Beduin je napisao/la: ↑18 avg 2020, 16:27
Pogledaj minutazu, broj utakmica, povrede, trenersko slanje na tribine zbog kontra struje, a on je fakticki dijete, karinu bi i ti to sve stoicki podnio i izasao jos jaci iz svega toga. Tek rijetki su toliko jaki mentalno.
A pored toga nije ni neka igracina, skup naspram pruzenog, i na kraju dobijes sve ovo.
Sta je pokazao Livancic, Abid i jos mnogi
Abid u preko 1500 minuta zabio 0 golova i 2 asistencije.
Livancic 2 gola i 3 asista u preko 2100 minuta.
Baraban u 2500 minuta dao 5 golova i 2 asista i jos je odlican naspram ostalih.
Smajic u 4500 minuta 9 golova i 2 asistencije (ali je on od 2016. tu). I davao golove u svim mladjim selekcijama reprezentacije osim U21.
Ne mogu se vise ni sjetiti ko je sve igrao i smijesnu statistiku ima. I boli me kur4ica za Smajicem, i ja sam gq pljuvao u prosloj sezoni jer je bio los, ali ja pljujem i ostale kad su losi, za razliku od vecine vas.
Vama je Abid dobar, hvalite ga jer potrci par puta i izvrsi presing, a j3be vam se sto ne radi ono sto treba, asistira i daje golove kao krilo. Da ne spominjem ostale, jer su svi ko qarine bez izuzetka.
ma to je sustina. Bespotrebno veliki pritisak se nabacio na dijete koje nas je ostavilo svojim golovima u ligi jedne godine. Prvi strijelac kluba sa 18 godina bio. Nije lako izdrzati sve to, kao sto kazes.
evo sad se isto radi Beganovicu, njemu teret nije dajdza nego kapitenska i bojim se da ishod ne bude isti. Umjesto da se zaradi i afirmisu ta djeca mi cemo kako je krenulo upropastiti i jednog i drugog. Jednog smo vec izgubili, drugi trenutno ne vrijedi nista realno.
usput budi receno, i Bega istu platu ima.
A Mujagic je bio skuplji od njih dvojice skupa, pa ni jednog gola nije dao od kako je u Slobodi pa nema pljuvanja. I jos je tu kandidata bilo.
i ne znam cemu spominjanje Smajica vise. Otisao je iz kluba, problem rijesen. Ali treba nekog pljuvati ( ustvari neko je uvijek pod lupom), i sad je pritisak na Beganovicu i Maksimovicu. Doktor isto ne igra, Mujkica jbg ne smijemo pljuvati i ostanu nam ova dvojica. I tu je Smajic sklanjao veliki dio tereta sa ostatka ekipe jer je on uvijek bio dezurni krivac.
A sasvim je normalno da svaki mladi igrac padne, pa tako i Beganovic i Maksimovic. Svako dijete ima oscilacija pogotov kad mu nabacis ovoliki pritisak, da bude kapiten ili da nosi cijeli vezni red. Samo sto kod nas kad dijete oscilira, nedo bog ga podrzat kao u Radniku gdje trpe igraca koji 3 godine ni gola nije dao, jos ga u reprezentaciju uguraju. Kod nas daj ukanali dijete da se nikad ne izvuce.
zao mi je Husica i ovog sto mu se desilo, ali bar je posten, nije uzimao pare dzaba kao neki, svaka mu cast
sto se tice ekipe, u velikom smo problemu bez pojacanja. Nije vise ni napadac primarno pojacanje (sad jeste kad nema Husica) koliko skripi u odbrani i posebno veznom redu gdje Heric i Predragovic protiv iole ozbiljne ekipe ne mogu nista.
Ali ako dovedes samo spica a ne pojacas sredinu terena i odbranu, jos uvijek mi mozemo vise primiti nego sto se moze dati.
Beka bi bio prioritet, ima i dobrih veznjaka slobodnih, moze se iskombinovati, ali pitanje je koliko ima novca.
jednostavno mi maksimalno profitiramo iz ove Korone, da su okolnosti normalnije do sad bi bili druga liga. Cini se da se ova uprava ne snalazi bas onako kako su na rijecima jaki.
ekipa se mora osvjeziti jer ono sto su igrali protiv Mladosti, pa i protiv Borca i Zelje, ne mogu oni vise. To je maksimalan domet, nema prostora za napredak i manevar