Precizan je i sa žvakom, to se ne smije zaboravit.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Muhamed Bešić
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hajde sta kukate tako?Ako nas oni levati iz Irske dobiju,a sve govori da hoce, moze ih mume bar dobro namlatiti.Po principu ne znamo sa loptom al znamo da se bijemo.I to je nesto.
Dan tmuran ja mahmuran
- invincible1921
- Kontakt:
Bešić odigro pola sata za Everton, u priateljskoj protiv Blackpoola.
Dzaba,kad ce ga opet negdje posuditi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ancelotti ne zna kako ga nogom nabit, pa ga mora nekako preko prijateljskih prodat..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
However, in the latest episode of the Talking the Blues podcast, Costigan discussed his performance against the Seasiders and slated him for it, commenting on the assumption that he only took part in order to keep up his fitness with a view to selling the midfielder.
He said: “If that is the case, Besic’s market value is now less than my stair carpet. He had a mare and looked like a player gone.”
The podcast pundit later continued: “I like Besic, [I’ve] got a lot of time for him but he looks like toast, or maybe he was just very, very unfit.
“[He made] a couple of extraordinarily sloppy passes where he just didn’t even look and played it straight to Blackpool feet, where you could go, ‘Where’s his head at?'”
Sramoćenja se nastavljaju
Na spisku se nalazi igrač koji fizički nije uopšte na nivou.
He said: “If that is the case, Besic’s market value is now less than my stair carpet. He had a mare and looked like a player gone.”
The podcast pundit later continued: “I like Besic, [I’ve] got a lot of time for him but he looks like toast, or maybe he was just very, very unfit.
“[He made] a couple of extraordinarily sloppy passes where he just didn’t even look and played it straight to Blackpool feet, where you could go, ‘Where’s his head at?'”

⚜️~⚜️~⚜️
- DonerKebab
- Kontakt:
I da imas 200 kila feninga ne ostavi njima!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:33However, in the latest episode of the Talking the Blues podcast, Costigan discussed his performance against the Seasiders and slated him for it, commenting on the assumption that he only took part in order to keep up his fitness with a view to selling the midfielder.

..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
-
- Kontakt:
Oko 75 do 80 minute počeo je malo veći pritisak talijana gdje sam u jednom momentu samo čekao trenutak kad će nam ga uvalit. Ulaskom Besica nekako se to sve skupa smirilo i priveli smo smireno tekmu kraju, a imao je i kontru lijepu za pogoditi. Pravi Bešić nama itekako treba ima tu drskost i hrabrost u ključnim momentima kad se tekma lomi, volio bi da sto prije nađe klub u kojem će igrati.
- invincible1921
- Kontakt:
Zamalo u prvom kontanktu nije crvenj dobio kad je bez ikakve potrebe na 40m nagazio insigneaZkaoZenica je napisao/la: ↑05 sep 2020, 14:21Oko 75 do 80 minute počeo je malo veći pritisak talijana gdje sam u jednom momentu samo čekao trenutak kad će nam ga uvalit. Ulaskom Besica nekako se to sve skupa smirilo i priveli smo smireno tekmu kraju, a imao je i kontru lijepu za pogoditi. Pravi Bešić nama itekako treba ima tu drskost i hrabrost u ključnim momentima kad se tekma lomi, volio bi da sto prije nađe klub u kojem će igrati.
=\_1921_/=
Steta sto ga ne ubi onaj komsija kad su se tukli zbog medje. Ovako ga i dalje moramo gledati u reprezentaciji.
I ono u čemu je bio dobar, tj. praćenje igrača, više ne može iznijeti. Ne vidim uopće razlog za poziv u baražu.
Pod hitno naci klub igrati u protivnom nek ostane kuci
- ArtVandelay
- Kontakt:
Morel se u galatasaray momçino
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Nazire se novi slucaj Hajrovic >
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Obojica su nomadi, nemaju stalno prebivalište.
⚜️~⚜️~⚜️
Njemu je ovakvom mjera Zukin Fatihspor ako i to ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Morel se iđe ljudino, nabro si 11 miliona eura kroz ovih 6 godina u Evertonu, boli te briga sad lagano Kina ako moze ikako 

Nastupi za reprezentaciju: Bešić 45 - Rahimić 40.
Bolić 51, Barbarez 47, Salihamidžić 43, Baljić 38... Zabrinjavajuće.
Bolić 51, Barbarez 47, Salihamidžić 43, Baljić 38... Zabrinjavajuće.