Nema ništa bolje.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hrabro, svaka cast i dabogda dobioOTNYS_YNWA je napisao/la:Mainz - Schalke 2
Bologna - Milan 2
Tottenham - Chelsea 1
Kvota 10.80 ; Uplata 9 KM.
nabijem te mamis me da ih svihA odigram u singlETuOTNYS_YNWA je napisao/la:3 para, sve 3 ću biti u prilici da gledam.
Nema ništa bolje.A vrlo moguće da prođu, kvote fantastične.
koji si ti lozionicarOTNYS_YNWA je napisao/la:Odigram isključivo jer ću gledati utakmice pa mi veća draž gledanja.![]()
Joj kad opalim na single Juventus - Lazio 2 i Freiburg - Gladbach 2
Citizen-X je napisao/la:nabijem te mamis me da ih svihA odigram u singlETuOTNYS_YNWA je napisao/la:3 para, sve 3 ću biti u prilici da gledam.
Nema ništa bolje.A vrlo moguće da prođu, kvote fantastične.
eto pert X... jedni dali na pocetku tekme drugi na krajudovoljno da se raspametis hehehehe
samo napomena jaro - sljedecu tekmu dobija gosford 100% ma šta da je u pitanju
P.S. jes dosadan ovaj Omsk prva minuta 1:0 pa ne izadju ni ponude kako treba ovi zabiju
ne znam sta je sa starim nadam se da nije nista ozbiljno al sretnoji-sung je napisao/la:Tako reci mačko,a ne u šiframa. Danas Milan moRe,moRe Schalke možda,Salzburg,Anderlecht,Santa Fe,i još ponešto razradim.Sretno svima,odoh starom u bolnicu.Kad se vratim hoću da vidim zelene parove
ma bila plataOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne kontam ja ovo tvoje građanine.
Kako igraš ovaj live, odkud love ?
38 je vise nego ozbiljno ,ali u tim godinama se mora kontrolisat ,hvala bogu da je sad ok , nema mu vise cile mile , mora se uozbiljiti ..pozzji-sung je napisao/la:Nije ništa ozbiljno,hvala Bogu.Šečer mu bio 38 u prošlu nedjelju,pa smo ga hospitalizirali.60 kuka čovjek ima,a nikada nije išao doktoru.Sad je sve ok,hvala što pitaš.Čujemo se kasnije kockari
joj jarane ako ikad pocnes sa lajvom znaci STROGO TE SAVJETUJEM SAMO HLADNA GLAVA I STROGA SAMOKONTROLA ako nisi takav bolje nemoj.... jer jarane bude toliko ofirnih ponuda ti se zaletis i puša - preokret i ode sve u PM.OTNYS_YNWA je napisao/la:Hoću i ja da počnem to live klađenje, uputi me.
Da se razumijemo, ne mogu više ići do kladionice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.