svetinja!! melem za ociFaraon iz Visokog je napisao/la:
Dominacija!
Najljepsi grb
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najljepsi grb

Meni po naljepsi grbovi..
Zadnja izmjena: Giggs11, dana/u 10 dec 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
- the scouser
- Kontakt:
The club crest features a sailor in profile known by the old Genoese name of Baciccia, which translates to Giovanni Battista in Italian or John-Baptist in English. The image of a sailor is appropriate due to Sampdoria being based in the port city of Genoa.brazzo je napisao/la:to sam i ja kontao da je to neka silueta jer imaju i kod navijača na barjacima malo jasnije iscrtan lik ali opet nisam siguran tako da ne mora biti toDylan Dog je napisao/la:Meni to crno u sredini grba Sampdorie izgleda kao covjek sa lulom,ili cak preciznije,mornar sa lulom
Valjda Wiki ne laze.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ne znam da li Wiki laze ili ne, ali ja sam pitao na sajtu Sampe ljude i oni mi rekose da je taj mornar Andrea Doria. Ako oni ne govore istinu, onda i ja radim to isto. Kad ukucas Giovanni Battista na Wikiju dobijes umetnika iz XVIII veka. "Eto sta znam - nista ne znam. A dje da znam?"the scouser je napisao/la:
The club crest features a sailor in profile known by the old Genoese name of Baciccia, which translates to Giovanni Battista in Italian or John-Baptist in English. The image of a sailor is appropriate due to Sampdoria being based in the port city of Genoa.
Valjda Wiki ne laze.
- the scouser
- Kontakt:
Giovanni Battista in Italian- John Baptist (Ivan Krstitelj) in English. Sad ne znam kakve veze ima covjek sa lulom sa Ivanom Krstiteljem. Ne kazem ja da nije Andrea Doria taj covjek,samo sam htio pokazati da onaj profil pripada covjeku sa lulom,posto su oni gore bili neodlucniMaGiCa je napisao/la:Ne znam da li Wiki laze ili ne, ali ja sam pitao na sajtu Sampe ljude i oni mi rekose da je taj mornar Andrea Doria. Ako oni ne govore istinu, onda i ja radim to isto. Kad ukucas Giovanni Battista na Wikiju dobijes umetnika iz XVIII veka. "Eto sta znam - nista ne znam. A dje da znam?"the scouser je napisao/la:
The club crest features a sailor in profile known by the old Genoese name of Baciccia, which translates to Giovanni Battista in Italian or John-Baptist in English. The image of a sailor is appropriate due to Sampdoria being based in the port city of Genoa.
Valjda Wiki ne laze.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
ma jbg to je još nepoznanica ali jedino što je izvjesno je da predstavlja neku osobu, a ko je to nikad saznati nećemothe scouser je napisao/la:Giovanni Battista in Italian- John Baptist (Ivan Krstitelj) in English. Sad ne znam kakve veze ima covjek sa lulom sa Ivanom Krstiteljem. Ne kazem ja da nije Andrea Doria taj covjek,samo sam htio pokazati da onaj profil pripada covjeku sa lulom,posto su oni gore bili neodlucniMaGiCa je napisao/la: Ne znam da li Wiki laze ili ne, ali ja sam pitao na sajtu Sampe ljude i oni mi rekose da je taj mornar Andrea Doria. Ako oni ne govore istinu, onda i ja radim to isto. Kad ukucas Giovanni Battista na Wikiju dobijes umetnika iz XVIII veka. "Eto sta znam - nista ne znam. A dje da znam?". Sad ko je u pitanju Ivan Krstitelj, Andrea Doria, ili neko treci, nebitno.A Sampa je nastala spajanjem dva tadasnja kluba u Genoi,Sampierdarenesea i Andrea Doria. TAko da pretpostavljam,da si ti u pravu

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Sto se tice kosarkaskih ovaj mi je najjaci , a i veliki sam ljubitelj vukova

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
juznjak, gotivan nema sta, al ja volim nasu Bosnu i njen grb.

Big club, great history, Nottm Forest.
Volim ove s PTIČURINAMA

a pazite ovo

a pazite ovo

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

It was turned around so that right looked wrong
brazzo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Blue_He4rt
- Kontakt:

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.