"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Realno glupost sto se igra na 4 dobivene u ovoj mjehuru
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jokic je all star, ali je sve osim cluch sutera, neznam zasto njemu non stop daju sansu da zavrsi mec kad ocigledno nije taj kalibar. I prosle godine protiv Portlanda on uzima zadnji sut.