hahahahahaha jedan je veseli
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Napravio sam brzinski neke highlightse Dade ali koju obuhvaćaju samo ovaj period otkad se vratio u Želju dakle od zime 2019. do ove sezone. Golovi, asistencije i poneki šut s distance. Njegov šut pogotovo postane impresivan kad ovako skupiš sve u jedan video.
Hvala @Braco.braco je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:27Napravio sam brzinski neke highlightse Dade ali koju obuhvaćaju samo ovaj period otkad se vratio u Želju dakle od zime 2019. do ove sezone. Golovi, asistencije i poneki šut s distance. Njegov šut pogotovo postane impresivan kad ovako skupiš sve u jedan video.
Šut, pas, postavljanje, čitanje igre, pregled, organizacija.
Ponavljam se ali trenutno jedan od najboljih igrača lige.
Željezničar za život cijeli!
-
SudoHusika
- Kontakt:
U kakvog igrača je Dadara stasao. Kapa dole momčino, prvo tebi a onda i Babuki. On vrijedi suho zlato. Kompletan veznjak, trkač, kreator, destruktivac i šuter. 500.000eura je malo za ovog momka. Nastavi šamarati do kraja sezone i donesi nam znatnih poluga u klub.braco je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:27Napravio sam brzinski neke highlightse Dade ali koju obuhvaćaju samo ovaj period otkad se vratio u Želju dakle od zime 2019. do ove sezone. Golovi, asistencije i poneki šut s distance. Njegov šut pogotovo postane impresivan kad ovako skupiš sve u jedan video.
Ti njega komotno sada možes postaviti u srednje jake evropske ekipe i da se ne poatidiš ničega i nikoga. Videoton, Ferenc, Plzen, Osijek, Rijeka, tamo u Austriji i Češkoj pa čak i u Poljskoj.
Meni bi bila sminka samo da ga prestave dok se sezona ne zavrsi ili ne udjemo u zadnjih 2/3. Ali eto kako igramo u ovim trenutnim bolje da nista ne diraju dok gluho bilo ne krene po zlu
@igrajlopte 🐦
-
SudoHusika
- Kontakt:
Kako me svaki dan trzne ovaj Macronov story, pogotovo kada se nazire plava boja. Sve kontam evo ga.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Još deset dana je ostalo do duela Maccabija i Željezničara u Haifi u prvom pretkolu Evropske lige, a stižu dobre vijesti za Željezničar.
Naime, Maccabi je danas zvanično potvrdio da se rastao sa Trentom Sainsburyjem, velikom zvijezdom ovog tima i ikonom australske reprezentacije, za koju je on nastupio 48 puta.
Iz izraelskog tima su se zahvalili Sainsburyju i poželjeli mu sreću u nastavku karijere, a svakako da će njegov izostanak biti teško nadoknaditi.
Sainsbury je prošlog ljeta u Maccabi stigao iz PSV-a, a ranije je igrao i za Inter.
U prošloj sezoni je za Maccabi nastupio 31 put, a postigao je dva gola iako igra na stoperskoj poziciji
Naime, Maccabi je danas zvanično potvrdio da se rastao sa Trentom Sainsburyjem, velikom zvijezdom ovog tima i ikonom australske reprezentacije, za koju je on nastupio 48 puta.
Iz izraelskog tima su se zahvalili Sainsburyju i poželjeli mu sreću u nastavku karijere, a svakako da će njegov izostanak biti teško nadoknaditi.
Sainsbury je prošlog ljeta u Maccabi stigao iz PSV-a, a ranije je igrao i za Inter.
U prošloj sezoni je za Maccabi nastupio 31 put, a postigao je dva gola iako igra na stoperskoj poziciji
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nece oni nikad prije kluba objaviti zato i prate na instagramu sve klubove. Prvo klub objavi pa malo nakon toga oni stave na svoju stranicu.SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 17:01Kako me svaki dan trzne ovaj Macronov story, pogotovo kada se nazire plava boja. Sve kontam evo ga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ponovio sam vec par puta. Da bi zaradili novac na npr. Sadikovicu, ako se razmislja o njegovoj prodaji na kraju sezone onda mu se mora produziti ugovor koji traje do ljeta naredne godine. Ista stvar vezana za ugovore je i sa Sehicem, Bojom itd. Ne moze se zaraditi novac na igracu koji za par mjeseci moze potpisati predugovor za bilo koji klub. Moramo poceti malo unaprijed da razmisljamo a ne da bude sve 5 do 12..SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:56U kakvog igrača je Dadara stasao. Kapa dole momčino, prvo tebi a onda i Babuki. On vrijedi suho zlato. Kompletan veznjak, trkač, kreator, destruktivac i šuter. 500.000eura je malo za ovog momka. Nastavi šamarati do kraja sezone i donesi nam znatnih poluga u klub.braco je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:27Napravio sam brzinski neke highlightse Dade ali koju obuhvaćaju samo ovaj period otkad se vratio u Želju dakle od zime 2019. do ove sezone. Golovi, asistencije i poneki šut s distance. Njegov šut pogotovo postane impresivan kad ovako skupiš sve u jedan video.
Ti njega komotno sada možes postaviti u srednje jake evropske ekipe i da se ne poatidiš ničega i nikoga. Videoton, Ferenc, Plzen, Osijek, Rijeka, tamo u Austriji i Češkoj pa čak i u Poljskoj.
Hajmo ispostovat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ne bude li bar 6 hiljada onda smo i mi smece kolektivno
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Mahalac1987
- Kontakt:
Evo i pojedinacnih koje svi prizivamo vec neko vrijeme. Hajde sada da ispostujemo, koliko ko moze naravno i da se pokazemo. Smijesno je sve ispod 5.000. ZIVIMO ZELJEZNICAR!
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Jel ko skoro bio u fan sopu. Kakva je ponuda za bebace godinu i pol,znam da je prije bili bodija i sipercica. Ima li kakvih majica ili malih dresova za djecu do 2 godine.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ima li maski i jel do 6 fan shop radi?
Na insistiranje vecine navijaca izdvojena je posebna tema za pricu o raznim forumima, forumasima, navijacima isl.. molio bih da je koristite ako zelite o tome pricati, a ovu temu oslobodite visegodisnjeg smaranja.
Forumasi koji su se registrovali samo o tome da truju na ovoj temi ce biti udaljeni.
Forumasi koji su se registrovali samo o tome da truju na ovoj temi ce biti udaljeni.
Bajramovic1999 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:26Situacija sto se tice korone se bas smirila u Kantonu, nadam se da cemo vidjet Grbavicu ove godine..
Posljednji put![]()
![]()
Tebi su onda, jarane, pogresan dres dali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.