Mario Pasalic
Marko Rog
Dejan Lovren
Nikola Moro
Do sada dosta skromno, ali bi do kraja dosta igraca trebalo promijeniti klubove.
Joj ti bekovi su i nama rak rana. Nakon Ivanovića nemamo krstenog desnog beka, a jos i kad Kolarov ode ne znam nikog osim mozda Ristića i Rodića iz Zvezde da bi to mogao igrati u formaciji sa 4 nazad...
Sto se Hrvatske tice, mi na lijevom boku trenutno imamo Barisica iz Rangersa i on je prva opcija. Od mladjih tu je Bradaric koji s 20 godina igra standardno u Lilleu, Sosa koji je puno vise obecavao, trenutno je u Stuttgartu, te Colina iz Hajduka koji se povezuje sa Celticom. Ajmo rec da imamo perspektivne igrace, a sto ce biti na kraju vrijeme ce pokazat. Bradaric je vec kalibar za A tim, ali jos uvijek je u u21 s tim da ga nema na zadnjem popisu jer je pod suspenzijom zbog crvenog kartona.marconato je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:03Joj ti bekovi su i nama rak rana. Nakon Ivanovića nemamo krstenog desnog beka, a jos i kad Kolarov ode ne znam nikog osim mozda Ristića i Rodića iz Zvezde da bi to mogao igrati u formaciji sa 4 nazad...![]()
Imamo i mi u perspektivi lijevo Terzića iz Fiorentine, 99 godiste, ali ima skoro nikakvu minutazu. Pitanje je hoce li se izboriti. Desno niko vrijedan pomena. Trpaju Milenkovića ili Maksimovića da krpe...Pitagora je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:14
Sto se Hrvatske tice, mi na lijevom boku trenutno imamo Barisica iz Rangersa i on je prva opcija. Od mladjih tu je Bradaric koji s 20 godina igra standardno u Lilleu, Sosa koji je puno vise obecavao, trenutno je u Stuttgartu, te Colina iz Hajduka koji se povezuje sa Celticom. Ajmo rec da imamo perspektivne igrace, a sto ce biti na kraju vrijeme ce pokazat. Bradaric je vec kalibar za A tim, ali jos uvijek je u u21 s tim da ga nema na zadnjem popisu jer je pod suspenzijom zbog crvenog kartona.
Godinama je lijevi bocni bio crna rupa u sastavu, a trenutno je to desni. Vrsaljko ne moze povezati tri utakmice bez ozljede, a prvi sljedeci pravi bek je Bartolec koji s 25 godina ne igra standardno u Kopenhagenu. Tu vec vidim krpanje sa Jedvajem ili cak Vidom. Sto je najgore, ne vidim ni nekog mladjeg da se nametne u blizoj buducnosti. U Dinamu su tu Slovenac i Iranac, u Hajduku Juranovic kojeg su prodali u Poljsku, u Rijeci Crnogorac, Osijeku Brazilac...
On je u u21 reprezentaciji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.