Ja nešto smatram da ne treba ni pretjerivati. Nešto kontam da bi interes baš op'o ako bi se za svaku utakmicu prodavale.manijakKladusa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:41moje misljenje, ne bi bilo lose ovako organizovati za svaku utakmicu, domacu naravno. Nece biti uvijek isti interes to je jasno, al kad imamo 2 milje prodani u prosjeku dobro dosle. A mislim da dvije hiljade uvijek mozemo prodati
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
- Mahalac1987
- Kontakt:
- manijakKladusa
- Kontakt:
Ima i to svoje, pokusavam pomoci koliko mogu, smatram da samo clanska nije dovoljno, na utakmice i ovako ne mogu dolaziti, nisam iz SA, pa mi ovo dodje kao super nacin, da pokazem kako pripadam negdje. Al upravu si, ne treba nisacim pretjerivatiSudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:42Ja nešto smatram da ne treba ni pretjerivati. Nešto kontam da bi interes baš op'o ako bi se za svaku utakmicu prodavale.manijakKladusa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:41moje misljenje, ne bi bilo lose ovako organizovati za svaku utakmicu, domacu naravno. Nece biti uvijek isti interes to je jasno, al kad imamo 2 milje prodani u prosjeku dobro dosle. A mislim da dvije hiljade uvijek mozemo prodati
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
-
- Kontakt:
Respect.manijakKladusa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:45Ima i to svoje, pokusavam pomoci koliko mogu, smatram da samo clanska nije dovoljno, na utakmice i ovako ne mogu dolaziti, nisam iz SA, pa mi ovo dodje kao super nacin, da pokazem kako pripadam negdje. Al upravu si, ne treba nisacim pretjerivatiSudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:42Ja nešto smatram da ne treba ni pretjerivati. Nešto kontam da bi interes baš op'o ako bi se za svaku utakmicu prodavale.manijakKladusa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:41moje misljenje, ne bi bilo lose ovako organizovati za svaku utakmicu, domacu naravno. Nece biti uvijek isti interes to je jasno, al kad imamo 2 milje prodani u prosjeku dobro dosle. A mislim da dvije hiljade uvijek mozemo prodati

Željezničar za život cijeli!
Ne bi bilo loše da recimo svi koji kupe sezonsku kartu dobiju majicu/marker/dres sa imenom koji bi stajao na stolicama na tribinama, nešto kao što su radili u Evropi. Imamo iskustva u "oblačenju" stolica -> na Istočnoj tribini BH Telecom stolice.
manijakKladusa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:45Ima i to svoje, pokusavam pomoci koliko mogu, smatram da samo clanska nije dovoljno, na utakmice i ovako ne mogu dolaziti, nisam iz SA, pa mi ovo dodje kao super nacin, da pokazem kako pripadam negdje. Al upravu si, ne treba nisacim pretjerivatiSudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:42Ja nešto smatram da ne treba ni pretjerivati. Nešto kontam da bi interes baš op'o ako bi se za svaku utakmicu prodavale.manijakKladusa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:41moje misljenje, ne bi bilo lose ovako organizovati za svaku utakmicu, domacu naravno. Nece biti uvijek isti interes to je jasno, al kad imamo 2 milje prodani u prosjeku dobro dosle. A mislim da dvije hiljade uvijek mozemo prodati
BRAVO MOMCINO !!!
Naravno ne treba pretjerivati jer desila se korona i ljudi su slabi sa parama..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Uplatio jučer četiri karte preko paypala, maloprije stiže mail zahvale od kluba.
Svaka čast svima koji u ovim vremenima izdvoje kraj svih svojih problema nešto i za klub. Bitno je vidjeti da ima ljudi koji Želju vole, da će stati uz njega kada je najteže. Danas je to ovih 4-5 hiljada ulaznica, sutra će biti nešto drugo. I ovih 200 od naših velikih sinova, Armina, Edina i Ibrahima, vjerujem da će biti i od ostalih, ne znače zbog sada neke cifre, nego osjećaja da su oni tu, da ne zaboravljaju klub i da će, ne dao Bog, ako krene baš po zlu, poturiti leđa da Željo opstane i pregura sve.

Svaka čast svima koji u ovim vremenima izdvoje kraj svih svojih problema nešto i za klub. Bitno je vidjeti da ima ljudi koji Želju vole, da će stati uz njega kada je najteže. Danas je to ovih 4-5 hiljada ulaznica, sutra će biti nešto drugo. I ovih 200 od naših velikih sinova, Armina, Edina i Ibrahima, vjerujem da će biti i od ostalih, ne znače zbog sada neke cifre, nego osjećaja da su oni tu, da ne zaboravljaju klub i da će, ne dao Bog, ako krene baš po zlu, poturiti leđa da Željo opstane i pregura sve.

