Bordo TV, FACE TV.subcoccinela je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:37vjerovatno je pitano milion puta,ali da sada ne trazim po temi,hoce li biti negdje prenosa utakmice![]()
zahvaljujem![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Petrovic derbi na Kosevu, ako se ne pomjeri tekma.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Onaj, samo da pitam ima li istine u tome da ce biti prenosa, neki kazu da ce Marjan bit komentator???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jesi naporan u pm.Nema prenosa, ne dosaduj vise!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Svima je isto, svi su pauzirala, samo neke ekipe i nermaju povreda . Prošle godine se analiziralo i zaključio si da je Husref kriv za povrede. Sad te pitam zbog cega neke ekipe imaju 1-2 povredjena a mi 5-6 ko je kriv, gdje se sad pogriješilo ??
Moje mišljenje da se povrede dese i da ne mozes to predviditi ni kriviti nekog. Da je to tako igraci Reala, Barce, Bajerna nikad nebi bili povredjeni.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja bas za oremusa i serbecica ne mislim da su merhamet igraci. pogotovo serbecic, nadam se da cce ti se reci i kad bude repka igrala. oremus je veliki update naspram gavrica ( i dalje smatram da je imao najjacu dugu loptu u ligi), i mislim da njegovo prije svega iskustvo trebaju da sluze pidri, salcinu, andreju i ostalima koji dolaze. to sam posebno upratio na pripremnim utakmicama, gdje su se mogli cuti stalni uzvici i savjeti, dalmatinski oni i sl. bez psovki i bez ufuranosti. mislim da tu grijesis i volio bih da budem upravu i da mirko veceras bljesne. samo mislim da ce nam mnogo faliti CRUZ vecerasSamozdravlje je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:21Meni @Angele ne smeta ni ovakvo Sarajevo , ali ako prizeljkujete grupe LP ili EL onda zaboravite merhamet i ono "kako je dobar covjek, eto malo pao u formi" .AngelDiMaria je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:07slazem se samo oko handzica i hebibovica, krste pogotovo. al serbecica i oremusa jokSamozdravlje je napisao/la: ↑19 avg 2020, 13:51
![]()
Ja znam sta je meni, ali ljudino reci mi sta je smijesno, ovo "mozda nemam pojma o lopti" ?
![]()
![]()
Na hajr i na dobro danas. Kako god bilo : SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI .![]()

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mislim da da
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AngelDiMaria
- Kontakt:
zar ima 5 - 6, koji su tobordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:46Svima je isto, svi su pauzirala, samo neke ekipe i nermaju povreda . Prošle godine se analiziralo i zaključio si da je Husref kriv za povrede. Sad te pitam zbog cega neke ekipe imaju 1-2 povredjena a mi 5-6 ko je kriv, gdje se sad pogriješilo ??
Moje mišljenje da se povrede dese i da ne mozes to predviditi ni kriviti nekog. Da je to tako igraci Reala, Barce, Bajerna nikad nebi bili povredjeni.

