Kakva god da je mreza,BH Telecom je bila daleko fleksibilnija i bolji partner u TV prenosu od Mtela.Ako vec ne mozete prenositi nekakvu yebenu utakmicu,dajte da je neko drugi prenosi,kao npr.Hayat,FACE,BHT.Raonffa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:34Biće šta vam je, Sarajevo i Želju moraju raditi svako kolo, to im je najveća gledanost u to nema sumnje. A da ne govorimo još derbiji koje igraju ti klubovi, nema teoretske šanse da neće biti prenosa.
Pa ako ćemo još detaljnije, pored sarajevskog derbija, uvjeren sam da im tekme sarajevskih rivala protiv Veleža nabiju najveću gledanost, jer ipak Velež ima armiju navijača kao i ova dva kluba.
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Ma naravno, ne bi im bio prvi put

Sve oni smiju

Sarajevo-Velež će biti u prijenosu, ne treba polemisati uopće
Odgadja se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Zanima me kakva je gledanost nase lige u susjednim zemljama nakon sto je arena pocela da emituje utakmice...
Nikakva, ko i dosad.
Arena BiH prenosi utakmice.
Arena BiH prenosi utakmice.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Hoće li biti prijenos utakmice Široki-Borac ?
Hoce ,5 utakmica je ovo kolo na Areni.Samo Tuzla-Olimpik je bez prenosa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Glupost, ponudjeno, nisu zainteresovani.brandao je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:40Kakva god da je mreza,BH Telecom je bila daleko fleksibilnija i bolji partner u TV prenosu od Mtela.Ako vec ne mozete prenositi nekakvu yebenu utakmicu,dajte da je neko drugi prenosi,kao npr.Hayat,FACE,BHT.Raonffa je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:34Biće šta vam je, Sarajevo i Želju moraju raditi svako kolo, to im je najveća gledanost u to nema sumnje. A da ne govorimo još derbiji koje igraju ti klubovi, nema teoretske šanse da neće biti prenosa.
Pa ako ćemo još detaljnije, pored sarajevskog derbija, uvjeren sam da im tekme sarajevskih rivala protiv Veleža nabiju najveću gledanost, jer ipak Velež ima armiju navijača kao i ova dva kluba.
Za razliku od proslog ugovora kada je8eni bhtelekom prvo nije dao nikome mogucnost da prenosi utakmice, da bi kasnine zacijenio i niko nije bio zainteresovan. Tek kasnije, kada su spustili cijenu na razuman iznos arena je uzela dio utakmica od onog sto je preostalo.
A nije preostalo mnogo jer bi bht i mojaTv uzeli 3-4 najjace utakmice i areni bi ostala 1-2.
Za sve koji su se raspitivali oko prijenosa utakmica Želj-Mla i Sar-Vel, evo najnovijih informacija.
1) Što se tiče derbija BiH, postoji mogućnost da bude odložen ako Sarajevo prođe u 2. pretkolo. Ako (ne daj Bože) Sarajevo ispadne večeras, ova utakmica će biti u prijenosu na ASBiH.
2) Utakmica aktuelnog lidera i doprvaka protiv Mladosti će možda biti u prijenosu na BHT1. Svakako im Arena želi prodati ostatak utakmica.
1) Što se tiče derbija BiH, postoji mogućnost da bude odložen ako Sarajevo prođe u 2. pretkolo. Ako (ne daj Bože) Sarajevo ispadne večeras, ova utakmica će biti u prijenosu na ASBiH.
2) Utakmica aktuelnog lidera i doprvaka protiv Mladosti će možda biti u prijenosu na BHT1. Svakako im Arena želi prodati ostatak utakmica.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:00Za sve koji su se raspitivali oko prijenosa utakmica Želj-Mla i Sar-Vel, evo najnovijih informacija.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dje to ima da se odgadja i utakmica prije i poslije evropske utakmice? Pa nisu putovali u Australiju 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jest vala to glupo.I drugi imaju evropske utakmice pa igraju redovno i ligu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Connah's Quay v FK Sarajevo -direktno na Face tv
-
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:00Za sve koji su se raspitivali oko prijenosa utakmica Želj-Mla i Sar-Vel, evo najnovijih informacija.

Kako je lijepo ponovo Marjana cuti na televiziji 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- svrakino1921
- Kontakt:
Plakat cemo mi za bh telecomom
Sto?
Jel se gase?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Niste vi te sreće.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- svrakino1921
- Kontakt: