FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nije nikakva šuplja, niti laž, 100% provjerena informacija, menadžeri se hvalili na sav glas, i propalo sve ..
Nisam ja nikakva desna ruka, i sam Amar je u jednoj od izjava rekao, “jedan naš napadač je na klupi, ne zbog povrede, već zbog nekih drugih razloga” ..
Tako da opušteno, i zajedno do titule !
Bravo Džeko, Šeha i Arma, nastavi niz ..
Neće biti maximalno jer je težak vakat, ali sigurno respektabilno.
Kako god, bitno da raja prepoznaje trenutak.
@Caki, nije istina. Sve i da jeste, koja je poenta napisanog? Šta, neki naš igrač htio da ide, nahajcao ga menadžer, pa ga Amar spustio, pa nije ni došla ponuda.. I u čemu je fol, šta dobijaš sa tim što si napisao a još važnije, šta svi mi i klub dobijamo?
K'o princeze, ubaci kamen u cipelu samo nek' žulja
- Mahalac1987
- Kontakt:
ma nema veze koliko ko mozeBbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:47
@Caki, nije istina. Sve i da jeste, koja je poenta napisanog? Šta, neki naš igrač htio da ide, nahajcao ga menadžer, pa ga Amar spustio, pa nije ni došla ponuda.. I u čemu je fol, šta dobijaš sa tim što si napisao a još važnije, šta svi mi i klub dobijamo?
idemo u petak 5/5
Ma sve to stoji, samo sam htio reci, da ponovno vrijedi ono da pojedinac nije veći od kluba, od Željezničara, i da se to nikada ne smije dozvolit.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:47
Ovdje ću stati sa ovom raspravom, idemo dalje, prvi smo, navijači su opet tu, podrška je tu ..
Bravo momci
Od malena za sva vremena
MNOGE GODINE SAM PROVEO S TOBOM,
GDJE GOD IGRO BIO TU,
ZNAJ DA NIKAD NEĆU PRESTATI S BORBOM,
TEBI VJERAN OSTAĆU,
ŽELJO LEO LEO ŽELJO LEO,
TEBE LUDO VOLIM JA,
ŽELJO LEO LEO ŽELJO LEO,
LJUBAV SI MI JEDINA !
ps pitam jer bih sutra i na svoje ime da uplatim.
Šiljak se javlja, sa potvrdom o donacijiLjoZee je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:13https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... car/42995/
Evo trazimo novog direktora
Nadajmo se najboljem, klub se polako oporavlja, kad se jedna Valencija gasi, onda je svima jasno kakva je situacija u fudbalu, pa opčenito u svijetu ..
Mi trebamo biti ponosni
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
uslov je da bude sa biroaLjoZee je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:13https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... car/42995/
Evo trazimo novog direktora
-
SudoHusika
- Kontakt:
Baš, i ja se pitam.VeteranSA je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:23https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... o-o/42998/
Od kada smo mi d.o.o?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, BetonskiMozgovi, Cwirek, Ejnur, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Ferroviere1987, GavranBeli, Google Adsense [Bot], Hrasno15, KimJongEsmer, kosuljaplava, KrajinaTm87, kraljlavova, lakilone, Laudrup, legendarnadruga, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, MrkiMedo, nmkdak1ng, Orvel, PeppermintSA, Rauber33, Redfire16, Riziko, Rule_hz, seha77, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, TefalTava, Tihi, TvrtkoPrvi, VibeTribeX, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 501 gost.