Zadnja izmjena: Dejan1921, dana/u 18 avg 2020, 15:17, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ja bi pustao u prodaju ulaznice pred neki derbi iskljucivo,eto sad npr igramo protiv Zrinjskog i budu pustene ulaznice,i tako iskljucivo pred derbi.Mislim da bi to mogla bit neka mjera.manijakKladusa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:41moje misljenje, ne bi bilo lose ovako organizovati za svaku utakmicu, domacu naravno. Nece biti uvijek isti interes to je jasno, al kad imamo 2 milje prodani u prosjeku dobro dosle. A mislim da dvije hiljade uvijek mozemo prodati
Istog sam mišljenja...koristiti momenat kao ovaj, četiri pobjede u nizu, svi prezadovoljni igrom, rezultatima, ide domaća utakmica. Perfektan tajming što će sigurno pokazati i broj prodanih karata. Ljudima kod nas, a to je i u cijelom svijetu uglavnom, stvari brzo dosade. Svaka utakmica sada da puštamo u prodaju, brojke će opadati, ostaće nas 500 bolesnika i to je to. Mi moramo naći način da stalno s te strane nekako animiramo navijače, da ih držimo budnim, da se mijenjaju akcije. Naravno uz sve to je najbitnije da nas na zelenom terenu ide, jer džaba sve ako tu nije kako treba, sve ostalo pada u vodu.Zeljovac95 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:57Ja bi pustao u prodaju ulaznice pred neki derbi iskljucivo,eto sad npr igramo protiv Zrinjskog i budu pustene ulaznice,i tako iskljucivo pred derbi.Mislim da bi to mogla bit neka mjera.manijakKladusa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:41moje misljenje, ne bi bilo lose ovako organizovati za svaku utakmicu, domacu naravno. Nece biti uvijek isti interes to je jasno, al kad imamo 2 milje prodani u prosjeku dobro dosle. A mislim da dvije hiljade uvijek mozemo prodati
-
- Kontakt:
- PravacPlavo
- Kontakt:
Poslije ovakvih akcija, svi mi osjećamo pripadnost klubu. Necemu vecem od nas samih. Lijepo je gledati brojke, znati da nisi sam, da si pripadnik mase ljudi sa istim idealom, Željezničar. A u današnjem vremenu, šunda, ispraznosti, ovo dosta pomogne čovjeku, obogati ljudskost u njemu. Molim upravu da pokreće što više ovakvih stvari, akcija, ne samo zbog kluba, situacije trenutno, već zbog nas samih. Pripadnosti. Društvene svijesti. Da se stalno podsjećamo da je golema stvar imati takav klub. Naš a iznad nas. I fakat kad se podvuče crta ove akcije trebaju nama više nego klubu. Neprocjenjivo je voljeti, živjeti, Željezničar. 
I ja sam za to da se skuplja lova pred svaku domaću tekmu. Taman da se proda samo 1.000 ulaznica opet je to 5.000 KM i zauhar, mozes pokriti neke fiksne troškove. Od ove konkretno akcije očekujem između 6 i 7 hiljada prodatih ulaznica.
PravacPlavo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 15:37Poslije ovakvih akcija, svi mi osjećamo pripadnost klubu. Necemu vecem od nas samih. Lijepo je gledati brojke, znati da nisi sam, da si pripadnik mase ljudi sa istim idealom, Željezničar. A u današnjem vremenu, šunda, ispraznosti, ovo dosta pomogne čovjeku, obogati ljudskost u njemu. Molim upravu da pokreće što više ovakvih stvari, akcija, ne samo zbog kluba, situacije trenutno, već zbog nas samih. Pripadnosti. Društvene svijesti. Da se stalno podsjećamo da je golema stvar imati takav klub. Naš a iznad nas. I fakat kad se podvuče crta ove akcije trebaju nama više nego klubu. Neprocjenjivo je voljeti, živjeti, Željezničar.![]()

PravacPlavo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 15:37Poslije ovakvih akcija, svi mi osjećamo pripadnost klubu. Necemu vecem od nas samih. Lijepo je gledati brojke, znati da nisi sam, da si pripadnik mase ljudi sa istim idealom, Željezničar. A u današnjem vremenu, šunda, ispraznosti, ovo dosta pomogne čovjeku, obogati ljudskost u njemu. Molim upravu da pokreće što više ovakvih stvari, akcija, ne samo zbog kluba, situacije trenutno, već zbog nas samih. Pripadnosti. Društvene svijesti. Da se stalno podsjećamo da je golema stvar imati takav klub. Naš a iznad nas. I fakat kad se podvuče crta ove akcije trebaju nama više nego klubu. Neprocjenjivo je voljeti, živjeti, Željezničar.![]()

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Živimo Željezničar!PravacPlavo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 15:37Poslije ovakvih akcija, svi mi osjećamo pripadnost klubu. Necemu vecem od nas samih. Lijepo je gledati brojke, znati da nisi sam, da si pripadnik mase ljudi sa istim idealom, Željezničar. A u današnjem vremenu, šunda, ispraznosti, ovo dosta pomogne čovjeku, obogati ljudskost u njemu. Molim upravu da pokreće što više ovakvih stvari, akcija, ne samo zbog kluba, situacije trenutno, već zbog nas samih. Pripadnosti. Društvene svijesti. Da se stalno podsjećamo da je golema stvar imati takav klub. Naš a iznad nas. I fakat kad se podvuče crta ove akcije trebaju nama više nego klubu. Neprocjenjivo je voljeti, živjeti, Željezničar.![]()
Bajramovic1999 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 16:06Živimo Željezničar!PravacPlavo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 15:37Poslije ovakvih akcija, svi mi osjećamo pripadnost klubu. Necemu vecem od nas samih. Lijepo je gledati brojke, znati da nisi sam, da si pripadnik mase ljudi sa istim idealom, Željezničar. A u današnjem vremenu, šunda, ispraznosti, ovo dosta pomogne čovjeku, obogati ljudskost u njemu. Molim upravu da pokreće što više ovakvih stvari, akcija, ne samo zbog kluba, situacije trenutno, već zbog nas samih. Pripadnosti. Društvene svijesti. Da se stalno podsjećamo da je golema stvar imati takav klub. Naš a iznad nas. I fakat kad se podvuče crta ove akcije trebaju nama više nego klubu. Neprocjenjivo je voljeti, živjeti, Željezničar.![]()

ŽELJEZNIČAR 1921
Edin Džeko, Ibrahim Šehić i Armin Hodžić - veliki i dokazani željovci
Hvala im, nece se zaboraviti ovo

Hvala im, nece se zaboraviti ovo

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 16 gostiju.