Jarane, prvo je Amar dres dobio (XXL) pa onda ja (S). Da vide jesu dobre velicine.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
SudoHusika
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tebra, to je jedino i ostalo. Siperćića, majica, bodija, duda itd itd. Za bebe ima svega bukvalno.BarbareZeljin je napisao/la: ↑17 avg 2020, 17:59Jel ko skoro bio u fan sopu. Kakva je ponuda za bebace godinu i pol,znam da je prije bili bodija i sipercica. Ima li kakvih majica ili malih dresova za djecu do 2 godine.
Ali ovako majica nema nikako vec 7,8 dana. Sve opuhano. Doduse malo su se i oni ulijenili, ne refiluju zalihe na vrijeme.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 17 avg 2020, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Njegov posljednji put prije nego što će ga otjerat iz Želje, vidi se da mu je teško palo. Baš mi je drago što se vratio i pokazao kakav je majstor.Bbake je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:48Hvala @Braco.braco je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:27Napravio sam brzinski neke highlightse Dade ali koju obuhvaćaju samo ovaj period otkad se vratio u Želju dakle od zime 2019. do ove sezone. Golovi, asistencije i poneki šut s distance. Njegov šut pogotovo postane impresivan kad ovako skupiš sve u jedan video.
Šut, pas, postavljanje, čitanje igre, pregled, organizacija.
Ponavljam se ali trenutno jedan od najboljih igrača lige.
Sadiković nakon odlaska sa Grbavice: Željo će uvijek biti moj tim
– Mislim da raskid ugovora nije lagan za bilo kojeg igrača, a meni je posebno teško pao jer se desio sa mojim prvim klubom u karijeri. To je klub koji mi je dao mnogo toga. Osvajanje šampionske titule, igranje evropskih utakmica, nastupe za mladu reprezentaciju…
– Kada je došao Miloš Kostić za trenera odlučio je otpisati veliki broj igrača. Ja sam se tek oporavio od povrede i on mi je rekao da se ne uklapam u njegov sistem igre. Ponudio mi je da se borim za poziciju stopera, ali to nisam mogao prihvatiti, jer nikada u karijeri nisam igrao na tom mjestu.
– Zahvaljujem se svima. Upravi, saigračima, navijačima na prelijepom periodu koji sam proveo na Grbavici. Željo će uvijek biti moj klub bez obzira gdje igrao i pratit ću njegove igre. Želim im mnogo sreće u evropskim utakmicama i da titulu vrate na Grbavicu – kazao je na kraju razgovora za **** Damir Sadiković.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Iskreno koji ti je broj na ledjima?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
to cemo vidjet protiv haife.SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:56
U kakvog igrača je Dadara stasao. Kapa dole momčino, prvo tebi a onda i Babuki. On vrijedi suho zlato. Kompletan veznjak, trkač, kreator, destruktivac i šuter.
23
-
SudoHusika
- Kontakt:
Siguran sam da on neće podbaciti. Za ostale je tesko garantovati.GOAT je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:40to cemo vidjet protiv haife.SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:56
U kakvog igrača je Dadara stasao. Kapa dole momčino, prvo tebi a onda i Babuki. On vrijedi suho zlato. Kompletan veznjak, trkač, kreator, destruktivac i šuter.
Veselinovic ce sokirati ljude u Izraelu. Oni dok dodju sebi od soka mozda i zabijemo neki golcic.
treba se pojacati
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako on ne podbaci mi cemo proci dalje.Haifa je najjaca na sredini terena a odbrana i napad su talasika.SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:41Siguran sam da on neće podbaciti. Za ostale je tesko garantovati.GOAT je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:40to cemo vidjet protiv haife.SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:56
23
Da manje kukas
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
SudoHusika
- Kontakt:
GOAT je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:57Ako on ne podbaci mi cemo proci dalje.Haifa je najjaca na sredini terena a odbrana i napad su talasika.SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:41Siguran sam da on neće podbaciti. Za ostale je tesko garantovati.
Složio bih se. Nadam se da će fizički spreman dočekati tekmu, sto se psihe tiče - mislim da je sazrio u potpunosti. Mada, trebat' će mu pomoc ostatka vezne linije. Pogotovo partnera na zadnjem veznom (ako izađemo 4231).
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja nikada nisam sumnjao u Amara,u one okolo i dalje sumnjam.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E cuj raskinuliirfo je napisao/la: ↑17 avg 2020, 19:04https://sportsport.ba/fudbal/najbolji-i ... lub/372232
Samo za ljozeeta
Treba ih pitat imaju li oni plate
-
SudoHusika
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Hrasno15 i 16 gostiju.