Tvoje informacije su najjace.
Samo da ti je jednostavniji nik, sad vi rekao @tm01jgkd Number 1

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:37Nasem Sarajevu treba veliko pospremanje , cistka. Ostavio bih:
1.RAHMANOVICA(malo izvjesno), Akademce (neke na posudbu)
2. Tatara, Pejovica( ? , vidjet cemo sta moze) , Zinedina , Fanima , Milicevica
3. Za klupe ostavio: Ahmetovica,Dupovca,Jukica i Hodzica
Zahvaliti se:
Krsti, Oremusu ( vjerovatno je nekad bio super), Handzicu, Hebibovicu
, TSS
, Dzaficu pa i ova trakavica oko Serbecica
Angazovati :
Strance angazovati na pozicijama: desni bek , stoper (po mogucnosti ljevak), spic. Ne moraju nuzno biti stranci, ali sumnjam da ima u BiH kvaliteta za FKS.
Najteze bi se bilo ovim zahvaliti i zadrzati Rahmana. RAHMANOVIC je igrac koji pravi prevagu za Sampiona i prosjecne ekipe. Drzi i razigrava Ahmeta i Tatara. Najjaci bi mi bio Emir kad bi nasao povoljno rjesenje za ove za zahvale. Mozda sam bezobrazan i nezahvalan , a mozda nemam pojma o lopti.
Ti si nam uvijek ovdje dobro došao, jeste, FACE prijenos radi.
Haha sjećaš li se brate kad su iz južne amerike prenosili? Kad ono slika ništa nije valjala hahahamuhamedhulk je napisao/la: ↑17 avg 2020, 19:33Face ce samo emitovati sa njihovog yt kanala. Nije prvi put da tako prenose utakmice...to moze bilo koja kuca raditi..
Naravno da je takomuhamedhulk je napisao/la: ↑17 avg 2020, 19:33Face ce samo emitovati sa njihovog yt kanala. Nije prvi put da tako prenose utakmice...to moze bilo koja kuca raditi..
Ali nemoze bilo koja kuca biti medijski partnermuhamedhulk je napisao/la: ↑17 avg 2020, 19:33Face ce samo emitovati sa njihovog yt kanala. Nije prvi put da tako prenose utakmice...to moze bilo koja kuca raditi..
Ne treba se zalijetat. Ne zelim biti "negativac" ali te "lagane" utakmice su bas najteze. Momci trebaju ostat na zemlji i obavit to profesionalno.
Ma jest brate ali po svim segmentima mi smo za njih sto je prošle godine Bate bio za nas, možemo mi igrat s njima ali ispadanje im ne gine
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ahrefs [Bot], JavierBosnia, riki46, skoJaa i 36 gostiju.