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Ima. Ko i prošle godine nisu svi u istom trenutkuAngelDiMaria je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:49zar ima 5 - 6, koji su tobordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:46Svima je isto, svi su pauzirala, samo neke ekipe i nermaju povreda . Prošle godine se analiziralo i zaključio si da je Husref kriv za povrede. Sad te pitam zbog cega neke ekipe imaju 1-2 povredjena a mi 5-6 ko je kriv, gdje se sad pogriješilo ??
Moje mišljenje da se povrede dese i da ne mozes to predviditi ni kriviti nekog. Da je to tako igraci Reala, Barce, Bajerna nikad nebi bili povredjeni.![]()
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja se sjecam prosle godine odmah nakon celtica, pola ekipe nestalo, oremus, hodzic, rahman, ahmetovic... a kojih je 5 6 sad?bordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:51Ima. Ko i prošle godine nisu svi u istom trenutkuAngelDiMaria je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:49zar ima 5 - 6, koji su tobordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:46
Svima je isto, svi su pauzirala, samo neke ekipe i nermaju povreda . Prošle godine se analiziralo i zaključio si da je Husref kriv za povrede. Sad te pitam zbog cega neke ekipe imaju 1-2 povredjena a mi 5-6 ko je kriv, gdje se sad pogriješilo ??
Moje mišljenje da se povrede dese i da ne mozes to predviditi ni kriviti nekog. Da je to tako igraci Reala, Barce, Bajerna nikad nebi bili povredjeni.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Angel nije bas tako Oremus se povredio u prvoj utakmici, drugu su igrali i Ahmet i Rahmanovic. Pa se Ahmet na zagrijavanju povredio s Bateom. Kroz 3-4 utakmice redale se povrede kao i sad nisu svi povredjeni na jednoj utakmici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:30Hahahahahaha...
Garant nisi primjetio.
Zadnja linija:
Hole Mili Dupe Pidroni![]()
Hahahahahaha, jesi ih poslago, Deen na haparatima...

A burazeru moj, vidiš da nas spremam za akciju večeras...

Šuti, da ovo izađe na hajr, bit će vremena za zajebanciju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema bolje provjere i većeg iskustva od utakmica u Evropi, posebice u Ligi prvaka. I to je pravo iskušenje. Derbi je svakako lokalnomahalski okršaj u toru i mlaćenje u blatu. Ovo je veća instanca. Nek nam je sa srećom.
Od zadnje linije ga gore.Hodzic,Sabanovic,Serbecic,Dupovac,Salcin,Susic,Handzic,Ahmetovic.(nekim pauza 1-2 utakmice,nekim mjesec-dva,nekim sezona) ali generalno su povrede bile.AngelDiMaria je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:53ja se sjecam prosle godine odmah nakon celtica, pola ekipe nestalo, oremus, hodzic, rahman, ahmetovic... a kojih je 5 6 sad?
Zadnja linija nam je najranjiviija bem ih krhke

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Al ovo ti je brate onaj debilni, podmukli, hinjski, bezobrazni post sa ciljem da se pokrene lavina negativnosti i priče o Husrefu, da se ocrni i Jelešković i igrači, na dan naše najbitnije tekme u ovoj sezoni.Zip je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:49Da je ista normalno, kao sto nije, vas dva sa onim napaijrom bi se sakrili i stidili biste se sta pricate.
Al dobro, ko je bosnji ugoodio. Niko niti ce.
Al dobro, kukajte, ko vas yebe.
Samo nemojte biti dvolicni pa dolaziti vcrs ovde i izjavljivati salvu radosti, srece i ostalih pozitivnih stvari.
Odavno bitnija tekma nije bila, ja ne mogu da vjerujem sta pojedini pisu na dan te bitne tekme, a zovu sebe navijacima. Nevjerovatno.
I onda me onaj @stroj1946 citira i poyebe svu fameliju neki dan jer sam kao ja vrijedjao nekog... A pogledaj ovog debila iznad, pa svaki malo normalan forumaš koji ovdje provede 20 minuta na dan može skontati cilj ovog posta. Osim ako nije ironija bila u šta čisto sumnjam.
ZA KOŠEVOOO...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ajde da sacekamo onda da prodje ovo prvo pretkolo, pa cemo o ovome raspravljati.bordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:59Angel nije bas tako Oremus se povredio u prvoj utakmici, drugu su igrali i Ahmet i Rahmanovic. Pa se Ahmet na zagrijavanju povredio s Bateom. Kroz 3-4 utakmice redale se povrede kao i sad nisu svi povredjeni na jednoj utakmici.
Sad me neka euforiaj drzi guglam da se sjetim sastava protiv seltica. nek nam je sretno vcrs i svi kao jedan
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Direktorcic, Google Adsense [Bot], napoleon72 i 43 gosta.