.vidio.igru. ko to u ovoj ligi igra fin nogomet?

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 17 avg 2020, 14:36

Kad ce se znati hocemo li moci gledati live utakmicu Bratstvo-Jedinstvo, tj. hoce li ovi nasi ici tamo prenositi?

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 17 avg 2020, 14:48

Mramic24 je napisao/la:
17 avg 2020, 14:36
Kad ce se znati hocemo li moci gledati live utakmicu Bratstvo-Jedinstvo, tj. hoce li ovi nasi ici tamo prenositi?
Objavili su na stranici da će se sutra znati

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 17 avg 2020, 14:55

fontes je napisao/la:
17 avg 2020, 14:48
Mramic24 je napisao/la:
Aha evo sad vidim , hajd ako nista to ce biti dobro zbog korone da mozemo gostujuce pratiti ...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 avg 2020, 15:35

fontes je napisao/la:
17 avg 2020, 14:48
Mramic24 je napisao/la:

Pa ne znam zasto neki klub ne bi dozvolio da se snima.utakmica. a plus to je za nas klub dobro jer igtsmo u gostima a karte ce se prodavati jer cemo opet svi kupovati da gledamo samo ne znam kakva je zarada prodal se ista karata

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.